Sayfa 15 Toplam 76 Sayfadan BirinciBirinci ... 5 13 14 15 16 17 25 65 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1888 adet sonuctan sayfa basi 351 ile 375 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu

Nereden
    İstanbul

Açıkçası bu konuyu çok üzülerek takip ettim.
    Üzerine yorum da yazamadım bir türlü.
    Birçok arkadaşım, büyüğüm zaten gerekeni söylemiş.
    Ama belki vicdanen huzur bulmak adına desteğimi dile getirmek istedim.

Volkan Konak çok önemli bir değerdir.
    Çok çok sevdiğim, Trabzonlu ve Trabzonsporluluğundan şüphe duymadığım, adam gibi adam dediğim özel insanlardandır.
    Kendisine büyük bir ayıp edilmiştir.
    Ama biz, aklı selim sahibi TRabzonsporlular, onunlayız.

Bu işi kendi içinde çözemeyip, hem kulübün, hem Volkan Konak'ın rencide edilmesine müsade veren lakaytlığa da oldukça kızgınım.
    O pankartı açan, açtıran, destekleyenlere de yazıklar olsun diyorum...

Trabzonspor Kongre Üyesi
    LazAnisT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Giresun

Bu olaya iki taraflı yaklaşmamız lazım.Birincisi Volkan Konak yıllardır bu tesislerde ve kulübe kira değil kar payı veriyor.Ama maalesef bu tesis bir türlü kara geçemedi.Bir şekilde kar zarar dengelenip kulübe para ödenmiyor.

Olayın diğer tarafı yöneticilerimizin olayı halletmek için kullandıkları yöntem.
    Aslında bu yöntemi sürekli kullanıyorlardı ve başarılıda oluyorlardı.Ama bu sefer karşılarındaki kişi Volkan Konak olunca baltayı taşa vurmuş oldular.Ve bizlerde bu yöneticilerin(pankart astırıp arsaya inşaat yapmak isteyen)kim olduğunu öğrenmiş olacağız.

Volkan Konak pankart astıran yöneticileri 28 Nisan'da açıklayacağım diyor.Şahsım adına bu basın toplantısında isim verebileceğini düşünmüyorum.

Volkan Konak'ın o tesislerde bedava oturmasına HAYIR
    Yönetimin olayı halletme şeklinede kesinlikle HAYIR

Trabzonspor Kongre Üyesi

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz bilmem farkındamısınız

şenol güneş ve ziya doğandan sonra şimdi de volkan konak
    Bordomavi.net

Cüneyt Canlıca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ordu

Alıntı Fatih Küçük Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz bilmem farkındamısınız

şenol güneş ve ziya doğandan sonra şimdi de volkan konak
    ziya doğan ı ayrı tutarak katılıyorum sana... Bir anda gaza gelip belki içinde bizden çok daha fazla Trabzonspor sevgisi olan,bizden daha çok Trabzonspor için çalışanları silip atıyoruz..

tsmetu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

bu taraftar zihniyetiyle bu takım hiç bir yere gelemez adamın alacağı para toprağından sizene.

Osman Yavuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Duygusallık Yok
    Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Muammer Saka dün TAKA Gazetesini ziyaret ederek, İstanbul Kartal’daki Karayemiş tesisleri ile ilgili belgeli açıklama da bulundu.
    Saka, Trabzonlu Sanatçı Volkan Konak ile 1999 yılında yapılan sözleşmeye atıfta bulunarak Konak’ın Trabzonspor kulübüne net satışın 1999 yılı için yüzde 3, 2000 yılı için yüzde 4, 2001 yılı için yüzde 5, 2002 yılı ve ondan sonraki kira sözleşmeleri süresince yüzde 8 olarak aylık düzenli ödeme yapması gerektiğini söyleyerek, ‘O tesisin aylık ödemesi 2 bin YTL mi olmalı? Volkan Konak ne verdi de, ne istiyor? Bu işte duygusallık yok. Trabzonsporluluk var. Trabzonspor bugüne kadar Sayın Konak’a vereceklerini verdi. Şimdi sıra onda. Kulüp bu konuda geri adım atmayacaktır’ diye konuştu.
    Colmandante

Burçak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

28 inde yani bugün Volkan konak ın açıklama yapacağı yönetimden 4 kişinin ismini vereceği feln söyleniyordu. gelişme yok mu acaba
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Trabzonspor Kongre Üyesi
    28TS61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Alıntı forever61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    28 inde yani bugün Volkan konak ın açıklama yapacağı yönetimden 4 kişinin ismini vereceği feln söyleniyordu. gelişme yok mu acaba
    hep beraber bekliyoruz, bende merak ediyorum acaba neler diyecegini

Mustafa K. Demirbaş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

TS Başkanı Şener afişe etsin

Trabzonlu Sanatçı Volkan Konak, TS Kulüp Başkanı Sadri Şener'in Trabzonspor maçında taraftarın açtığı pankartları kimlerin yaptırdığını açıklamasını istedi.

Trabzonlu sanatçı Volkan Konak, Trabzonspor Kulübüne ait olan Karayemiş Tesisleri'ni zarar ettiği iddiasıyla bırakmak isteyince kulüp ile arasında gerginlik yaşandı.

İşletmeciliğini aldığı TS kulübüne ait olan Karayemiş Tesislerini artık bıraktığını ifade eden Konak, “Anlaşmam olsa da olmasa da buradan ayrılıyorum. Bunu ortaklarıma da deklare ettim. Benim iyi niyetli girmem bir hataydı. Zira mesleğime, beni dünyaya tanıtan müziğime, bestelerime ihanet ettim. Artık yeter bir koltukta iki karpuz taşınmıyor” dedi.

Sanatçı Volkan Konak, bugün Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında özellikle Gençlerbirliği-Trabzonspor maçında bir grup taraftarın eleştirisel açtığı pankartların kendisini çok üzdüğünü ifade etti.

MAFYAVARİ TETİKÇİLERLE KAPIDIŞARI ATILMAYA ÇALIŞILIYORUZ

Karayemiş tesislerini işletmeci olarak aldıktan sonra ciddi rakamlarla ciddi çalışmalar yaptığını ifade eden Sanatçı Volkan Konak, “Sadece hangar şeklindeki 4 duvar, tavanı bile yok. Yani, dört duvar sıvasız bir şekilde burayı devraldık.
    İlan verilecek, buraya tekrar yatırım yapacak, tamamlayacak ve de işletecek işletici arandı. Ben idealist ve camiama güzel bir vitrin olsun diye fizibilite yapmadan birazda ikna edilerek klüp ile yap-işlet-devret modeliyle anlaştık. Buraya kadar kulübün, arsa, kaba inşaat bölümünde tek kuruş harcaması olmamıştır.
    Gerek bölgesel, gerek Trabzonspor'un yeri oluşu markasal değeri ve heyecanı kayboldukça o kitle uğramaz oldu.
    Daha sonra “Trabzonspor Tesisleri” ismini kullanmayıp “Karayemiş tesisi” ismini öne çıkartarak diğer bir marka olan Volkan Konak'ın kitlesinden nasiplenmeye başladık. Tesisler zaman zamanda ortakların cebinden takviyeler ile dönen bir işletme haline geldi. Bugünlerde ise mafyavari tetikçilerle hedef gösterilerek, sindirilip Saray Turizm İnşaat Pazarlama Ticaret ve Sanayi A.Ş buradan adeta kapıdışarı atılmaya çalışılmaktadır” dedi.

TS Kulüp Başkanı Sadri Şener ile henüz görüşme yapmadan Kasım ayı içerisinde tesisi boşaltması için ihtarname gönderildiğini ifade eden Volkan Konak,

“Biraz yorulmama rağmen kendisinin de talebi üzerine randevu alarak ziyaretine gittim. Kendisine buradan çıkmak istediğimi belirttim.
    Hatta 'Zarar ettiğimiz için kulübe az kira gidiyor, gelin hep beraber burayı değerlendirelim, başka bir iş kolu verelim, bende kurtulayım, kulüpte daha fazla ekonomik olarak yararlansın. Bir komite önerin, toplanalım ve size rapor halinde sunalım' dedim. Halil İbrahim Akçay, Kenan Atalay, Mahmut Ören, Mehmet Ongan, Cengiz Çebi, ile Trabzonspor Sadri Şener Kulüp Binası'nda toplandık. Burasının beni çok yorduğunu ve buradan çıkmak istediğimi söyledim.
    Fakat bu yönetimde bazı kişiler benim buradan çok fazla para kazandığımı ve artık buradan çıkmamı istedikleri için, son derece iftira boyutunda söylemler ile kamuoyu oluşturmaya başladı.
    Eğer buradan çok para kazansaydım, 16 yıllık daha kullanma hakkından vazgeçmek o zaman çok büyük fedakarlık olurdu.
    Bunu bildiğim için 'Ben payıma düşen yüzde 19'luk hisseyi kulübe hibe ediyorum, fakat yöneticilerimizin de o oranda içeriye yani kulübe geri almamak üzere para verecekler, hem de böylece kampanya başlatmış oluruz' dedim. Akabinde 1 milyondan benim yaklaşık 200 bin dolarımı hiç bana sormadan kulübe hibe alın geri kalanını yüzde 81 hissesi olan 5 ortağa hisseleri oranında dağıtırsınız dedim” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Mahmut Ören'in farklı bir öneri getirdiğini ifade eden Volkan Konak, “Ören 'fix kiraya dönsek yani ayda 15-20 milyar kira olsa ne dersin?” dedi. Bende “Trabzonspor kulübümüz bana burayı bedava verse ve üzerine 1 milyon dolar da işletme sermayesi de verse yine kabul etmem” cevabını verdim. Şirketin ve kulübün beni kullandığını ifade ettim. Yani ciro benim adımla oluyor beş kuruş almadan orayı yürütüyorum, hiç kimseden takdir ve teşekkür görmüyorum dedim. Ben İstanbu'a döndüm, yanıt beklerken bana yanıt tribünlerden geldi. Bu olayları daha hiç kimse bilmeden taraftar nasıl biliyor ve konuyla ilgili pankartlar açılıyor” dedi.

Konak, kapalı kapılar arkasında hazırlatıldığına inandığı pankartları hazırlatan kişilerin Kulüp Başkanı Sadri Şener tarafından afişe edilmesi beklediğini ifade ederek, “Eğer Sadri Şener, bu kişilerin isimlerini açıklamaz ise 10 milyarlık tazminat davası açacağım ve gelirleri bağışlayacağım” dedi.

Konak, pankartların kimler tarafından yaptırıldığını bildiğini ancak onları yüceltmemek adına açıklamak istemediğini de ifade etti.

Elif ÇAVUŞ

elifcavus@haber61.net

Kaynak:
    Konu Mustafa K. Demirbaş tarafından (28.04.2008 Saat 16:53 ) değiştirilmiştir.

Emirhan Makul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

ya Volkan Konak'ın internetsitesinde girdim ancak web adresini bulamadım bulan vaarsa yazabilir mi e-mail göndermek istiyorum
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

shenka61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

ne olursa olsun Volkan KONAK bunları haketmiyor o tambir karadenizli ve trabzonsporlu adam gibi adam kaçtane sanatcımız var yapmayın allah aşkına volkan konak para almadan konserlere çıkmış trabzonspora hizmet vermiştir yazık yazık.........

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Badaloğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

AKSAL YAVUZ

BU FİLMİ DAHA ÖNCE GÖRMÜŞTÜM

Değil Volkan Konak, kim olursa olsun, ona bu şekil davranmak, adını, kendini bilmez, hayatını başkalarından yalanarak geçiren insanların diline dolatıp tribüne pankart astırmak bize yakışmaz…
    Ne Volkan Konak’ı, ne de 1996’da Trabzonspor için canını feda eden Mehmet Dalman’ı tanırım. Ama Trabzonsporluluklarından asla şüphe etmedim… Mehmet Dalman Trabzonspor için canımı verdi, Volkan Konak da malını, hatta canını verecek kadar Trabzonsporlu olduğuna inananlardanım…
    Bizler, her ne kadar “ İnsan tek kanatlı melektir, ancak birbirlerine sarılırlarsa uçabilir ” desek de, Trabzonspor için canını, malını verecek kadar yürekli olan insanları toplumun önüne atmak, kara cahillikten, iş bilmezlikten başka bir şey değildir… İçler acısı bu durum, Trabzonspor camiasının ne boyuta geldiğinin göstergesidir ne yazık ki…
    İnsan, para kazanmak için önce sağlığını, sağlığını kazanmak için de parasını harcarmış… Trabzonspor son yıllar kaybettiği itibarını tekrar kazanması için, camianın ele ele vermesi beklenirken, bizler neyle, kimlerle, nelerle uğraşıyoruz...
    Şahsen bendeniz bu filmi daha önce görmüştüm… Adının Volkan Konak olması önemli değil, bu ana kadar Trabzonspor’dan kimler küstürülüp kaçırılmadı ki, kimler uzaklaştırılmadı ki..?
    Geçtiğimiz sezon, tribünlerden sahaya inen koltukların, futbolcuların kafasına gez-göz-arpacık yapılarak nişan alınan metal paraların, eski ayakkabıların, su şişelerinin havada uçuştuğu, dünyaya rezil olup, yüzümüzün kızardığı karşılaşmanın rövanşında yüzüncü kez bir araya geldi Galatasaray ile Fenerbahçe; ancak Avrupa’nın fiyakalısına ders verdi ülkenin züğürt delikanlısı…
    Demek ki bu işler olmuyor parayla, havayla… Koşan, topu ısıran, sahada rakibini doğduğuna pişman eden, bilmem nerelere kadar kovalayan, kısacası; formanın hakkını veren şampiyon oluyor, şampiyonluğu kovalıyor…
    Üç sene önce, “cep delik, cepken delik” şarkısını söyleyerek şampiyon olan futbolcular, iki sene boyunca “ ana yok, baba yok, paramız da yok” demelerine rağmen, birkaç haftadır “ hocamız da yok ” deseler bile, Alman hocanın hakkını yememeleri gerek… Buradan şu anlaşılıyor Türk futbolcusunun motive şekli buymuş demek…
    Trabzonspor taraftarına laf söyleyen ağalar, beyler, sıcacık koltuklarında ahkâm kesenler, maç sonrası Samandıra tesislerinde futbolcusunu kovalayan eşkıyaları gördünüz mü? Sizler, görmediğinizi söyleyebilirsiniz, ama bendeniz, hem bu filmi, hem de iki ayaklı, ancak yüzleri farklı o insanları daha önce oralarda görmüştüm…
    Galatasaray taraftarı kendini dışarı atmış vızır vızır dolaşırken İstanbul sokaklarında, bir ara kendi kendime “ Biz de 1996’da kuyruğundan yakalamıştık şampiyonluğun, ancak boş bıraktılar elimizi, 12 sene geçmesine rağmen hala doğrultamadık belimizi ” söylenmeden edemedim…

AKSAL YAVUZ
    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Nereden
    Almanya

volkan konagin trabzonspor sevgisine laf atmak onu taratarla karsi karsiya getirmek trabzonsporumuza ihanetdir
    camia olarak onun gibi degerli insanlarimiza cok ihtiyacimiz var

Doğan ATASOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Daha evvel de dile getirmiştim, Volkan Konak Kartal'daki tesislerin Trabzonspor tesisleri olarak anılmasından rahatsız, hatta oradaki Trabzonspor logosunun kaldırılması için girişimde de bulundu kendileri.
    Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynamaktır. - Johann Cruyff

Trabzonspor Kongre Üyesi

Abdullah Altıntaş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Sn.Şener yönetimde ki bu kişileri açıklamaz ise kendiside bu işin içindedir.Yazık ki amaç yine Trabzonspor dan nemalanmaktır.Taraftarda hangi iyi futbolcular alınacak diye kendini avutup duruyor.
    Yönetimin içinde Trabzonsporu 2. takımı olarak tutan kişiler oldukça bu takım daha çok 24 sene daha bekler.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Nereden
    Giresun

Volkan Konak kıvırmasın

Radyo programında basın toplantısında bu isimler açıklayacağım dedi.
    Biz Trabzonluyuz bizim kavgamızda büyük olur demişti.

Madem kavgası büyük olur isimleri açıklasaydı bizde kavgaya girseydik.
    İlla benmi açıklayayım bu isimleri

Ankara İl Temsilcisi Sönmez Özlü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Açılan bu pankartlarla, gösterilen bu çirkin davranışla yönetimin ilgisinin bulunup bulunmadığı hâlâ muğlak bir konu. Kesinleşmeden, bu kadar sert tepkiler verilmesini doğru bulmuyorum.

Fakat şunu da düşünmek gerek: Eğer yönetimden birileri bu işe karıştıysa ve başkan bundan rahatsızsa, istenildiği gibi bu kişileri açıklamalı mıdır? Ben bunu doğru bulmam.

Bu olayla yönetimin bazı üyelerinin ilişkisi varsa, o ilişkili kişiler kulüpten bir süre sonra sessiz sedasız uzaklaştırılmalıdır. Volkan Konak'a da bilgi verilir, gerekenin yapıldığı söylenir, kusura bakmaması istenir. Olayı yüksek sesle dillendirmemesi rica edilir.

Bana kalırsa bu işin yolu budur. Bu konuları yüksek sesle dile getirmemeli yönetim. Sürekli kriz atmosferinde bulunmak yarar sağlamaz.

Fakat sessiz sedasız gönderilsinler demek, gönderilmesinler demek de değildir. Bu konuda -eğer başkanın bu olayla ilgisi bulunmadığı yönündeki inancım doğru ise- başkan gerekeni yapmalıdır.

Bir ihtimal daha var: Belki de bu olayla yönetim kurulunun hiçbir alakası yoktur... Bu durumda stada sokulan pankartlar kontrol edilmiyor demektir. Öyle ise, yönetimin yine kendini eleştirmesi gerekir.
    "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Trabzonspor Kongre Üyesi
    EmrahYalçınalp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dağ fare doğurmuş.

Burçak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

http://www.kanalmavi.com/index.php?o...d=47&Itemid=47

Volkan Konakın açıklamaları şuan online izleyebilirsiniz.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
    Cengiz Çubukcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Volkan Konak bu isimleri açıklasa ne değişecek ? bundan arlanıp intihar mı edecekler? Trabzonu mu terkedecekler? bilakis bunla övünecek olduklarını düşünüyorum....Volkan konak da böyle düşünmüş olmalı...

Ahmet Kuru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Cengiz Çubukcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Volkan Konak bu isimleri açıklasa ne değişecek ? bundan arlanıp intihar mı edecekler? Trabzonu mu terkedecekler? bilakis bunla övünecek olduklarını düşünüyorum....Volkan konak da böyle düşünmüş olmalı...
    Bence abi bu düşünceyi ilk açıklamasını yapmadan önce düşünseydi daha iyi olurdu.
    Hem isimleri açıklayacağım deyip daha sonrada açıklamazsan ihalenin kimin üzerinde kalacağı bellidir.Ya hiç konuşmayacaksın yada konuşmuşsan dediğini yapacaksın diye düşünüyorum.
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Nereden
    Giresun

Alıntı Cengiz Çubukcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Volkan Konak'ın bu isimlerle alakalı Lig radyo'da söyledikleri yenilir yutulur şeyler değil.Adamların Volkan Konak'a yapmadığı hakaret ve tehtit kalmamış.Bu kişiler aynı zamanda statta pankart olayını organanize eden kişiler.Ben bu kişilerin deşifre olması taraftarıyım.Bu aşşağlık adamların kim olduğunun bilinmesi bizim için bir milad olabiLİR.Yoksa daha çok pankartlar görürüz,daha çok bu pankartları kim astırdı diye aranırız..

Osman Yavuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Konak’tan Trabzonspor’a Bağış

Trabzonlu ünlü sanatçı Volkan Konak, İstanbul Kartal`da bulunan Karayemiş Tesisleri`ndeki bütün hisselerini 16 yıllık kullanma hakkı ile birlikte Trabzonspor kulübüne devrettiğini açıkladı.

İstanbul Kartal`da Trabzonspor`a ait olan tesislerin işletme hakkını elinde bulunduran Saray Turizim A.Ş.`nin ortaklarından olan Volkan Konak, buradan çıkmak için 1 milyon dolar talep ettiği şeklinde medyada yer alan haberlere ve diğer iddialara, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti`nde düzenlediği basın toplantısında cevap verdi.

Volkan Konak, tesislerin yapıldığı arsanın Milli Emlak`tan 29 yıllığına kiralandığını belirterek, "Buranın tapusu için herhangi bir toplu para ödenmemiştir. Dönemin Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dönemin Milli Emlak Genel Müdürü Akif Hamzaçebi ve Bakan Faruk Özak`ın özel çabalarıyla Trabzonspor Kulübü`ne kiralanmıştır” dedi. "Ben de idealist ve camianın güzel bir vitrini olsun diye fizibilite yapmadan biraz da ikna edilerek kulüp ile yap-işlet-devret modeliyle anlaştım” diye devam eden Konak şöyle devam etti:

“Buraya kadar kulübün, arsa, kaba inşaat, ince inşaat bölümünde tek kuruş harcaması olmamıştır.” Gerek bölgesel, gerek Trabzonspor`un yeri oluşu nedeniyle çok sınırlı bir kitleye hitap etmek zorunda kaldıklarını kaydeden Konak, "Sonraki yıllarda Trabzonspor`un markasal değeri ve heyecanı kayboldukça o kitle de uğramaz oldu. Daha sonra Trabzonspor Tesisleri ismini kullanmayıp, Karayemiş Tesisleri ismini öne çıkararak diğer bir marka olan Volkan Konak`ın kitlesinden nasiplenmeye başladık. Şirketin dönebilmesi için bir kuruş almadan sahne almaya başladım. Yaz sezonunda ise havuz gelirine bağlı olan ve zaman zaman da ortakların cebinden takviyelerle dönen bir işletme halinde bugünlere geldi” diye konuştu.

Tehdit edildiğini ileri süren Konak konuşmasını şöyle sürdürdü: “Çeşitli zamanlarda kulüple temas kurup burada çok yoruldum, kullanıldım, sanatsal üretkenliğimi engelleyen bir yer olduğunu belirttiğim halde, bir türlü ciddi bir yaklaşım göremedim. Bu günlerde ise mafyavari tetikçilerle hedef gösterilerek, sindirilip Saray Turizm İnşaat Pazarlama Ticaret ve Sanayi A.Ş. buradan adeta kapı dışarı atılmaya çalışılmaktadır.” Trabzonspor Kulüp Başkanı Sayın Sadri Şener`in, kendisiyle daha görüşme yapmadan Kasım ayında tesisin boşaltılması için noterden ihtarname çekildiğini dile getiren Konak, "Biraz bozulmama rağmen kendisinin de talebi üzerine randevu alarak ziyaretine gittim. Çok samimi ve seviyeli bir ortamda şahsımın artık çok yorulduğunu ve buradan kurtulmak için kendisinden yardım istediğimi belirttim. Hatta `Bu cirolarla kulübe az kira gidiyor, gelin hep beraber burayı değerlendirip, başka bir iş koluna verelim ben de kurtulayım` dedim” diye konuştu.

Kaynak: Taka
    Colmandante

macka61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

bunların başkanın bulup derhal kulüple ilişkilerini kesmesi lazım

smertkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Samsun

Yine sen ben kavgacıları iş başında, küçük olsun benim olsun diyende küçülmezmi?Bu nasıl iştir Magazin programları gibi.Hülya Avşar Şunu dedi Gülben ERgen bunu dedi.Yazık Yazık vallahi yazık.

Pazar akşamı TRT1 de 88 yılı golleri gösteriliyordu.Dobi Hasanın Beşiktaşa attığı golü gösterdiler.5 kişi Ceza Sahasına kadar geldi ve üstüste en az 5-6 pas yapıldı ve golü dobi hasan attı.Mehmet Demierkol Yorumunda Nerde bu Trabzon şimdi diyerek birilerine gönderme yaptı.Haklı olsada yine de dokunuyor.

Pazartesi Akşamıo NTV de Hıncal ULUÇ şampiyonluk hesabı yaptı fenerin maçları dah kolay derken Trabzonun Ahı gitmiş VAhı kalmış deyince içimiz cız ediyor. Programa mail de atabiliriz teleffonda açabiliriz protestedo edebiliriz ama adamı biz konuşturmuyormuyuz.

Diğer Anadolü kulüpleri yine kazan kaldırırız deyip TS nin Yayın gelirleri payını kısıtlamaya kalkıyorlar.Onların getirdiği ölçütlerde üç eziklerin pek kaybı olmazken bizim payımızın oldukça küçüleceği ortadadır.

Ve her zamanki medya olumsuzlukları, TFF nin başındaki adamın durumu, Hakem faktörü, son yıllarda kaybedilen prestij, kamu oyunda TS sempatisi yerine antipati oluşmaya başlaması ve yaygınlaşması.

Örnek verirsem Düşünün Maç kaybeden Fenerbahçede Taraftarın oyunculara saldırısını medyamız ve kamu oyu nasıl sus pus.Biz olsak ne fırtınalar kopacak.Nasıl karalanacaktık.Ve nasıl çaresizce sesimizi duyurmaya çalışacaktık.Birde bir yöneticimiz çıkıp üstüne tüy diker gibi konuştumu işin içinden çıkmak için kendimizi parçalayacaktık.Ama adamlar hem basın ve kamu oyunda ağırlıkları hemde konuyu kapatma maharetleri ile bu krizi öyle güzel geçiştirdilerki.Yarın bu olay unutulacak.

Durum buyken harici koşullar bu kadar keskin ve zor olduğu halde kalkıp kulüp içerisinde birilerini dışlamak, işgüzarlık etmek adına kulüp içinde kavga olduğu görüntüsünü vermek birilerini karalamak ancak küçük düşüncenin ürünü olabilir.

Bu küçük düşüncenin izlerini görmekten utanıyorum sıkılıyorum.Dün Özkan SÜMERE saldırdılar olmadı bu gün Volkan KONAK ı kamu oyu önüne atıyrorlar.Eğer sorun varsa konuşulur çözülür.Eğer kriz varsa en az hasar hesabı yapılarak yönetilir.Ama biz öyle değil aile içi her şey ortaya dökülüyor.Sorunlar krize dönüşmesi için çanak tutuluyor.Kriz gelincede bir parça feda edilerek işin içinden çııklma kolaycılığı maharet sanılıyor.

Biz bu yönetim kurulundan bunu beklemiyorduk.Birleştirici yapıcı olmalarını bekliyorduk.Umarım çıkıp bu yönde açıklama yapıp ileride doğacak krizlerin şimdiden önünü keserler yoksa böyle bir kaç olay daha olursa yine kaos ortamına gireriz.Lütfen testi kırılmadan müdahale edilsin yoksa testi kırıldıktan sonra yapılan müdahale bizi hep başladığımız yere götürüyor.
    Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)