Arkadaşlar;
96 senesinde kaçırdığımız şampiyonluktan sonra takımımızda belirgin bir şekilde gerileme olmuştu ama zaman zaman takımın gösterdiği performans bir ertesi sene için bizleri umutlandırırdı. Seneye daha iyi olur belkide şampiyon oluruz diye beklentimiz olurdu.
Şimdi ben seneye umudlarımı tamamen kaybetmiş durumdayım;
Akıl var fikir var.
2000 yılından beri ne futbolcular geldi geçti Trabzonspordan. Bu futbolcuların iyileri elden çıkarılmasaydı.
Belkide beklediğimiz şampiyonluğa kavuşmuştuk. Yada şimdi bu kadar kötü durumda olmazdık.
Şimdi futbolcu isimlerini yazmayacağım bunların kimler olduğunu hepimiz biliyoruz.
Zaman zaman değişik başlıklarda değişik topiclerde aynı şeyleri söylemeye dile getirmeye çalıştım.
Maksadım aktif taraftarımızı bilinçlendirmek yönetimi tenkit için harekete geçirmek.
Hiç bu kadar Trabzonspor'u zayıf aciz bir takım görmemiştim şimdiye kadar.
Ve takımda büyük takım oyuncusu olarak bir tane bile futbolcumuz yok. Yattara var diyeceksiniz, Yattara benim gözümde bana göre yarım futbolcu, diğer oyuncuların bir çoğu paf takıma bile layık değil.
Takım bu kadar zayıf iken merak ediyorum, yeni yönetim futbolcu alacağız diyor. İnanıyormusunuz 8 tane 10 tane iyi futbolcu alabilecekmiler. Ha diyeceksiniz ki 6 / 7 topcu alınsa yeter.
Kaç futbolcu alırlarsa alsınlar bu kadar toplama takımla ne yapabilirsiniz ne yapılır, ilk sene lig düşürmezlerse bence başarı sayılır. Yani demek istediğim gelecek sene de biz de sancı ızdırap devam edecek. Tamamına yakını yeni oyunculardan kurulu bir takımdan zaten başarı beklemek akıl işi olmasa gerek. Onun için diyorum eskiden seneye umudlarımız vardı onunla teselli olurduk. Şimdilerde seneye de umudumuz kalmadı yalanmı?
Birde ilave edeyim; Tunus ve Mısır dan alınacak oyuncularla bu işlerin iyi olacağını sanmam.
Bizimkilerin oralarda onlarla vakit kaybetmelerine bile üzülüyorum. Orlarda uğraşacaklarına Gürcü, Bulgar ve Romen oyuncu bulmaya çalışsınlar. Daha başka Ülkelerden bizimkilerin iyi futbolcuya para bulup alabileceklerini sanmam.
Yeni yönetim istedik oda gelir gelmez Gökdeniz'i sattı.
Gökdeniz Galatsaray maçında oynar olsaydı. Galatasaray bize karşı acaba tek kale oynayabilirmiydi.
Biz yenildiğimize değil daha çok ezildiğimize üzülüyoruz. Seneye değil öbür seneye umudlarımı şimdiden erteliyorum. Tabiki öbür seneye ligden düşmessek![]()