bunun adi sadece serefsizliktir baska bisey demiyorum
terbiyesizlerin yayınladığı haber aşşağıda, ben arka arkaya 3 mesaj attım ahlaksız editörlerine, sizleride bu haberi yapan ve yayınlayanları protesto etmeye davet ediyorum, selamlar....
Habern başlığına bakın hele!!!!
TRABZON cincona YATARMI???? ahlaksızlık ve adiliğin sınırını zorlayan bu "belli .erefsiz basın!!!!" çalışanlarını ..................., neyse, ağzıma sahip olayım, acilen protesto edin arkadaşlar...
"Trabzon Cimboma yatar mı?
12 Nisan 2008 Cumartesi 14:31
Şampiyonluk yarışı kızıştı. Söylentiler de arttı. Trabzonspor bugün Galatasaray'a yatar mı? Başkan Şener ne diyor?
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Galatasaray maçında bilinçli olarak mağlûp olacakları söylentilerine tepki gösterdi.
"Kimin şampiyon olup olmayacağı bizi ilgilendirmez" diyen Şener
futbolcuların galibiyete kilitlendiğini iddia etti..
Şener, Çorlu Trabzonspor Taraftarlar Derneğini ziyareti sırasında, açıklamalardu bulundu:
"Galatasaray maçında bilinçli olarak mağlup olacağız söylentileri var. Kimin şampiyon olup olmayacağı bizi ilgilendirmez. Bunlar tamamen asılsızdır. Trabzonspor'un tarihinde böyle bir şey söz konusu olmamıştır."
bunun adi sadece serefsizliktir baska bisey demiyorum
serefsiz daniskasi böyle haber mi olur aslinda o yazar icin cok sey söylemek isterim ama burasi onun yeri degil
Tel
mail varsa verin protesto edelim
Vay şerefsizler gönderelim msjları.
Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Ş-e-r-e-f-s-İ-z-l-e-r
Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61
Klasik ortamı germe haberleri.Her sezon son haftalarda böyle haberler çıkar.
Özkan SÜMER
Bu ne biçim haber siddetle kiniyorum
Ne yazikki bu tur haber ve soylentiler sadece Turk medyasinda olur.Yazmak için yaziyorlar iste bizi digerleriyle karistiriyolar
Konu Külünkoğlu tarafından (14.04.2008 Saat 09:10 ) değiştirilmiştir.
YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===
sinir yıpratmaktan başka bir işe yaramazlar
yani yenilirsek yatmis olcaz,
berabere veya yenersek ozaman ts, fb den tesvik primi aldimi heberleri yapilcak
serefsiz turk medyasi
bu haberi yapan fenerli değilse bende birşey bilmiyorum..aklınca Trabzonsporu gaza getirecek...ezikler her ortamda ezikliklerini belli ediyor..
.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Telefon(0212) 266 99 99Faks(0212) 266 98 98E-Mailhaber@internethaber.com
şimdi ilgili kişiyle görüştüm
yaptıklarının terbiyezsizlik olduğunu belirttim.! haber başlığını düzeltiyorlar şimdi. bakacaz . bekleyelim 5 dk..
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Haberi Yapan da Kurtuluş savaşı sırasında kamuoyu ve haberleşmeyi sağlamak için kurulmuş olan Anadolu ajansı!!
Bir Gün Mutlaka!!
şerefsiz itler bnde telefon edecem şimdi
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
İletişim yolları şöyle:
"İnternet Haber - Haber'in Doğru Adresi, Haber, Sondakika Haberleri, Spor Haberleri
Adres Gayrettepe Mah. Pazar Sok. No: 22 Kat: 4 Daire: 5 Beşiktaş/İSTANBUL
Telefon (0212) 266 99 99
Faks (0212) 266 98 98
E-Mail haber@internethaber.com
Lütfen yorum, eleştiri, beklenti ve önerilerinizi bize iletiniz. "
düzeltmişler akıllarınca...sanki çok farklı bir anlam taşıyor...Trabzon gs'ye yenilirmi.
.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Adamlar kendi dünyalarını, kendi ailevi sorunlarını,yaşam tarzlarını haber yaparken illa bizlere yansıtacaklar.
Herkesi kendileri gibi zannediyorlar.Pislik herifler.
Sen ağlat biz severiz seni...
Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
ts_mania
ve değiştiler.
Trabzon Cimbom'a yenilir mi?
ama haberin içeriğinde hala yatarmı ibaresi var. onu atlamış galiba. telefon açıp temkinizi verin. düzeltsinler.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Başlık hemen "yenilirmi" şeklinde değişti ma hebre girince hala içerideki başlık aynı!!!!
Ama üstte hala Yatar mı yazıyor Burçak abi
Bir Gün Mutlaka!!
dingil sitenin haberide kendileri gibi dingil olur bir adam kendi neyse karşındakinide öyle görürmüş....
hayatlarında her zaman satılık ve şerefsiz birilerinin uşakları olarak yaşadıkları için bu denli haberleride normal olsa gerek ama yedirirler o haberi adama...
cibiliyetsiz köleler......
bu mesajı bunun biraz daha anladıkları dileden olanını gönederdim bu şerefsizlere haddini bilmez. ..pekler....
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
sinirden tuşları ıskalamışım son mesajda : ))))) kusura bakmayın...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)