Hakem berbattý. Bjelica son 25 dakikalýk performansýyla hepimize o berbat hakemi unutturdu.
Adamýn eline geliyor top ve önüne düþüyor.Nasýl iþ bu ?? O top eline çarpmasa top önünde kalmayacak.Acaba ayný pozisyon þikecilere ve kýzkardeþlerine olsa golü verirler miydi ??
Hakem berbattý. Bjelica son 25 dakikalýk performansýyla hepimize o berbat hakemi unutturdu.
Akýl, öfkeyi ve onunla kolayca birleþen bilgisizliði yener. Aklý kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Dün hakem serefsizin tekiydi.Hattay 11 kisi maci bitirmesi artniyetin ispati
çalýþmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaþamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Her türlü dünyada ne kadar kötü sözler varsa bu sözde hakem hak ediyor!!!
BAÞLIK 2008 de açýlmýþ, HERÞEY AYNI. Bugün bile isteye faulü görmedi gol verdi Bahattin Þimþek, TAMAMEN KÖTÜ NÝYETLE attý Mendy yi 2. Sarýdan haftaya Adamada yok!
AFERÝN
Ertuðrul Doðan: Herkes ayaðýný denk alacak
https://m.haber7.com/trabzonspor/hab...ni-denk-alacak
Trabzonspor ligin yeni ALFA'SI, onu yenmek bile þampiyonluk gibi artýk!
Pendik'inn attýðý gol öncesi "BUZ" gibi faul var.Var da VAR'a çaðýrmayan hakem bozuntusu ile sahadaki sýrtlan da karþýmýzda var.Geçen hafta ve bu hafta bu kadar doðranmamýzýn tesadüf olduðunu düþünmüyorum.
MENDY YE FAUL BÝLE OLMAYANLARDA ÇIKAN SARILAR, toreiraya bakalým:
Toreiraya demiþler adam öldürsen de faul yok býrak kartý, devamkeeeehttps://x.com/Fener/status/1708183771386646557?s=20
Yani 200 milyon Euro harcaTff nin kendisi olKomple hakemle maça 12 kiþi çýkOnsu bunsu þunsu çizgimsi ofsaytýmsý ben 10 senedir GS NÝN üstüste 2 maç hakkýyla yendiðini görmedim
Trabzonspor ligin yeni ALFA'SI, onu yenmek bile þampiyonluk gibi artýk!
Hakemler her geçen yýl daha da kötüye gidiyor.Yine rezil bir lig.
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara týklayalým.
- Forum Kurallarýna aykýrý her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayýnýz.
Hakem katliamlarýna ses yok yine
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Hakemler her macta bize karsi kotuyse rakipler bize karsi iyiyse demekki bizdede birseyler eksik ortadaki maclarda hakem takdirine kaldiysak isimiz zor gecmiste oldugu gibi hakemide rakibide yenecek bir takim oyununu ortaya koyamazsak hakem takdirleride bizi kurtarmaz
Mendiye ikinci sari kart haksiz orasi kesin pendik golundeki faul pozisyonu tartisilir
Konu objek tarafýndan (01.10.2023 Saat 11:54 ) deðiþtirilmiþtir.
Topa vuruyor, Fenerli gibi bakmayýn olaylara. Kötü futbolumuzun nedenin baþka yerlerde arayarak takýma iyilik deðil kötülük yaparýz
Dikkatlice izle ve orda rakip topa vuruyor???
Ayrýca, Bizim ilk golümüzden önce top auta çýkmýþtý....
Kýrmýzý kart tartýþýlýr ama onu da geçen hafta atýlmamasýna baðýþlayýn
Aptallýk nedir biliyor musunuz ?
50 kuruþa içtiðin suyu, 1 liraya iþeten düzene destek vermektir..
Pozisyon cok net bir faul. Hakemin ve ozellikle varin mudahale etmemesi ise skandal bir karar. Ahlakli tum hakem yorumculari faul dedi zaten. Mendynin karta da kesinlikle yqnlis dediler.
Istanbul takimlarindan birine boyle bir hakem gelse 1 sene konusurlar hakemi. Ama tsnin her hafta basina geliyor neredeyse.
mendy için itiraz etmiþiz ben kabul göreceðini düþünüyorum.. çünkü çok alakasýz pozisyon
hakemler genel olarak bu sezona berbat baþladý var da yeterince devreye girmiyor
mesela bizim ilk golde korner pozisyonunda faul vardý devamýnda aut olmuþtu yardýmcýnýn gözü önünde bence gol iptal edilebilirdi ama var orada devreye giremiyor sanýrým
gs maçýnda taçtan gol oldu net fauldü mesela yani hakemler saçma sapan kararlar vermeye devam ediyor düzelecek gibi de deðil.
YaÞaSýn CuMhUrÝyEt YaÞaSýN TrAbZoNsPoR ilelebet..
hakemler fazia
Mendynin kaç sarýsý var þimdi? Ýkinci sarýdan yediði için kartlar sýfýrlanmadý sanýrým.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Kepazeliðe Bakýn! Kasýmpaþa maçýnda þikebahçe yine hakem þikesi ile kazanmaya devam ediyor.Resmen hakem izin verse þikebahçeli futbolcu, Kasýmpaþalý futbolcu ile güreþecek.Sonrasý zaten þikebahçe yine hakem sayesinde beleþ golu oluyor.Kasýmpaþa'da Kara Gece...
þikebahçe gizli pilot takýmlardan biri olan Kasýmpaþa'da maçýnda bile þike yapýyor...
Konu deepmavi tarafýndan (08.10.2023 Saat 19:35 ) deðiþtirilmiþtir.
þu hain þikebahçeye verilen desteðin yüzde 30 Trabzonspor'a verilse ve Trabzonspor'un þuanda 30 süper lig þampiyonluðu olurdu.bu þikebahçeliler her türlü desteði alýyor, özellikle her sezon istisnasýz hakem desteði, hakem þikesi veriliyor, Ýlahi adelet buna raðmen baþarýsýz oluyorlar.Sonra adam þurada cinnette giriyor bu kadar çok kollanmaya ve desteðe raðmen bu þikebahçeliler bunun üzerine bir de yalandan maðdur edebiyatý yapýyorlar iþte insan burada çýldýrýyor...
4.11.2023 fb:2 Trabzonspor: 3 . Hakem: Zorbay Küçük. Unutulmasýn.
Hakemler ciddi art niyetli.Ðs,Bjk ve Fb ile oynayýp kurtulduðumuz iyi oldu.
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara týklayalým.
- Forum Kurallarýna aykýrý her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayýnýz.
Hakem hatasýnýnnbabalarý yaþandý![]()
RMX3710 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Önce TRABZONSPOR
zorbay küçük ALLAH BÜYÜK!
Var'daki soytarý ile bunun hakemliklerinin bitirilmesi lazým.
Hata yapmiyorlar. Bilincli yapiyorlar
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)