Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kimsesiz Çocuklara Kombine

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kimsesiz Çocuklara Kombine

Bir bankada sehap acılsa toplanan paralarla kombine alınıp trabzondaki kimsesiz cocuklarınların maca gitmeleri

sağlanabilirdiye aklıma geldi madem trabzondaki maclara gidemiyoruz bu sekilde hem kulube hemde cocuklara moral

olurdu

Güzel,Temiz,Harika bir fikir.!

Üzerinde düşünülüp,geliştirilmeye müsait bir fikir.

Tartışılmalı.

En doğru yöntem belirlenmeli.!

Yorum

BMN Yönetimi bunu siz organize edebilirsiniz herhalde

Yorum

Süper bir fikir...

Desteğim var sonuna kadar...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Cok guzel bir dusunce tebrikler KORBAKOR
          YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

elimden geldiği kadar destek olmak isterim.hem takımımız,hem onlarca kimsesiz nasiplenecek ne de olsa!
            *
            *
            Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

Çok güzel ve yerinde bir fikir.Konuyu açan arkadaşı tebrik ediyorum.Sadece kimsesiz çocuklarla sınırlı kalmayabilir.Trabzonda durumu olmayan öğrenci veya diğer insanlar içinde olabilir.
              Özkan SÜMER

Yorum

Süper bir Fikir...
                Ben Bu sene Kombine bileti Alacağım İnşallah.İstanbuldan Trabzona maça gitme Fırsatı Olurmu bilinmez.Ama eğer Böyle Bir durum söz konusu Olursa seve Seve Kombine mi Veririm...
                Başlığı Açan Arkadaşa da düşüncesinden dolayı Tebriklerimi Sunuyorum
                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

BMN olarak böyle birşey gerçekleştirirsek harika olur..
                  www.twitter.com/SDanismaz
                  Gugudali..
                  Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

fikir guzel ama...
                    cocuk esirgeme kurumunda bulunan kardeslerimizin kombineye ihtiyaci oldugunu zannetmiyorum. trabzonspor stadyumu onlara her mac degil 24 saat aciktir! yonetimimiz bu konuda gerekli hassasiyeti gosterecektir.
                    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Cok güzel bir düsünce. Trabzon disindaki, hali vakti yerinde taraftarlarimiz kombine bilet ücretini gönderir ve bir yetimi sevindirmis olur.

Cocuklar artik Trabzonspor'lu olmuyor diyorduk. Bu sorunu da cözmüs oluruz
                      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Kimsesiz çocukların çoğunun kombine biletten önce daha başka şeylere ihtyacı olduğunu düşünüyorum.
                        En son antagonist tarafından düzenlendi; 12.04.2008, 09:49.

Yorum

İyi niyetli bir düşünce fakat neden kombine ?

Yer maça 500 kadar kardeşimiz kombine olmadan alınabilir.Belki bir hareketin öncülüğünü yapmış oluruz.Hem de yurtlarda kalan kardeşlerimiz kimsesiz olmadıklarını hissederler.
                          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Güzel,Temiz,Harika bir fikir.!

Üzerinde düşünülüp,geliştirilmeye müsait bir fikir.

Tartışılmalı.

En doğru yöntem belirlenmeli.!

....................
                            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kimsesiz çocukların çoğunun kombine biletten önce daha başka şeylere ihtyacı olduğunu düşünüyorum.

Okadar derine inersek işin içinden cıkamayız, maksat kombine almak birilerileride faydalansın bu öğrenci olur veya

başka biri cokmu önemli kimin gidiceği bir arkadasımda neden kombine? demiş ona cevap bile vermiyorum hayır hiç

kimse bedava stada girmesin kim olursa olsun bunun savasını vermiyomuyuz zaten anlamıyorum
                              En son HAYRETTİN tarafından düzenlendi; 13.04.2008, 03:21.

Yorum

Çalışıyor...
                              X