Tahminim Kupa Maçinin Aynisi..2-0
Evet Sebatsporu 1-0 Yenerek Liderle aramizdaki Puan Farkini 4'e Indirdik. Ilk Maçini 4-3 Kazandigimiz Ve Fatih Tekkenin Hat Trick Yaptigi Malatyaspor Maçinin Rövansi TrabzonAvni Akerde..
Amaç Malatyasporuda Yenerek Seriye Devam Ettirmek....
Haydi Trabzonsporum Kalpler Seninle..Edited by: TheRapZoNe
Bence 4-1 yeneriz malatya bizi zorliyamaz gibime gelio besiktasa bile yenildi bunlar be
SEBAT MAÇININ AKSINE ÇOK RAHAT KAZANIRIZ BENCE
malatya hiç iyi oynamiyor bence 3-1 biter
Sevgili arkadaslar ben de Malatya macini kazanacagiz diyorum ama Istanbul takimlarindan bes yiyen takimlarin bize karsi nasil disli bir mücadele gösterdigini biliyoruz,ama bu mactan da anlimizin akiyla cikacagiz diyorum,skora gelince 3-1 yada 4-1 diyorum.Fatih,Fatih,Gökdeniz (Yattara)
Skor tahmini yapmak zor ama ne olursa olsun Malatya iyi bir rakip.
Zor da olsa yeneriz maç bol gollü geçer.. Dilerim fazlasini biz atariz.
Ayni zamanda çok çekismeli ve zevkli geçecek bir maç. Taraftarimiza yine Avni Aker de çok is düsüyor.. Herkes maça bol tezahürat yapilsin diyorum.
herkes 3-0 4-0 diyor sebat maçinada böyle demistik ama 1-0 zorla aldik takimimiz iyi ama seyirci destegini arkasina almasi lazim skoru bilmem ama ne olursa olsun bu stad bu maçta dolmali ...
Bu maçi da alacagiz.Takim yavas yavas oturuyor.
Evet ilkte zorlaniyoruz ama takim oturuyor.
Malatya'nin maçini dün TRTden izledim..Özellikle 2.Yari çok iyi oynadilar,,maçin henüz 2.dksinda BB Ankara gibi Türkiyenin en iyi kontraataga çikan takimi karsisinda yeni duruma düsmelerine ragmen maçi çevirmeyi bildiler.Bizle oynadiklari kupa maçindan çok farkliydilar,,onlarin da yeni transferleri var-boliç,saidou- onlar da takima yavas yavas isiniyolar..Ama umuyorum ki bu maçi kazanacagiz..Zor maç olacagi kesin..Tribün destegi çok önemli...
özellikle kupadan elendikleri için yenmek için daha çok çabalayacaklar ama yine de rahat kazaniriz diye düsünüyorum. 3-0
En rahat Sebat diyorduk onu da gördük ne kadar rahat oldu.[img]smileys/smiley5.gif[/img]
kesin aliriz gözüyle bakiyorum ama yine de fark gelmez bence 2-1
ALLAH'in izniyle yenecegiz.biraz klasikolacak ama 1-0 olsun bizim olsun
Kolay geçeriz malatyayi...INSALLAH
alicaz insallah...Trabzonspor Trabzonspor gibi oynarsa rahat alir...
[img]smileys/smiley32.gif[/img]TRABZONSPOR[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Ben bu maçta Fatih Tekke'den patlama bekliyorum, gollerini özledik valla. Sebat maçinin aksine daha rahat geçer diyorum. En az üç gol bekliyorum [img]smileys/smiley1.gif[/img]
Malatya guclu takim ama Trabzonspor gecen sezonki gibi seriye takti bile ins. en az 12-13 mac ustuste alirizz...
malatya macindan cikacak ii bir hasilat ii bir seyirci ve süper bir oyun trabzonsporda sampiyonluga giden buyuk bir adim olacaktir...
ARkadasLAr herkess maCa!!
Bugun TRTde de dediler "TS ye ilgi gittikce artiorrr" HADE ARKadaslar MACA
EBRU Nickli Üyeden Alıntı
[img]smileys/smiley32.gif[/img]
malatya bize karsi birseyler yapmaya calisacaktir ancak acik bir futbol oynayacaklardir! bu yuzden onlara karsi kazanmak sebata karsi kazanmaktan daha kolay olacaktir!
ancak birseye dikkate cekmek isterim>! fatih ic saha maclarinda gol atma konusunda cok becerikli yada sansli degil! attigi 15 golun sanirim 12 sini dissaha maclarinda kaydetmis! kaldiki senol hoca geldiginden buyana fatihin oyun anlayisi sahadaki gorevi biraz degisti bu anlamiyla fatihi (muhtemelen bu siteyi takip ediyor) gole sartlandirip (hos bu siteyi takip eden bir cok oyuncunun oldugu kesn aslinda genel anlamiyla takimi negativ yonde etkileyebilecek tavirlardan kacinmamiz gerekliligi doguyor cunku bu yilki sampiyonluk sansimiz gecne yla oranla daha fazla!) onu gereginden fazla motivasyonla sahaya surersek istegimiz verimi alamayabiliriz!
ayrica sampiyonlukla ilgili olarak! bu yilki sampiyonluk sansimizin daha fazla oldugu muhakkak cunku gecen yil fenerle aramizdaki puan farki cok daha fazlaydi ikinci yari baslangicindaki yenilgi ve ziya hocanin gelisine kadar!bu yil sanirim bizimde hovumuz biraz daha inmis vaziyette olaylara daha sakin yaklasimimiz sozkonusu! gecen yil uzun yillar sonra yarisin icinde varolmamizdan dolayi bizde biraz gereksiz hir vardi;-)
Süper ligdeki tüm takimlar birbirini zorlayacak güçte.Ki Malatyaspor bence güçlü bir ekip.Insallah zorlanmadan geçeriz.
Fenerbahçe ile puan farkimizi 4 e , Galatasaray ile2 ye indirmisken bunu degerlendirmemek büyük bir kayip olur bizim için...
Insallah rakiplerimiz puan kaybeder ve biz galibiyet serisi ile yolumuza devam ederiz...Allah büyük , görüyordur herhalde bunca sevgiyi...
arkadaslar malatya nin bize sansi tutmuyor onun için rahat olun bu maçi rahat kazanacagimizdan adim gibi eminim çünkü fenerle aramizdaki 4 puanlik farki korumak zorundayiz güzel bi maç olur insallah kazanan tarafda biz oluruz
Maç TRABZON da Malatya spor büyük bir ihtimalle kapanacak , bizimde kapali defanslari açma konusunda ne kadar beceriksiz oldugumuz ortada bu noktada Senol GÜNES in ne kadar büyük bir hoca oldugunu görecegiz.
Tek dilegim kazanipyolumuzadevam etmek.Insallah öyle olur.
TV macimizi yine vermiyor....
TRT= B.B.Ankaraspor - Gençlerbirlig macini verecek[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)