Yukardaki resimler oturdugum
sokaktan manzaralardir.
Çengelköy.. Istanbul
sagol mehmet abi...zor günler geciriyorsunuz ama cok ama coook güzel gözüküyor...
cengelköy he ??? süper baba dizisinin cekildigi yer...
Istanbul cok kalabalik az bir kar yagdimi hayat felç oluyor gerçi ben
bolu dayim aliskinim 3 - 4 metre karlara fotograflari görünce aklima su
geldi.
sokaklar çok dar ve sagli sollu araçlar park edilmis ALLAH Göstermesin
bir yangin aninda itfaiye araci nasil geçer o sokaklardan bilemiyorum
gerçi istanbulun genel bir sorunu ama yinede dikkat etmek lazim.
yaw hemserim o araçlari sagli sollu çektirme o sokaklara da. duyduguma göre senden soruluyomus oralar[img]smileys/smiley2.gif[/img]
su anda fena bi kar var bursa'ya nasi gidecem bakalim.
Bi haftasonumuz vardi.Onuda evde pc basinda geçiriyoruz.[img]smileys/smiley19.gif[/img]Disarisi bembeyaz kar hâlâ yagmaya devam ediyor.
kar güzel ama evi olmayanlar için isinma sorunu olanlar için kötü olsa , ama özel üni. tatil yarinbu iyi oldu
Vallaha kis olmasina ragmen hali saha maçi için sahaya gittilk baktik 10 cm kar var sahada adamlarda temizlememis edemedik[img]smileys/smiley19.gif[/img]Maç edecez diyoz manyak misiniz diyorlar[img]smileys/smiley1.gif[/img]
yahu nerde yagdi o kadar kar[img]smileys/smiley4.gif[/img]...Burada(pendik) o kadar yok yalniz dikkat etmek lazim yollar hep buz tutmus, eve dönerken içerenköy taraflarinda bayaa zorlandim.Geçen kisi geçirdikten sonra bu pek hafif geliyor[img]smileys/smiley4.gif[/img]
BMN Istanbul olarak Yarin TS Dergi ekibiyle maçimiz var,,iptal edilmesi sözkonusu degil,,çikip aslanlar gibi oynuyacaz..BMN yi en iyi sekilde temsil etmek için neler yapiyoruz,,bizimle gurur duymaniz lazim[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Ula hava acayip sogudu yollar kayak pisti ama herseye ragmen istanbul güzel...
saat 04.31... aksam 22.00 den beri çok hos bi kar yagiyo dilsarida..ama bakalim yarin ne rezillikler yasayacak insanlar..simdi brileri olsaydi dasokakta,kyagan karin altindayürüyüp muhabbet etseydik[img]smileys/smiley19.gif[/img]
bu havada disarda olmak istemezdin be tekke yani kac dakika gezilirki? ama iyi yagsin ekinler iyi olur bahara Rabbim evi olmayanlara yardim etsin
bence kar yagmiyor tipive asiri rüzgar yüzünden çatilardaki agaçlardaki v.s karlar uçusuyor sürükleniyor bu da kar yagmis gibi gösteriyor terasa isaret koydum koydugumdan bu yana bir saat geçti bazen çogaliyor kar bazen azaliyor rüzgara göre annem kalkti bir ara kar topu attim üstüne bagirdi geri çekildim ) en iyisi gündüz oynamak [img]smileys/smiley4.gif[/img]
Dün çocuklar gibi Esenlerin bayirlarinda naylonla kaydik. Kar güresi uzun atlama vs dallarda yarismalar düzenledik. Omuzumdan sakatlandim kismetse bu aksam igneyle oynayacagim
Çeliktepe'de olmak vardi anasini satayim, mahalle savaslari kardan kaleler, Yetmezdi.... balkondan balkona cama çerçeveye ne günlerdi bee. Simdi de sitede oturuyoruz herkes bön bön birbirine bakiyor.. Mahalle gibisi var mi..
saka bi yana kar su dakka itibari ile hala devam ediyor aksam yine bi kaç saat yollardayiz...Edited by: Külünkoglu
kardes misafir kabul ediyo msunuz?? imrendim vallahi..Harunu,Tolgayi,Murati alip geleyim,mahalle maçi yapalim[img]smileys/smiley36.gif[/img]Emorfo Nickli Üyeden Alıntı
kar güzel de sisede durdugu gibi durmuyor[img]smileys/smiley17.gif[/img]
Berat Tekke Nickli Üyeden Alıntı
Ne demek kardes topla milleti gel. Mekan Tabya yokusu
Bugün ne yazikki uykumdan dolayi arkadaslarimla oynamaya gidemedim[img]smileys/smiley19.gif[/img]
Ins. yarinda tatil olurda giderim.
osman yarin okullar tatil gözün aydin. kaynak ezik fenerli vali bey
Helal[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)