yeni bir maç samiyende yerimizi almalıyız..
yeni bir maç samiyende yerimizi almalıyız..
Yeneceğiz eminim
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yensek cok guzel olur...
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Acaba Organizasyon olacak mi ? Takımımızın bize ihtiyaci var.. Organizasyon düzenleyip takımımızı yalnız birakmamaliyiz... Cevahir 'in önünde bi buluşma ayarlayalim bence...
evet! yensek harika olur! hem de istanbulda
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yattara ve Umut gününde olursa yenebiliriz...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Serkan Balcı oynarsa ve önemli bi eksik olmassa yenilmeyiz.
GS çok bozuk.Bi tek Arda ya dikkat etmek gerekiyo.Nonda,ümit,lincoln de iş yok.
Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Çok zor maç. Bu kediler durur durur bize gelir coşarlar. Bi numara yok bunlarda.
gerçi bizde de yok.
A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.
kesin yeneriz hatta skor 3 - 0 tabi umut gol kaçırmazsa
fazla umudum yok ama allah izin verirse maçta olacağım.. tüm sesimi maça saklıyorum turnuvalarda fln bağırmadım
devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Hele bunların taraftarlarına uyuz oluyorum. Kendilerini birşey sanmaları beni çıldırtıyor.
Off şimdiden hararet bastı
Maça gidiyo muyuz maça...
Bir istiklal yaparsınız gene :=))
berabere biter tahminim 2 2
TRABZONSPOR
https://twitter.com/Muticancolak
yattara gününde olursa kıvamı tutar o zaman gsye değil alayına gider ...alacağız inşallah..
Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.
Üzülerek söylemem gerekiyor GS 2. Takimi ile ciksa bile, bizi yenerler. 90 dakika mücadele etmedigimiz müdetce 3 puan almak cok zor.
Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Hiç birşey belli olmaz kasımpaşa gittti yendi antep gitti 1 puan aldı geldi biz mi yenemeyeceğiz ya o kadar zor ve imkansız değil ama şöyle bir gerçek var ki hiç bir istanbul eziği diğer maçlarında oynadığı gibi bizim maçlarda oynamıyor o maç çok değişik bir atmosferde olur onlar alamassa hakemle alırlar maçı bundan eminim bu olağan birşey...
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
yattara isterse tamamdır
Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61
benim icin sezonun en önemli maci.mümkünse galip gelmeli en azinda yenilmemeliyiz.yillardir hep trabzonspor g.saraya yatiyor söylemlerinin ezikligi altinda kaldim.bu maci alalim da gerkirse geri kalan diger maclari fener haric kaybedelim.oyuncularimiz bütün enerjilerini bu maca saklamalidirlar.trabzonsporun g.saraya hicbir sempatisi olmadigini göstermenin en iyi firsati.bu firsati kacirmamaliyiz.bu maca son gücümüzle asilmaliyiz.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
yenecez inş. çünkü bu gün çok güzel oynadık
bari bu derbiden puan alalım bi antep in yaptıgını yapalım istiyorum sadece
evet güçsüz takımlar gs yi yendi ama bize karşı kesinlikle farklı oynayacaklardır.
aynı zamanda adamların bi hedefi var şampiyonluk deli gibi bastıracaklar bu yüzden dikkatli oynayacaklar.
ayrıca arada kadro kalite farkı var keza bize oranla daha oturmuş bi takım.ama öyle ahım şahım bi futbol oynadıkları da yok.
bizde büyük maçlarda genelde iyi oynarız bu yüzden 1 puanla dönebiliriz ordan
T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
ben sırf gs nin şampiyon olmasını önleyelim onlara inat olsun diye bu maçı istemiyorum..hiç derbi kazanamadan sezonu bitirmemek için bu maçı almalıyız..
devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)