Adidas.
Gerekçeleri;
Dizayn, kalite, prestij, ürün çeþitliliði, Adidas maðazalarýnýn çokluðu, 3 çizgi,...![]()
Adidas
Kappa
Nike
Puma
Diðer
Gelecek sezon Formalarýmýzý hangi marka üretsin ?
Gerekçeleri ile beraber tartýþalým arkadaþlar.
Konu Külünkoðlu tarafýndan (20.06.2008 Saat 17:38 ) deðiþtirilmiþtir.
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Þamil Ekinci|Dozer Cemil|Þenol Güneþ|Ýki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Adidas.
Gerekçeleri;
Dizayn, kalite, prestij, ürün çeþitliliði, Adidas maðazalarýnýn çokluðu, 3 çizgi,...![]()
Konu Mehmet Fýrat tarafýndan (02.04.2008 Saat 11:50 ) deðiþtirilmiþtir.
''A'' kalite olduðu için:Adidas.![]()
Beklemeyi bilen amacýna ulaþýr. JOSEPH DE VILLELE.
Bence bir çok alanda sponsorluðu bulunan ve tasarýmlarý her zaman beðenilen Adidas iyi bir tercih olacaktýr. Televizyon programlarýnda bile arka fonlarýnda kullanýlan futbolcu fotograflarý sponsorluða dayandýrýlarak görüntüleniyor sergileniyor. Bu ve bununa beraber bir kaç sebebden ötürü "Adidas" diyorum.
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Þamil Ekinci|Dozer Cemil|Þenol Güneþ|Ýki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Bencede kesinlikle adidas olsun.Nike ve Puma olmasýnda.Adidas olmuyorsa kappa da olabilir
Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
fenerlen ayný markayý giyeceme atlet giymeyi tercih ederim NIKE olsun diðer markalar(addas kappa ve puma)denedik tek giymedðimiz nýke kaldý bi fikir sahibi olmak lazým onlar hakkýndada
Adidas , olmazsa Kappa diyorum
2010 - 2011 Þampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Ben de adidas olmasýný umuyorum.
@lejyoner61
fb ile ana sponsorlarýmýz da ayný.Sonuçta sarý lacivert giymiycez.
kappa olsun
2 sene önceki formalarý mükemmeldi.
dizaynlarý süper kumaþý mükemmeldi
bence kesinlikle kappa
turuncu formasýný bulduðum yerde alýcam.
bizim o turuncu formalardan arýyorum.bulabilirmiyim bilmiyorum.
Ýngiltere'de ay yýldýzlý bir takým var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli Ýngiliz Takýmý http://theterras.co.uk/main.htm
https://twitter.com/HuseyinnKurt
Trabzonspor'a özel tasarýmlý formalar üretecekse Adidas derim. Yok bize ait deðil de diðer kulüplerle ayný formalarý bize renk deðiþtirerek giydirecekse ne tasarýmýný ne kumaþ kalitesini nede markasýný isterim.
Hakan KULAÇOÐLU: "Sabýrlý, sistemli ve ekonomik, tüketen deðil üreten bir Trabzonspor oluþturmak."
Murat
Adidas olsun, olmazsa Nike olsun. Kalite olsun, klas olsun
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çýkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor þükretmedikçe þampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalýr, üretirsen çoðalýr--------------------------------------ÝÇÝN
Arslanýn sýrtlaný çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
bence Danimarka milli takýmýnýn giydiði Hummel veya Sevilla nýn giydiði Joma olsun![]()
Adidas'ýn bu sezon G.S yaptýðý formayý gördükten sonra.
Kesinlikle Adidas !
Büyük Takým Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Kappa diyorum
Kappayla sözleþmemizin bittiði sene bir sonraki sezonun formalarýnýn numunelerini görmüþtüm.Siyah bir forma vardý.Aklým hala onda yoksa baþka bir sebebi yok.O formayý ürettirmemiz lazým![]()
Nike olmalý
kappa olsun cunku dýzayný ve rahatlýgý cok guzel ama kappa olmazsa adýdas olsun
bence nýke olmalý trabzonspor yaýþýr.gerçi biraz pahalý olur nýke olursa formalar...
TRABZONSPOR
bende adidas ve nike diyorum...
Ýkisinden biri olsun.Hangisi Daha güzel olacaksa o olsun![]()
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir þeye, bedel neyse onada katlanýr. Yarabbi Kahrýnda hoþ, Lütfunda hoþ dedik… iki saniye sonrasýna garantimiz olmayan bir hayatýmýz için fýrýldak olmaya gerek yok, ben fýrýldaklýk istemem…( M . Y )
Ben de "Adidas" diyorum. Alternatif olarak "Kappa" istiyorum.
Puma mý? Allah korusun. Bu kadar kötü renk seçimi olamaz bence.
Kumaþ kalitesi ve bize özel tasarýmlarýyla Kappa, eðer Adidas'da bize özel yapacaksa o da olur. Herkesin görüþüne saygýlý olmakla beraber Nike sadece isim ve kumaþ kalitesi olarak var hiç bir tasarýmda kalitesini malesef göremedim. Hele hele bizim Milli Takýmýmýzý bile sallamayýp uyduruk formalar yaparken Trabzonspor'u hiç kale alacaðýný sanmýyorum. Puma ise malesef bize utanç formalarýmýzdan baþka (geçen yýlki cubuklu hariç onunda yakalarý berbattý) bir þey yapmamýþtýr.
Kappa olsun. Kappa hem takýmýmýza uðurlu gelmiþti hemde dizaynlarý çok güzel.
61>34
Nike kalite olarak iyi olabilir ama dizayn SIFIR.
O acidan Nike bastan kaybediyor bence.. Kappa Harika olurdu likrali kumasiyla birlikte cok estetik duruyor.
Adidas ve 3 cizgide yakisirdi..Cunku adidasin bizim renklerle yapacagi formalarin hayali bile guzel aslinda heleki GS gibi dandik renkleri olan bi takimin formasi bile guzel duruyorken.. Adidas bize en son CINAR YAPRAGI gibi bi amblemi varken forma yapmisti heralde,suanki dizaynina bakilirsa bencede ya adidas ya kappa.Ayrim yok ama..Hangisi olursa olsun sevinirim..
Konu OFLU tarafýndan (02.04.2008 Saat 12:59 ) deðiþtirilmiþtir.
Teþekkürler ADMIN!!!
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)