Başlığın adı ile içeriği biraz tezat sanki.
Ben önce, özevlatlara göndermede bulunan bir başlık zannetmiştim ama tam tersiymiş.
evet süper ligde ve diğer liglerde en çok trabzonlu futbolcular varmış.pek çok ilin takımının olmadığı ligimizde(örneğin bartın hala amatör) trabzonun 7 takımı var. trabzonun süper ligde oynadığı maçlarda trabzonlu futbolcular gol atmış.mehmet yılmaz, serkan çalık,ibrahim şahin,erhan küçük...... bizim bu futbolcu potansiyelini değerlendirmemiz lazım..... trabzon trabzonluyla şampiyon olur.....
Başlığın adı ile içeriği biraz tezat sanki.
Ben önce, özevlatlara göndermede bulunan bir başlık zannetmiştim ama tam tersiymiş.
trabzonsporun 20 senede oluşturduğu en iyi kadro 95-96 kadrosudur.
bi kontrol edin bakalım kaç tane trabzonlu var kadroda..
başarı iyi futbolcularla gelir.
trabzonlu olursa "ooh suyundan da koy" olur.
ama şart olan iyi futbolcu olması, trabzonlu olması değil.
-----------------nihat----------
-------cengiz---ogün----osman--
lemi---ünal---tolunay------abdullah
----------hami---şota-------------
başarı iyi futbolcularla gelir..
kütükte başarı aramanın alemi yok.
orta sahadaki 5. isim bazen soner oluyordu.. onu da trabzonlu listesine ekleyebiliriz.
başlığın içeriği tezat değil.biraz mecazi bir anlam var.trabzon bu sezon trabzonlu olan oyuncular yüzünden çok puan kaybetti.onu anlatmak istedim. ben futbolcuların hepsi trabzonlu olsun demedim. o kadroda trabzonlu olanlar yeter. siz sayın kaç tane var.
önemli olan takımı ateşleyecek trabzonlu futbolcuların olması.
ogün(gurbetçidir, almanyadan geldi)..
lemi..
hami..
o kadar..
işte bi de bazen orta sahada soner..
yani kalıp 11 kişide maximum 4 tane trabzonlu var ideal kadroda..
bunların da 2 tanesi kilit oyuncu değil.
lemi ve soner..
ogün ve hami çok önemli isimlerdi.
yani bu işin trabzonlu olmasıyla alakası yok.
bizde zaten her zaman 2-3 tane trabzonlu oluyor.
memleketi trabzon diye ligdeki bütün trabzonlu topçuları toplayacak halimiz yok.
Mehmet Yilmaz yeterli oynadi bizim icin ama ne yapti?
hic birsey... ondan birsey olmadi..!
o başlık mecazi bir başlıktı dedim ama kimse anlamadı. bitirmek yok etmek değil. burda asıl anlatmak istediğim ligimizde trabzonlu oyuncuların çokluğuve iyi olan futbolculardan da yararlanılması gerektiği. herkese sevgiler. bordo mavi
adamlar profesyonel ekmek yiyorlar bu meslekten trabzonlunun trabzona gol atması bana gurur verir yeterki trabzonlu atsın baki mercimekte trabzonlu ama o herifle gurur duymuyorum çünkü yakışanı yapmıyorlar diğerleri bir trabzonluya yakışanı yapıyor ekmek yedikleri tekneye ihanet etmiyorlar olması gereken de bu zaten
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Kadrodaki Trabzonlular.....
Ya da Bordo-Mavi formayı giyenler gerçek Trabzonlu gibi oynamadığı sürece daha çok gol ve goller yeriz......
bideo yediğimiz gollerde Tolganın özel imzası var......Yarım saatte kaleye giden topu kurtaramamak gibi....
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
evet çok haklısınız. sadri şener farkında bunun. sabır diyot o da. sabredelım bakalım. şampiyonluk ne zaman
Bir zamanlar FB'si gibi...
Kimden gol yediysen, onu transfer et....
Daha fazla yorum yok....
bence o kutsal formayı kim giyerse giysin,nereli oldugu hiç önemli degil,önemli olan formanın hakkını veriyomu?
ben bize gol atanları alalım demıyorum. trabzonlu olmayanlar oynamasında demıyorum. soylemek ıstedıgım bızde bu futbolcu potansıyelı var. bundan faydalanalım. örnek barış memiş.
Takima faydali olacagi düsünüldükten sonra transfer edilir.
Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Sadece Trabzonlular söz konusu değil; sattığımız futbolcular içerisinde bize gol atmayan kimler var diye bakmak lazım:
Mehmet Zengin, Kaleciler ve yabancılar.
Kalacilerden gol yeme ihtimalimiz düşük ama belli olmaz.
Yabancıların gittiği takımlarla karşılaşmadık, çok şükür.
Bir tek Mehmet Zengin Altay'da bize karşı oynayıp boş geçti, çok şükür!
Hasan Özer bize her maç gol atardı ama Trabzonlu değildi, Orhan kaynak da bize gol attı ama o da Trabzonlu değildi. Böyle pek çok isim var.
Başkaları sattığı oyuncuların kendilerine karşı oynamalarını sözleşme maddeleri ile engellerken;Trabzonlu oyuncuların bize gol atması bizim için gayet güzel.Şaibesiz takımız vesselam.
golü yiyen de Trabzonlu.
Hayat bir gündür o da bugündür.
evet benım dedığimde bu. ligimizde trabzonlu futbolcular çok. bununlada gurur duyuyorum. trabzon bir futbolun başkenti
trabzon futbol şehridir.
Kahrolsun endüstiryel futbol.YAŞASIN HOLİNANİZM!
Trabzonlu oyuncuların takımımızı oluşturması tabiki gurur verir bizlere...
Fakat bu bence küçük bir ayrıntı sadece, Oyuncu zenginliği açısından yukarıda sayılan isimler takımda olabilir tabiki....
Kaçı bizde direkt oynar işte burası muamma...
Eskiden Sungu61 idi ....
Bu adamların tek başarısı bize gol atmak.
Süper Lig'de Trabzon'lu bir yildiz, ya da yildiz adayi yok. Tek Trabzon'lu yildiz Yattara, tek Trabzon'lu yildiz adayi Baris.
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)