eğer bu karşılaşmaların 3 ündende galibiyet alırsak;bizimkilerde bişeyler var diyecem...
bir umut...
20/05/06 Sali Günü A-Milli Futbol Takimimiz Almanyanin Bielefeld kentinde Avrupa 2008 Hazirliklari Esnasinda Slovakya Milli Takimi ile Karsi karsiya Gelecek.Bu Tarihe kadar baska bir Hazirlik Maci oynamayacak olan A-Milli Futbol Takimimiz Sirasiyla Slovakya,Finlandiya,Uruguayla Karsi karsiya Gelecek.Program Söyle.
20/05/08
Türkiye-Slovakya
25/05/08
Türkiye-Finlandiya
29/05/08
Türkiye-Uruguay
Konu 61-POWER-2 tarafından (29.03.2008 Saat 17:33 ) değiştirilmiştir.
eğer bu karşılaşmaların 3 ündende galibiyet alırsak;bizimkilerde bişeyler var diyecem...
bir umut...
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara tıklayalım.
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
slovakya doğru tespit çeklerden geldiği için ama diğer takımlar iyi seçilmemiş
şampiyonanın dişli takımlarından biriyle hazırlık maçı yapmamız gerekiyordu
Umarım bu maçlarda eksiklerimizi iyi görürüz,faydası olur inşallah..
yeneriz.
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara tıklayalım.
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Oynadığımız rakipler ne kadar GÜÇLÜ değil mi ?
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Portekiz ve Cek Cumhuriyeti'nin yer aldigi bir grup icin hazirlaniyoruz. Rakiplerimiz de onlari aratmayacak cinsten. Euro 2008'de büyük bir rezillik yasayacagiz gibi.
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Tuhaf hakikaten millet kendine denk rakiplerle mücadele ediyorken biz Avrupa Şampiyonası ile uzaktan yakından alakası olmayan ülkelerle hazırlık maçı yapıyoruz.. Mr. Terim ne düşünmekte acaba???
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
slovakya zayif bir rakip.daha iyi takimlarla oynamamiz gerekirdi.takimimizin gercek gücünü bu tip rakiplere karsi nasil görecegiz?avrupa sampiyonasina gelince herhalde afallariz.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
2008 Avrupa ŞAmpiyonası'nda TS'den kimse takımda olmıcak herhalde...
Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ• MåÑÎŦà¥I •
bu maçlarda eğer birinde yenilirsek euro 2008 bizim iyi geçmeyek demektir........
maç yapacağımız takımlar bize göre değil...daha güçlü takımlarla maç yapabilirdik..
bu ne ya sanki balkan kupasına gidiyoruzda hep soğuk ülke takımlarıyla oynuyoruz daha çok sakat verirsin sen fatih terim bu kafayla git sen euro 2008'e sağlam oyuncu kalmayacak
7-7-7-7-7-7-7
Ya ben anlamıyorum neden güçsüz takımlarla oynuyoruz??
EĞİTİM ŞART!!!
Federasyon ve fatih terim elestirilerden korkuyorlar galiba,yada guclu takimlardan gelecek farkli galibetlerden cekiniyorlar o yuzden belkide ne kadar vasat takimlar varsa onlarla oyunuyoruz.
YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===
Bu 3 takım da zorlu takımlar arkadaşlar.Slovakya bir nebze ama özellikle Finlandiya ve Uruguay zorlu takımlar.
Uruguay latin amerika ekolunu en iyi oynayan ülkelerden bana göre.
Finlandiya tarzı soğuk ülke takımlarına karşı da bir zaafımız var.Bu kendimizi tartmak açısından önemli olabilir.
Ama ayda bir Slovakya ile maç yapmaktan da bıktık açıkçası..Bir İtalya maçımız vardı ne kadar keyif verdi.Mesela Yugoslav ekolunden Hırvatistan ile oynamak mantıklı olabilir.Ben bunlar üzerinde uzun uzun düşünüldüğüne inanmıyorum.Düşünülse bir maçta 2 sakat vermezdik.
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
slovakya çek ekolü olduğu için finlandiya ve uruguay portekiz için seçilmiş ama ne kadar yardımları olur avrupa şampiyonasındaki maçlara bakıcaz
Türkiyeme başarılar diliyorum.
Bencede bunlar bize göre değil daha dişli rakipler lazım bize.
Bu güne bu gün dünya 3. sü olmuş bir takımız ama kalmadı o eski formumuz sanki.
Biz bu maçı alırız...:Bayrağımız:
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)