drogheda uneited ve lavente
arkadaşlar bizim renklerimizde benim bildiğim barcelona,aston villa var türkiyede varmı vallaha bilemiyorum bildiğiniz varsa yazarsanız sevinirim.
drogheda uneited ve lavente
Gitme demek cok da Zor olmamali
vala fm oynarken rastlamıştım alibeyköy bordo mavi galiba
Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Aston Villa var..Türkiye'de hatırlamıyorum..
Bu arada bunu serbest kürsüye açman gerekirdi moderatör arkadaşlar ilgilenecektir.
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
oyy ben başlığın içeriğini okumamıştım valla kusura bakmayın
İtalya'dan Bologna yanlış hatırlamıyorsam.
of mu sürmenemi ney bunlardan birtanesininki olmasi lazim
stau bükresinde reng i bordo mavi olmasi lazim
ofspor arkadaşlar..bordo mavi renklere sahip.....((oflu gökhan))
Kazanana kadar değil ,ölene kadar TRABZONSPOR'luyuz...
CEAN fransa ve arjantinde geçen yıl şampiyon olan takım ismini hatırlamadığım. diğerlerinin çoğunu biliyoruz
öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Barcelona maviden kaybediyo Aston Villa, West Ham, Drogheda tam bizimki gibi.
Hangisi baba? İkisi de bizim renklerde değil.. Arsenal de Sarandi Kırmızı-Açık mavi, San Lorenzo Kırmızı-Lacivert..
Barcelona, Steaua, Bologna, Catania vs hiçbiri bizim renkle uyuşmuyor ya bordosu açık, ya mavisi lacivert.. Bizimle aynı olanlar, en uygunlar West Ham, Aston Villa, Drogheda..
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
west ham unıtd dunyanın en holıgan taraftarına sahıp renklerınden olsa gerek.green streets holıgansı ızleyenler bilir
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)