Çarþamba veya Perþembe günü (kan tedariðine baðlý olarak) kalp ameliyatýnda lazým olmasý üzerine bir minik bebeðimiz için
AB Rh (-) kana ihtiyaç bulunmaktadýr.
Kan verebileceklerin 532 446 59 54 nolu numaradan Murat Bey'e ulaþmalarýný rica ederiz.
Çarþamba veya Perþembe günü (kan tedariðine baðlý olarak) kalp ameliyatýnda lazým olmasý üzerine bir minik bebeðimiz için
AB Rh (-) kana ihtiyaç bulunmaktadýr.
Kan verebileceklerin 532 446 59 54 nolu numaradan Murat Bey'e ulaþmalarýný rica ederiz.
Konu Tunga tarafýndan (24.03.2008 Saat 12:52 ) deðiþtirilmiþtir.
Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeþim!
Geçmiþ olsun Allah acil þifa versin![]()
TSira_Þimal Yýldýzý
Geçmiþ olsun umarým kan bulunur ..Haydi BMN ...!
"Büyüklük haksýzca kazanýlaný hak görmek deðil, haksýzlýklara raðmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
abi geçmiþ olsun ALLAH acil þifalar versin benim kaným uymuyor pekde anlamam bu iþlerden ama ben amcama çapa kýzýlaydan almýþtým belki bi yararý dokunur tekrardan acil þifalar
AB kolay bulunur hemen bulunacaktýrBen gidip gelcem hemen bulunmuþ olcak inþallah.Eve gelince ilk iþim bu baþlýða bakmak olcak.
"Büyüklük haksýzca kazanýlaný hak görmek deðil, haksýzlýklara raðmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Abi geçmiþ olsun umarým aradýðýnýz kan bulunur haydi BMN...
inin bana lazýmmýþ kadar üzüldüm
umarým tez zamanda bulunur
Kan bankamýz listesinde bu kan mevcut deðilmiþ.Ýnþallah bulunur, Allah yardýmcýlarý olsun.
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Þamil Ekinci|Dozer Cemil|Þenol Güneþ|Ýki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
çok geçmiþ olsun inþallah bir sorun çýkmaz minik kardeþimizde
Dün Recep'in tuttuðu listede belki AB rh - kan gurubundan biri vardýr.
Acil þifalar.
Abicim buradan görebilirsin yardýmcý olabilmek için diyorum yanlýþ anlamayýn.AB tüm gruplardan alýyor ama Rh faktörü etkiliyor.Negatifleri bulsak yeter yani![]()
Özkan Sümer
Evet kardeþ ben de biliyorum antijen ve antikor yapýlarýna bakýlarak oluþturuluyor ve AB grubunda antikor yok.Ama söylemek istedim sadece durum acil olduðundan.Sonuçta hepimiz bir katký saðlamak istiyoruz![]()
Özkan Sümer
Geçmiþ olsun Allah acil þifa versin...
Lig Tv'de diðer maçlarýn beleþ izlendiði tek þehir. Trabzon!
Ameliyata alýnacak bir bebeðe kendinden baþka kan verilmez. Kendi grubundan kan verilmesi bile riskli..
Ýnþallah gerekli kan bulunur..
Sâhipsiz olan memleketin batmasý haktýr;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktýr!- Eomer -
Evet iþin üstadý konuþtu bize susmak düþer.
Haber bekliyoruz Tunga abi.
Özkan Sümer
Allah acil þifa versin inþallah kan bulunur...
Belki Çoðu Þey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Þey Beni Yolumdan Edemedi.
Allah acil þifalar versin....
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir þeye, bedel neyse onada katlanýr. Yarabbi Kahrýnda hoþ, Lütfunda hoþ dedik… iki saniye sonrasýna garantimiz olmayan bir hayatýmýz için fýrýldak olmaya gerek yok, ben fýrýldaklýk istemem…( M . Y )
Arkadaþlar, þimdilik 5 ünite kan bulunmuþtur.Ýlgi alakanýzdan ötürü hepinize teþekkür ediyoruz.Allah kimseyi muhtaç etmesin...
TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERÝR!...
O listede Ab rh - kan grubu yok!... Zaten o listeyide istediðimiz gibi dolduramadýk.Oysa orada 200 kiþiye yakýn insan vardý.Maalesef bu konularý ne hikmetse insanlar çok fazla ciddiye almýyorlar!!!
Arkadaþlar, BMN-Kan bankasýndaki kan gruplarý ayrý ayrý sistemimizde kayýtlý.Böyle acil bir durumda kan lazým olduðunda anýnda SMS yolu ile ilgili kan grubu tutan arkadaþlara ücretsiz cep telefonlarýna mesaj atýyoruz.O yüzden bu konuya gerekli hassasiyeti gösterlim derim...
Ne zaman? kime? nerede? kan lazým olacaðý belli olmaz!...
TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERÝR!...
Arkadaþlar, gecikmiþ bu açýklama için kusura bakmayýn.
Bebeðimiz için gerekli kan bulundu. Arkadaþlarýmýz saðolsunlar müthiþ bir ilgi gösterdiler ve zor bulunan bu grup kan, birkaç saat içinde onlarca kiþiden bulundu.
Bebeðimizin ameliyetý biraz sýkýntýlý oldu; ama þimdi iyi çok þükür.
BMN gibi, diðer topluluklar gibi her yerde, KAN Bankalarýnýn tutulmasý elzemdir. Zira bu listemize kimin ne zaman ihtiyaç duyacaðý bilinmemektedir. En iyisi, bu zor duruma düþmeden önce bu listenin güncellenmesidir.
Türk Ýnsaný'nýn hayýrsever oluþu elbette çok güzel; ama insanlara bu hayýr iþleyecek yolun açýlmasý da bir o kadar önemli.
Badaloðlu, bordomavi.net'in kan bankasýnýn listesini elinde bulundurmaktadýr. Böyle bir ihtiyaç olduðunda, o ve çevre illerdeki bahsedilen kan grubundan olan kiþilere ücretsiz SMS göndermekte, üyelerimizi bu anlamda göreve çaðýrmaktadýr. Bu güzel hizmetin aksamadan, doðru bir þekilde çalýþmasý ve sonunda da hayýrlara vesile olmasý için tüm üyelerimizin bu konuya duyarlý davranmasý zorunluluktur.
Lütfen BMN Kan Bankasý'na kaydolun...
http://forum.bordomavi.net/showthrea...t=1819&page=13
Bu baþlýða ilgi gösteren ve kan bekleyen bebeciðe yardým etmek için uðraþ veren tüm üyelerimize bir kere daha teþekkürler.
Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeþim!
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)