Gelenler ve gidenler icin iyi karar verilmistir bence,1.5 milyon dollar verilen Agustine hic bir beceri gösterememistir.Ama bir adam daha alinmasi gerekli bence.
Evet arkadaslar, Zurawski transferinin gerceklesmemesinden sonra gidenler ve gelenlerle ilgili son durum su:
Gidenler (kiraliklar dahil):
Augustine (Ankaragucu), Thijs (B. M.Gladbach), Alisen (A.Sebatspor), Selim (Bursaspor), Emre Aygun(Y.Yozgatspor)
Gelenler:
Ozgur (Denizlispor), Szymkowiak (Wisla Krakow)
Yani, defanstan 1 kisi gidip 1 kisi geldi. Orta sahadan 2 kisi gonderilip yerlerine 1 kisi alindi. Forvetten ise 2 kisi gonderilirken bu mevkide transfer yapilamadi. Forvete oyuncu alinamamasi uzun lig maratonunda ciddi sekilde basimizi agritacaktir.
Yonetimimizin&teknik kadromuzun devre arasinda kadroyu guclendirmek yerine kadro daralmasina gitmesinin getirecegi sakincalari ilerleyen zamanda hep birlikte gorecegiz.
Gidenler ve gelenlerden sonra olusacak ideal 11`de (Senol hoca`nin oyun sistemine gore) bence soyle olacaktir:
Petkovic
Emrah Ozgur (Erdinc) Tolga Volkan
Szymkowiak Huseyin Lee Young (Celalettin)
Gokdeniz Fatih
Mehmet Yilmaz
Bu sistemde Senol Hoca, M.Yilmaz`i surekli oynattigi icin Yattara`yi ilk 11`e yerlestirmekte buyuk sorun yasayacaktir. Bu nedenle, Yattara yine buyuk olasilikla 45 dakikalik kurtarici rolunu oynamaya devam edecektir. Yine de ic saha maclarinda Yattara`nin ilk 11`de baslayacagi ve orta sahadan birinin daha feda edilecegini tahmin ediyorum. Bu durumda, Huseyin ve Szymkowiak`in sirtindaki yuk artacaktir ve belkide Ibrahim Ege, Adem ve Hasan Ucuncu gibi oyuncularla rotasyonlu sekilde kullanilacaklardir.
Defansta D`hane ve Tayfun alternatif olacaklardir. Forvette ise, ne yazik ki alternatifsiz olarak ikinci yariyi gecirmek durumunda olacagiz. Bolca duayla forvet oyuncularimizi zinde ve ayakta tutmamiz gerekecek yani... Belki de bu mevkide PAF`dan oyuncu kullanacagiz zaman zaman...
Gelenler ve gidenler icin iyi karar verilmistir bence,1.5 milyon dollar verilen Agustine hic bir beceri gösterememistir.Ama bir adam daha alinmasi gerekli bence.
Forvet lazim forvet.
Gidenlere ilave:
Mustafa Yalcinkaya (BB. Ankaraspor)
-----Petko---------
Emrah----Özgür(erdinç)--Tolga----Volkan
-----------Hüso-----------------------
Yattara------Szymkowiak-----Gökdeniz
--------Fatih----------Mehmet
Var mi yok mu belli degildi zaten.
----------------------petkovic---------------------------
emrah-----------tolga---------------erdinç--------------volk an
--------yattara-----------syzmkowiak------------lee-------
--------------------------gökdeniz-------------------------
-------------mehmet----------------------fatih-------------- ---
içerde böyle oynamamiz gerektigini düsünüyorum deplasmandaorta sahayahüseyin adem i.ege gibi oyuncularla takviye yapilabilir
petkovic
emrah tolga& nbsp; erdinc celaleddin
yattara Szymkowiak gokdeniz lee
fatih& nbsp; mehmet yilmaz
hüseyinsiz kadromu olur yaw
hasan
özgür tolga erdinç volkan
hüseyin
yattara smok gökdeniz
fatih
mehmet
ÖzGüReisEsenLer Nickli Üyeden Alıntı
hüseyin bu takima hucum anlaminda hiç bir sey katmiyor hüseyin iyi olsaydi yana yana orta saha aramazdikEdited by: madheart17
hüseyin defansif oynuyor hücuma dönük degil. smok'u hücuma dönük aldik...
kaldiki bize orta saha lazim degil. oyun kurucu oyunu yönlendiricek birisi lazim. hüseyinin önünde ve yaninda. oda alindi SMOK...Edited by: ÖzGüReisEsenLer
hüseyinin neresi iyi degil yaa.
Unutmadin futbol hücumdan ibaret degildir.gecen sene hüseyinsiz oynadigimiz bir mac var o macta hiçbir varlik gosteremedik hüseyin belki teknik anlamda üst seviyede degil ama iyi top kesiyor ve fizigini orta alanda iyi kullaniyor.
Bu nedenlede A milli takimimiza kadar yükseldi ve ilk 11 oynuyor.
Hüseyinden ne alip veremediginiz var anlamiyorum sessiz diye üstüne gidiliyor.Oyuncunun illaki gol atmasi gerekmiyor iyi olmasi icin ben hüseyini begenerek izliyorum hüseyinsiz bir macimiz olursa izle orta alanda ne kadar bosluklar oluyor.
saygilar.
Mehmet Kahraman da Trabzonspor'dan ayrildi Azerbaycana Transfer oldu. Kaldik PAF Takimindaki Forvetlere, Ergin fena degil. Benim Kuzen'de olabilir ama o orta saha oyuncusu ileriye dönük. Eeh ne yapalim !!!
hüseyin uzun boyuna ragmen hangi hava topunu almis kamyon gibi agir bir kere hüseyin in yerine ibrahim ege çok rahat oynar milli takim meselesini bende çözmüs degilim.
Emre Aygunu geri cagiramazmiyiz ?
Trabzonda Hüseyin ii oynarsa TS biraz zor gol yer...
ii bir hüseyin bütün defansi topluyor...
yeterki gununde olsun...
Hüseyin elestirilir mi adamin ustune turk DMC var mi hava toplarinda cok etkili ve uzun otesi bacaklariyla kayarak top almakta bi numara cok ii adam kesio...
Arkadaslar bu arada Selim Bursasporda ilk 11 oynayabilio mu? Bare onunmaclarini izleyelim TS yi izleyemiozzz...
Bence Emre Aygün ü yollamakla iyi etmemisler. Forvette sikinti var. Ben bi skonto riga maçimiydi ne Paf dan Ufuk diye birini izlemistim. Bence bu çocukta gelecek var. Hüseyin konusuna gelince aurelio nun yarisi kadar teknigi olsa sampiyon oluruz. Benim Kadro ise Petkovic Emrah Erdinç Tolga CelaleddinYattara Smok Hüseyin GökdenizFatih Mehmet Yilmaz Adem Ibrahim Ege iyi alternatifler Hasan Üçüncü de Joker oyuncu olur. Volkan ve Lee sol kanatta degismeli olabilir
Hücumda Fatih, Gökdeniz, Yattara ne demekse bu takim için Hüseyin' de ortasahada o demek.
PETKO
EMRAH ERDINÇ TOLGA CELALETTIN
ZIDAN HÜSO SIMKOVYAK
YATTARA Y.LEE
FATIH GÖKDENIZ.
HÜSEYINSIZ KADRO OLMAZ MANTIKLI OLALIM !!!! ANCAK IBRAHIM EGENINDE ÜZERINDE DURULMALI ÇOCUK BENCE TAM BIR YILDIZ AYRICA PAFTAKI UFUKTA ÖYLE
bence bu kadrolari kurmadan önce.. fatih ve gökdeniz in sakatlanmamasi için dua etmemiz gerekiyor[img]smileys/smiley5.gif[/img]özellikle fatih siz bir hücum hatti olmaz.. bu kadro ile ufak maçlari rahat aliriz bir aksilik olmazsa.. ama büyük maçlardan pek ümitli degilim açikçasi... iyi olur insallah..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)