Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İstanbul'da Büyümek mi, Trabzon'da Çökmek mi ?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İstanbul'da Büyümek mi, Trabzon'da Çökmek mi ?

Trabzonsporumuz hiçbir anadolu takımının başaramadığını başarmış ve istanbul klüblerinin arasında büyük olarak kabul görmüştür..Fakat artık görülüyor ki büyük kalmak,ya da herkesin büyük demesi çok tehlikeye girdi.

Artık herkeste ''Büyük takım büyük futbolcularla olur'' anlayışı ortaya çıktı..

O zaman biz de büyük futbolcuları alalım ki büyük takım olarak kalalım.Fakat bu oyunlular trabzona gelmiyor.Trabzonda aradığını bulmuyor,bulamıyor..

Stadımız büyüklüğümüzce dolmuyor dolamıyor..

Ve bu tüm olumsuz yapamamak edememek bir arada olunca istenilen başarı gelmiyor.

Bunun için Trabzonsporumuzu İstanbul'da düşünüyorum..
    devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

kardes... katilmiyorum.. 40 yildir koskoca rtabzon istanbula tasinamaz! yanlis dusunce

Yorum

Eğer gelmek istemiyorlarsa, biz de bize uygun oyuncular transfer ederiz.

Yorum

Adini da Istanbulspor koyun bari.

Yorum

herkeste o düşünce var.. haklısınız çok doğru ama olmuyor işte bir istanbul takımı gibi futbolcularda marka yaratırsak trabzona daha sıcak bakarlar o zaman..

Yorum

Bu dediğinin olması imkansız gibi birşey.Benim şahsi fikrim ise aynen dediklerine katılıyorum.En basitinden avrupalı bir topçuya sorsan Trabzon'da mı oynamak istersin İstanbul'da mı?Hiç düşünmeden İstanbul yanıtını verir.Daha bunun gibi nice avantajları var.Ama dediğim gibi bu çok zor.

Yorum

bir yabancı futbolcu gelmek istediğinde trabzon gibi küçük şehirde yaşamaktan çok istanbul gibi gezmekle bitiremeyeceğin yerde yaşamak ister
              ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
              ~Twitter ~

Yorum

saçma bir olay ve kesinlikle gerçekleşmeyecek bir olay

Yorum

Trabzonspor Trabzon kentine aittir boşa hayaller kurmayalım lütfen....
                  Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

Düşüncene saygım var fakat doğru değil bu .Trabzonspor Trabzonumuzun takımıdır.Kendini bilmiş İstanbul takımlarına da benzetilmemelidir.
                    Böyle bir fikir nasıl doğdu sende anlamadım..??

İstanbul,Trabzonlular için gurbet yeri olmuştur.Takımını da yanında götüreceğini sanmıyorum
                    Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

kardeşler istanbula taşındığında istanbulun takımı olmayacak.gene trabzonun takımı olacak..

Yorum

İlk olarak mk_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kardeşler istanbula taşındığında istanbulun takımı olmayacak.gene trabzonun takımı olacak..
                        Olsun o zaman bölünmeler başlar diye düşünüyorum.
                        Trabzonspor kendi sahasında yani Trabzon da oynamalıdır.
                        Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

İlk olarak mk_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          istanbulda idman yapan,istanbulda maç oynayan trabzona gelmeyecek bir trabzonspor takımı bu trabzonun takımı olacak.......ayrıca istanbul büyüklük için çok önemli şartsa kasımpaşa,istanbulspor büyük takım olurdu

Yorum

öyle şey mi olur o zaman fenerbahçede barcelona kentine taşınsın orayı futbolcular daha çok tercih ediyor istanbula oranla

Yorum

HIcbır sekilde bu olamaz

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Çalışıyor...
                              X