onu bunu bilmem yönetim tavan ücret olarak 500 bin euro belirlemeli bunu bile haketmiyorlar ama neyse lanet olsun içimdeki bu insan sevgisine
onu bunu bilmem yönetim tavan ücret olarak 500 bin euro belirlemeli bunu bile haketmiyorlar ama neyse lanet olsun içimdeki bu insan sevgisine
Konu Murat Keçeci tarafından (30.03.2008 Saat 13:09 ) değiştirilmiştir.
bu transfer döneminde sağ beke sol beke defansın ortasına ve kaleye adam alınmazsa yine aynı terane olur.. Futbolda en önemli şey bence defanstır.. defansın sağlamsa öyle böyle bi gol atarsın maçı alırsın ama defans kötüyse 3 tane bile atsan maçı alamayabilirsin.. İnşallah yonetim ve hocada bunu görüyodurlar..
"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Biglia mı ?
Vuuuu!
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Üstadım;
Yazınızın tamamına katılmakla birlikte, fazla yer tutmaması için sadece ilk paragrafınızı kullandım. Müsaadelerinizle ben de şunu eklemek istiyorum:
Bilhassa İstanbul takımlarını destekleyen basın tarafından çokça kullanılan bir jargon da "Bu taraftar yabancı hocayı kaldırmıyor, kardeşim".
Sanki bu taraftar yamyam.
Bu taraftar kimleri kaldırdı, yabancı hocayı neden kaldırmasın?
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Biglia'yı çoğu kişi gibi ben de Fm'den biliyorum ve Fm'den yorum yapacak olursak parayı versek de Trabzon'a gelmez.
Gerçeğe dönecek olursak ne Anderlecht Trabzonspor'dan ne de Belçika Ligi Türkiye Liginden büyük. Olabilir aslında heyecanlandım bi an...
"Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."
İşte bu türden kendini daha baştan hakir gören, sinik, kaderci insan profilinin bazı bünyelerde iyice yerleşmesinden ileri gelen bir anlayış olsa gerek..
Yabancı hocaları çarşıda ya da kahvede yakalayıp "Hocam bunu neden çıkardın, şunu neden soktun?" diye sıkça soramadıklarındandır belki de hocam![]()
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Barış'a eski usül sözleşme yenileme yaramamış gözüküyor. Performansı düştü. Anladığım kendisi artık muhattap alınmak istiyor. Bence şu ana kadar yaptığımız en olumlu transfer olan bu kardeşimize iyi bir mentör lazım. Onu dinleyecek, onu yönlendirecek.
Transferleri Avrupa Şampiyonası başlamadan bitirsek iyi olurBiglia transferi ne kadar gerçekçi? Sanmıyorum. Hüseyin+2.5 milyon €. Ben derim bunu. Çünkü sevdim. Ama ne kadar olası olur? Naci arkadaşa yardımcı ol
Avrupa'nın güçlü alt ligleri ile Balkanlara bakmakta yarar var
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
HEHEHEH Gulmekden Yikildim.
Avrupada yasayan arkadaslar !!! Avrupalinin nasil dusundugunu yazin su foruma Allah askina .
bu ulkede basit ve yersiz dusuncelere malesef cok yer veriliyor.
3.Trabzon dag basi bir yer (insan gelirmi hic Trabzona)
4.Trabzonda yabanci dilde okul varmi yok Trabzonda, turkce/ rumca/lazca.. konusulan bir yer yabanci dil dedigimizde ingillazcami diyor bazi kisiler!!! dunyanin hic bir yerinde ornegi olmayan faso fiso ile tabi gelmez ???
bu serefsizce yazilan yalani kim ortaya atdiysa??? taraftarlarda inanir oldu.
parasini alamayan bir yattara guya demiski ben cocugumu yabanci dilde okula veremiyorum Trabzonda ( fransizca) ve buna inanalarda cikdi ortaya helal olsun sizlerin dunya gorusunuze olayin gercek yuzu sonra ortaya cikiyor neydi PARASINI ALAMIYORDU yani yok su yok yabanci dil yalanin yalani....
bekarsa trabzonda nereleri geze bilir(artik nasil sporcuysa) gezmeyi degil sporunu dusunur !!! grafigini dusunur ! ama tabi Turk insanin icine yerlermis bir zihniyetle!!! Dunya gormus insanlarin arasinda dunyalarca, fark var !!!
6. Turkiyede tek basariyi yakalayan kedilerin disinda hic bir takimin basarisi varmi ? ezikbahcenin ne basarisi var ? gargalarin ne basarisi var ? bu lafta gelmeyenler hangi basariya bakiyorlar (para basarisinami yoksa avrupada aldiklari kupalarami?)
bu tas devrinden kalma dusunceleri art niyetlemi yaziyor bazilari artik ben bunun cevabini arar oldum.
Hocam eğer burada kastedilen ben isem,bir açıklama yapmak istiyorum - ki üzerime alındım.Örneğim KESİNLİKLE A.Bilbao değil.Olamaz.Ayrıca Trabzonu da inanılmaz seven insanlardan birisiyim.Yabancı hoca hakkında da tek kelam etmedim.
Lakin,bir Szymek bulmanın bize ne gibi bir zararı olur ? Kente daha çabuk uyum sağlar düşüncesi yanlış mı ? Marcelinho geldi,evet geldi de ne oldu ? Gitmesinin bütün sebebi sadece açık oynatılması mıydı ?
Daha Yattara'nın çocuğunu okutacak okul yok Trabzonda.
Israrla söylüyorum,her oyuncu Trabzonspora değil,Trabzona getirip,uyuşturamazsınız.
Coğrafya olayına ise değinmek istemiyorum,lakin dersimiz değil.
Bırak yabancı futbolcuyu,başka şehirden gelen insanlar bile bu şehire ayak uydurmaya zorlanıyorsa,gerisini siz düşünün.Bunun,silahı var,gaza gelip bir şarjor atması var,bıçaklanmaları var,kavgaları var,olayları var...Var oğlu var...
Anlatmak istediğim şehrin kapasites,imkanları.
Nüfus kağıdımızda yazıyor diye de , Paris zannetmeye gerek yok şehri.
Kısacası , oyuncu seçerken,oyuncunun şehirde rahat durabilecek biri olmasına dikkat edilmese bile,en azından bir göz atılması taraftarıyım.Dediğim gibi,Madrid'de yıllardır oturan bir oyuncu,Trabzona geldiğinde illa ki bir şeyleri eksik hissedecektir.Adamlar robot değil , insan sonuçta.
Bunları söylerken kesinlikle de gidelim,azerilere dayanalım,gürcüleri tarayalım demiyorum.Hele SADECE TRABZONLU olsun konusuna da imzamı yolluyorum tekrardar...
Ama transfer yapılırken,bir Sobolewski olsun,Szymek olsun,Stephanov olsun şehir de daha rahat eder diyorum,diye düşünüyorum....
Aksini iddia edene de " ezik düşünce " demiyorum !
Sadece bu.
Konu Emiroğlu tarafından (30.03.2008 Saat 13:47 ) değiştirilmiştir.
Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Dillere pelesenk yapılmaya çalışılan ''Trabzonspor istediği yıldızı alır'' geyiği var hani.
daha stepanov gibi adamı birazcık palazlandığında elimizde tutamazken dünyanın kabul ettiği yıldız adamları kolaylıkla getirebileceğimizi sanan ve kendini barcelona real madrid ile kıyaslayan çok usta spor düşünürlerimiz var...
saygı duyuyorum sadece... ve diyorum ki Trabzonsporun hiç birşekilde getireceği bir yıldıza öyle 4 -5 milyon eurolar verebilecek bütçesi yoktur. böyle adamları senden benden önce almak isteyen yığınla avrupa takımı vardır.tercihleride onlar olur ..
bu ne ezilmişliktir nede kendini küçük görme. Bunlar Gerçeklerdir.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Bu anlatmaya çalıştığın tarzda bir mesajı buraya kim yazdı da ben göremedim acaba?
Türkçe yazıyoruz, alabildiğine de dikkatli yazmaya çalışıyoruz ama yazdıklarımızdan bu anlam çıkıyorsa işimiz var demektir..
Gözünüz sadece ya siyahı ya da beyazı görüyor sanırım..
Arada yüzlerce farklı renk ve desen de var oysa ki..
GW
Üzerinize neden alındınız?
bu konuda yazdığınız son 10 mesajı tekrar okuyun öyleyse.
Dediğiniz gibi kimsenin Trabzonsporu küçükp görüp ezik edebiyatı yaptığıda yok..
Gerçeklerden bahsediyoruz.
Tek soru soruyorum ama haaala cevap alamadım.
Stepanovu biz neden sattık ?
Gerçek budur. ☆
Emiroğlu zaten hemen hemen aynı şeyleri yazıyoruz..
Sırf muhabbet olsun diye de biribirimize itiraz etmemize gerek yok
Genel anlamdaki ricam şu olacak..
Yazdıklarımda katılmadığınız bir yer var ise lütfen maddeleyerek cevap verin ki ben de neye itiraz ettiğinizi tam olarak anlayıp ona göre sağlıklı bir tartışma ortamı sağlayabilelim![]()
GW
Emrah Eren gibi bindirmeyi , kademe yapmayı , boşluk doldurmayı ve en önemlisi orta yapmayı bilen bir kanat oyuncusu bu takıma bir daha kaç yıl sonra gelir hiçbir fikrim yok
Şu meşhur Fatih Tekke gollerine bakarsak bir çoğunun pasını atanda Emrah Eren'dir ve o gittiğinden beri o kanattan orta yapan bir "bek" imiz olmadı .
" Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "
ali güzeldal hala sakat mı ya
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
arkadaşlar fazla uçamaya gerek yok...
yerli olarak:selçuk inan,giray,hayrettin,egemen,
yabancı olarak:chemiti,mansare,mehdi,,zıtka
gurbetçi:ceyhun gülselam,tunay,zafer yelen
---------------------------zıtka-------------------------
serkan----------giray--------------egemen(yabancı transfer)--- hayrettin
---------------hüseyin-------------selçuk inan--------------------
yattara--------------------chemiti----------------------mansare
--------------------------mehdi-------------------------
göze güzel geliyo,bence...![]()
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Dillere pelesenk yapılmaya çalışılan ''Trabzonspor istediği yıldızı alır'' geyiği var hani.
Bu cümlenin hemen hemen aynısını ben kullanmıştım sanırım..
Hem de aylar öncesinde değil, iki post yukarıda..
Ama içerik olarak tamamen farklıydı tabii ki..
Ne kadar da paranoyakmışım yahu
Beşiktaş Nihat' ı, Fener Tuncay' ı, Cimbom ise Okan ve Emre' yi nasıl sattıysa öyle sattık..
Satmasaydık daha iyi olabilirdi tabii ki ama Chelsea de Robben' i sattı..
Eee? Ne oldu şimdi? Athletic Bilbao mu olduk yani?
Sorun Step' in gitmesi değil, yerine getirilen adamın niteliğidir..
O örnek verip durduğun Step' in de Trabzon gibi miliyetçi damarı had safhada atan bir kentin en haz etmeyeceği bir ırka sahip olması da ayrı bir trajikomik vaka olsa gerek
Demek ki ırk, coğrafya, millet ayrımının pek bir önemi yokmuş..
Her ülkeden iyisi de kötüsü de, uyumlusu da uyumsuzu da çıkabiliyormuş..
Önemli olan da bunlardan iyilerini bulup getirmekmiş![]()
Konu Great White tarafından (30.03.2008 Saat 14:02 ) değiştirilmiştir.
GW
Ortalara vuracak adam mı var takımda bekler orta yapsın sorusu direk akla geliyor. Ortada takım olduğu tartışılır ya kalsın.
Emrah Eren iyi topçuydu ancak defansif yönü zayıftı. Hali hazırda ligin en çok isabetli orta yapan adamı, Rizenin maçlarını izleyenler bilir aldığı her topu orta yapıyor. Ayrıca şu an çoğuna göre Türkiye'deki en iyi sağ bek olan Gökhan'ın fazla ortasını hatırlamam mesela.
"Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."
çokdefa yazdım ama yine yazayım. itirazı olan varsa bana haksızsın desin.
Ben 22- 23 yaşlarında top ile dans eden yeteneklere sahip bir futbolcuyum. Yıldızım. Tercihim Trabzonda hatta İstanbulda futbol oynamak olmaz. çünkü daha iyi teklifler alıyorum. daha iyi şartlar ve paraya Dünyanın kabul ettiği liglerden hemde.
siz olsanız tercihiniz ne olurdu.?
bu yüzden yıldızı getirmek zor, bize stepanov szymkoiak Şota Arçiller gerek diyoruz...
Gerçek budur. ☆
Futbolculuğunda fazla bir artı görmediğim bir futbolcu. Yaratıcılığı iyice azalmıştı son sezonlarında, hızı da yeterli değildi, isterseniz fizik kalite durumu deyin...
Ama şu hiç akla gelmiyor, belki futbolculuğundaki eksikliklerden dolayı gönderilmedi?
Takımdaki eğrilere baka baka Emrah'ı düzelttik. Bir de badem gözlü yaptık ki değmeyin gitsin
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
trabzona yabancı 2 şey için gelir ya para için yada takımın şampiyonluk iddaası varsa ne yazıkkı bizde ikiside yok artık o yüzden yabancılardan bişe beklemeyin bizi kurtaracak olanlar gurbetten alacamız türk gençler ve alt yapıdan çıkacak olan gençler
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)