2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
son 3 yıldır ilk defa bu ekibe güveniyorum ii işler yapacaklarına inanıyorum hem başkan hem de ersun yanala inşallah b planı gibi laflar etmezlerde güvenimizi boşa çıkarmazlarAL STADINI ÇAL BAŞINAYorum
-
Yorum
-
beyler ızledınızmı hernan losada yı http://www.youtube.com/watch?v=AptHjmoMydQ alın ızleyın cruzu begenmemıs heralde ersun yanal vasat buldu rapor hazırlıyo yonetıme buyk ıhtımalle bu adam ıcın dugmeye basılacak izleyın yorumlarınızı beklıyorum
mutlaka bı deneyın www.tsfan61.tr.ggYorum
-
Soru: TRABZON DOGUMLU OLAN İBRAHİM ŞAHİN NEDEN TRANSFERDE ADININ GEÇMEDİGİNİ BİLİYORMUSUNUZ
A.RAHMAN
Serhat Demirtaş: Oftaşlı İbrahim Şahin Trabzonspor'un gündeminde.. Yönetim almak için temaslara başladı bile..
İbrahim Şahin ne yaptı da transfer listemize girdi soruyorum size?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
-
Saka gibiSoru: merhaba serhat abi. Fanatikte TRABZONSPOR hakkinda yapilan transfer haberleri gerçegi yansitiyormu? çunki bu transfer haberleri resmi sitede yok.
ubeyd
Serhat Demirtaş: Resmi site ancak transfer bitip imza atıldıktan sonra haber verir, gazeteler ise tüm gelişmeleri gündemdekileri aktarır... o nedenle şu ana kadar gerçek olduğuna inanmadığımız hiçbir haberi yayınlamadık

En azindan dürüstler.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
beyler ızledınızmı hernan losada yı http://www.youtube.com/watch?v=AptHjmoMydQ alın ızleyın cruzu begenmemıs heralde ersun yanal vasat buldu rapor hazırlıyo yonetıme buyk ıhtımalle bu adam ıcın dugmeye basılacak izleyın yorumlarınızı beklıyorum
mutlaka bı deneyın www.tsfan61.tr.gg
bugün günebakış bu adamla ilgilendimizi yazdı...Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
arkadaşlar yazılmıştır mutlaka ama ben kaçırdım heralde
bu hernan losada nereli? hangi takımda oynuyor? ve kaç yaşında?''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Seyrettiğimiz video tek maçtan ....Öyle olunca anlamlı yoksa Aymanın bile benzer bir kasedi hazırlanabilir
)... Adam iyi charmiti ile aynı mevki değilmi bu?
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
bide bu var 5 dakikalık
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum