Sayfa 1421 Toplam 2984 Sayfadan BirinciBirinci ... 421 921 1321 1371 1411 1419 1420 1421 1422 1423 1431 1471 1521 1921 2421 ... SonuncuSonuncu
Toplam 74590 adet sonuctan sayfa basi 35,501 ile 35,525 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2008-2009 l Transfer Dosyası

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Hala Antzas'ı beklıyorum ben

Varlıbaş61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Kasım Hilal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Riqi (ben ona Riqi derim, çok samimiyizdir) zamanında benim de üzerinde durduğum adamdı.. Bonservisi Villa Real'de ve bonservisi ile almamız nerede ise imkansız. Zira 22 milyon euro civarında... Ama bir yıllığına kiralayabiliriz.. 2,5-3 milyon euroya tav olur sanırım.. Biraz ağır olmasının dışında hiçbir eksiği yok.. Ayrıca Gustavo Colman'ın yanına İspanyolca konuşan biri daha çok iyi olur bence..
    madem samimisiniz bi rica et de bi sezon oynasın bizde ya
    bende katılıyorum
    kral topçu
    eğer alınabilirse süper ötesi olur
    McLas was Here

Emirhan Makul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Antvas'tan yeşil yandı
    Yunan futbolcu Olympiakos'tan bonservisini bedelsiz alabilirse bordo-mavili takıma "Evet" diyecek.

Trabzonspor'a, prensipte anlaştığı Yunanlı savunma oyuncusu Paraskevas Antvas'tan olumlu haber geldi. Olympiakos ile bonservis sorununu çözebileceğini belirten Antvas, bordo- mavili kulübe, "Alacaklarıma mahsuben, bonservisimin bedelsiz verilmesini talep ettim. Haber bekliyorum. Teklifimi kabul ederlerse size daha rahat 'evet' diyeceğim" mesajını gönderdi. Trabzonspor yönetimi de bu gelişme üzerine, iki gün daha bekleme kararı aldı.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Oğuzhan Turhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Haberlere bak :-)
    Ula bu gazetelerde forumu okuyup haber yapıyorlar;Aimar,Pauleta
    efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Burçak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

http://www.kanalmavi.com/index.php?o...d=47&Itemid=47

hakkaten yaa. sanki burayı okuyo birisi şuan
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Koray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Burçak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.kanalmavi.com/index.php?o...d=47&Itemid=47

hakkaten yaa. sanki burayı okuyo birisi şuan

Spiker kız Hırvat Cale diyeceğine,Hırvoş Cale dedi
    Öldüm sabah sabah ççç

Nereden
    İstanbul

Anlaşıldığı kadarıyla Mahmut Aksu bir Almanya seferi yapacak.
    Gazeteler bunu öğrenmiş ama isim alamadıkları için akıllarına kim gelse yazıyorlar.
    Sadece yerli oyuncu olduğunu biliyoruz.
    Mahmut Aksu boş dönmeyecektir..

Murat Acar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Alıntı Travelair Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Babacar Gueye'yi tanıyanınız var mı? Bu oyuncu geçen transfer döneminde de gündemdeydi. Pek içime sinen bir futbolcu değil. Menejer şişirmesi gibi geliyor
    ersun hocanında bir çok kere izleyip onay verdiği bir futbolcu diye biliyorum bu haberdede aynı şeyi gordum açıkçası
    Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

hüseyin1975 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Babacar Gueye

Isim Babacar M'Baye Gueye
    Dogum Tarihi: 02.03.1986
    Dogdugu yer: Dakar, Senegal
    Boy: 185 cm
    Kilo: 72 kg

Kariyeri: » 07/2005 - 06/2008 FC Metz
    07/2003 - 06/2005 FC Metz

17 kere Milli Takim Formasini giyindi ve 5 Gol atti.
    Metz ikinci Ligden birinci Lige cikdiginda 17 Gol atmis ve cikmalarinda büyük Pay sahibi olmusdu

17 yasindan beri Metzde oynuyor. Genc yasda tecrübe sahibi
    Konu hüseyin1975 tarafından (30.05.2008 Saat 10:34 ) değiştirilmiştir.
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Fatih Bayrakdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Alıntı hüseyin1975 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Babacar Gueye

Metz ikinci Ligden birinci Lige cikdiginda 17 Gol atmis ve cikmalarinda büyük Pay sahibi olmusdu

Küçük Emrah tipi var adamda

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Alıntı 61Emirhan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Antvas'tan yeşil yandı
    Yunan futbolcu Olympiakos'tan bonservisini bedelsiz alabilirse bordo-mavili takıma "Evet" diyecek.

Trabzonspor'a, prensipte anlaştığı Yunanlı savunma oyuncusu Paraskevas Antvas'tan olumlu haber geldi. Olympiakos ile bonservis sorununu çözebileceğini belirten Antvas, bordo- mavili kulübe, "Alacaklarıma mahsuben, bonservisimin bedelsiz verilmesini talep ettim. Haber bekliyorum. Teklifimi kabul ederlerse size daha rahat 'evet' diyeceğim" mesajını gönderdi. Trabzonspor yönetimi de bu gelişme üzerine, iki gün daha bekleme kararı aldı.

Hadı ınsallah

Murat TÜRKAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Orta sahaya ÖZER

Alternatifi bol bir kadro kurmakta kararlı görünen Trabzonspor'un, yurt içindeki atağının sürdüğü de biliniyor.
    30.5.2008

Alternatifi bol bir kadro kurmakta kararlı görünen Trabzonspor’un, yurt içindeki atağının sürdüğü de biliniyor. Manisaspor’dan Selçuk İnan ve Burak Yılmaz’ı renklerine bağlayan Bordo-Mavililer’de teknik direktör Ersun Yanal’ın Ankaraspor’un genç futbolcusu Özer Hurmacı’yı da çok istediği ortaya çıktı. Bu konuda Başkent ekibinin hoca seçiminin şekillenmesini bekleyen Trabzonspor, net teklifini yapacak. Ankaraspor yönetimi de yeni teknik patronu Aykut Kocaman’a konuyu ilettikten sonra gelecek tepkiye göre cevabını Trabzonspor’a bildirecek.

Kaynak:fanatik.com.tr

Nereden
    Ankara

antzas transferi gerçekleşirse bence yabancı kaleciye falan gerek yok. bence Onur Türkiye ligini çok ama çok rahat kaldırabilecek kapasitede. ve bence çok başarılı olacaktır. mehmet yıldız alınacak mı bilmiyorum ama kesin bir sol açık ve yabancı golcü alınacaktır bu takıma. ayrıca beşiktaş'da hiç beğenilmeyen Burak bence bir çok taraftarımızın beklemediği ölçüde bir performans sergileyecek çünkü bu çocukta o potansiyel var.önemli olan ersun yanal gibi bir hoca elinde o potansiyel dışarıya çıkarılmasıdır. ertuğrul sağlam topçu ruhundan anlamıyor bana göre orkestrasını yöneten çok kötü bir şef.ama ersun yanal farkıyla bu sezon bir çok oyuncunun performansını hep birlikte göreceğiz

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Trabzon'da Yıldıray bombası

Transferde coşan bordo-mavili ekip, şimdi de Yıldıray Baştürk için harekete geçti.

Yıldıray atağı

Bordo-mavililer, hiçbir Türk takımının ikna edemediği Yıldıray'ı alıp, uzun yıllar aradığı "10 numara"ya kavuşmayı hedefliyor.

Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmayı planlayan Trabzonspor VFB Stutgart'ın başarılı futbolcusu Yıldıray Baştürk için harekete geçti. Başkan Sadri Şener Almanya'ya giderek, Milli Takım'ın EURO 2008 kadrosundan çıkarılan yıldız futbolcuya teklifte bulunacak. Şener'in teklifini kabul edebileceği belirtilen Yıldıray'ın Ersun Yanal'la çalışmaya sıcak baktığı vurgulandı.

DÜĞMEYE BASILIYOR
    Teknik direktör Ersun Yanal, Milli Takım'dan öğrencisi olan Yıldıray'ın alınması halinde, Trabzonspor'un uzun yıllardan beri aradığı 10 numaraya kavuşacağını belirtti. Yanal ayrıca Yıldıray'la birlikte yeni sezonda orta saha problemi çekmeyeceklerini de başkan Şener'e iletti. Trabzonspor, kimsenin ikna edemediği milli futbolcu için kesenin ağzını da açacak.

YILDIRAY BAŞTÜRK KiMDiR?
    Doğum tarihi:
    24 Aralık 1978
    Doğum yeri: Herne Almanya
    Boy/ Kilo: 1.68/ 68
    Mevkii: Orta Saha
    Takımı: VfB Stuttgart
    Numarası: 10

Kaynak : Fotomaç
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Ömer Akdağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hollanda

Alıntı KorayHan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Spiker kız Hırvat Cale diyeceğine,Hırvoş Cale dedi
    Öldüm sabah sabah ççç
    Adi Hrvoje'ta ondannn Hirvos okunuyor.. Hirvat demek istememistir yani..

marcelinhos100 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

İşte transfer böyle yapılır

Uzun yıllar oldu bu tadı almayalı. Karabasan gibi çöken transfer sezonu artık camiada çekilmez bir bıkkınlık vermekteydi. Kat edilen milyonlarca kilometre, aylar boyu süren rezil edici Brezilya serüvenleri ve sonunda Dünya futbolu gözünde düşülen rezil durum.

Şu camia yakın geçmişte gerçekten transfer döneminde hiç olmadığı kadar küçük düşüyordu. Menajerlerin ve futbolcu simsarlarının insafına teslim edilen şanlı kulübümüz hep sömürüldü ve bitişe sürüklendi.

Tam kadro, sezon hazırlıkları için kampa giden futbol takımımızdan zaten bahsetmek dahi istemiyorum zira bunu unutmuştuk.

Hocasız yapılan transferler ve sezon hazırlıkları sonrasında bu takımı ben kurmadım ki bahanesine sığınan bitik hocalar aldı aldı aldı. Hep şanlı mazimizden birer lokma kopararak uzaklaştılar.

Tüm bunlar bizde maddi çöküntüden daha fazla manevi erozyon yarattı. Artık transfer yapma becerisi ve gücü olmayan zayıf camia inancı rakiplerimizden daha fazla gönüldeşlerimizin kalbine yerleşti.

Yaşanan her transfer fiyaskosu daha lig başlamadan taraftar ile yönetimi ayni zamanda taraftar ile takımı karşı karşıya getirdi. Bu kutuplaşma lig başlamadan taraftarı takımından uzaklaştırdı. Birlik beraberlik naraları atanlar daha lig başlamadan taraftarı takımından kopararak takımı tek başına bıraktılar.
    Transfer sezonunda olması gereken yapılması gereken tüm doğrular bu gün yapılmakta. Bakın yapılan transferlerin doğruluğu veya yanlışlığı noktasında yorum yapmıyorum. Benim anlatma çabasında olduğum şey verilen kararların acili yet ile yerine getirilmesidir.

Yapılan transferlerden yerlilerin çok faydalı olacağına inanıyorum. Yabancı transferleri konusuna gelince hem alınan futbolcular konusunda bilgim yok hem de yabancı transferi gerçekten çok riskli iştir. Harika diye aldığın futbolcunun elinde patlama ihtimali özellikle yabancı transferlerde yüksektir. Ancak yapılan tercihlerin yaşlarına ve yaptıkları sözleşme sürelerine bakınca o konuda da gerçekten çok doğru kararlar verildiği ortada.

Sayın yönetimin transfer dönemi boyunca yaptığı doğruların şehir tarafından taçlandırılması gerekir. Harika bir kampanya düzenlenerek satışa çıkarılacak kombine biletlere herkesin büyük ilgi göstermesi gerekir. Taraftar bu günlerde camiayı asla ama asla yalnız bırakmamalıdır.

Petrol Ofisi bayileri benzinlikler bu günlerde enfes bir kampanya düzenlemekte. 100 YTL ve üzeri akaryakıt alan her kese bordo mavi forma veriliyor. İnanılmaz bir sevda. Bizler şehir olarak bu ve bunun gibi kampanyaları desteklemeliyiz. Desteklemeliyiz ki insanlar uyansın ve gücümüzün farkına vararak Trabzonspor uma değer biçerken adam akıllı düşünsüz. Yoksa Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray Kulübüne destekleyici olmakla Türk futboluna hizmet verdiklerini iddia edenlere boyunun ölçüsünü göstermek gerekir.

Uzun lafın kısası yapılan transferler ve sonrasında yaşanacak hazırlık dönemi iyi planlanırsa önümüzde güzel günlerin olduğunu görmemek için kör olmak gerekir. Yeter ki bu takıma inanalım. Yeter ki gücümüzün farkına varalım. Yeter ki alacağımız kombine biletlerle bu gücü tüm Türkiye’ye ispatlayalım.

Ceyhun Eskici Günebakıs
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

baydere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fener'e Fatih Tekke piyangosu
    30 Mayıs 2008 Cuma 09:25
    Rus ekibi Zenit'in teknik direktörü Advocaat, Kezman-Fatih Tekke takasına hazır olduklarını açıkladı.

Sarı-lacivertli ekibin bir türlü elden çıkaramadığı Kezman'a Zenit talip oldu. Teknik direktör Advocaat Kezman-Fatih Tekke takasına hazır olduklarını açıkladı

Yabancı kontenjanının dolu olması nedeniyle transferde sıkıntı yaşayan ve Kezman, Appiah, Maldonado gibi isimleri göndermenin yollarını arayan F.Bahçe'ye Rusya'dan müjdeli haber geldi.

Tuttomercatoweb ve football365 adresli internet sitelerine göre, Zenit'i UEFA Şampiyonu yapan teknik direktör Dick Advocaat, F.Bahçe'nin göndermeye çalıştığı Kezman'a talip oldu. Advocaat, Zenit Başkanı Alexander Dukov'a "Kezman'ın transfer edilmesini istiyorum. Kalitesine güvendiğim bir isim. Takıma büyük katkısı olur" dedi. Dukov bu talebe sıcak baktı ancak Kezman için fazla para ödemek istemediğinin de altını çizdi.

Bunun üzerine Advocaat, başkan Dukov'a "Kezman'ı Fatih Tekke ile takas edebiliriz. Böylece ekstra bir bedel ödemeyiz. Zaten Fatih burada mutlu değil, ayrılmak istiyor" karşılığını verdi. Bu teklifi kabul eden Dukov takas için temaslara başlanmasını istedi. Şimdi Zenit'in, Kezman-Fatih takası için F.Bahçe'nin kapısını çalması beklenirken, gelişmeleri öğrenen Kezman "Kulüpler anlaşırsa benim için sorun olmaz. Zaten Rus futbolu, Türk futbolundan ileri seviyede. Rusya'da oynamak isterim" dedi. Kezman kısa süre önce yaptığı açıklamada, F.Bahçe ile 2 yıllık daha sözleşmesi olduğunu ve hiçbir yere gitmeyeceğini vurgulamıştı.

AKSOY_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Ya bu ibrahim akın ne oldu?
    Geçen sene de almak istiyorduk hem sol açık boşlığu da var takımda
    ne oldu bu adam?
    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Nereden
    Trabzon

İlkhaber

Akif Gür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı baydere Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fener'e Fatih Tekke piyangosu
    30 Mayıs 2008 Cuma 09:25
    Rus ekibi Zenit'in teknik direktörü Advocaat, Kezman-Fatih Tekke takasına hazır olduklarını açıkladı.

Sarı-lacivertli ekibin bir türlü elden çıkaramadığı Kezman'a Zenit talip oldu. Teknik direktör Advocaat Kezman-Fatih Tekke takasına hazır olduklarını açıkladı

Yabancı kontenjanının dolu olması nedeniyle transferde sıkıntı yaşayan ve Kezman, Appiah, Maldonado gibi isimleri göndermenin yollarını arayan F.Bahçe'ye Rusya'dan müjdeli haber geldi.

Tuttomercatoweb ve football365 adresli internet sitelerine göre, Zenit'i UEFA Şampiyonu yapan teknik direktör Dick Advocaat, F.Bahçe'nin göndermeye çalıştığı Kezman'a talip oldu. Advocaat, Zenit Başkanı Alexander Dukov'a "Kezman'ın transfer edilmesini istiyorum. Kalitesine güvendiğim bir isim. Takıma büyük katkısı olur" dedi. Dukov bu talebe sıcak baktı ancak Kezman için fazla para ödemek istemediğinin de altını çizdi.

Bunun üzerine Advocaat, başkan Dukov'a "Kezman'ı Fatih Tekke ile takas edebiliriz. Böylece ekstra bir bedel ödemeyiz. Zaten Fatih burada mutlu değil, ayrılmak istiyor" karşılığını verdi. Bu teklifi kabul eden Dukov takas için temaslara başlanmasını istedi. Şimdi Zenit'in, Kezman-Fatih takası için F.Bahçe'nin kapısını çalması beklenirken, gelişmeleri öğrenen Kezman "Kulüpler anlaşırsa benim için sorun olmaz. Zaten Rus futbolu, Türk futbolundan ileri seviyede. Rusya'da oynamak isterim" dedi. Kezman kısa süre önce yaptığı açıklamada, F.Bahçe ile 2 yıllık daha sözleşmesi olduğunu ve hiçbir yere gitmeyeceğini vurgulamıştı.
    halamı aynı haberler ya bıkmadılarmı anlayın artık fatih tekke fener e gelmez

hüseyin1975 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Su Fenerde Fatihi alsada herkes rahat etse :-(((

Biktim Fener ile Fatih Haberlerinden!
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Nereden
    İstanbul

Bu Ajaxtaki Leonardo hakkında bilgisi olan var mı?
    Çok yetenekli bi topçuymuş Şans bulamıyor orda bulacak gibi de değil Solda forvete yakın oynuyormuş Alınabilir bi oyuncu

Travel Salvador Cabanas ne alemde yahu? Canavar gibi topçu M. Yıldız indirse o da tıksa içeri hiç fena olmazdı

Hüseyin Kurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı hüseyin1975 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Babacar Gueye

17 yasindan beri Metzde oynuyor. Genc yasda tecrübe sahibi
    Alıntı RisinGson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Küçük Emrah tipi var adamda

ağlıyormu bu adam
    acıların çocuğu gueye
    İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
    Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Nereden
    Trabzon

Geliyorlar

Ceyhun ve Cale, Salı günü Trabzon’da

Trabzonspor’un anlaşmaya vardığı ve ön protokol imzaladığı Hırvat sol kanat oyuncusu Hrvoje Cale ile birlikte gurbetçi oyuncu Ceyhun Gülselam’ın Salı günü Trabzon’a olacakları belirtildi. İki oyuncuya da aynı gün imza töreni düzenlenecek.

Karadeniz

Tek gündem Paraskevas

Trabzonspor, Yunanlı stoperden haber bekliyor

GELECEK HAFTA

Trabzonspor transferde bekleme dönemine geçerken, şu anda sıcak gündem olarak Olympiacos’un Yunanlı tecrübeli savunmacısı Paraskevas Antzas’dan haber bekliyor. Ersun Yanal’ın ısrarla istediği Antzas’ın kulübünden alacaklarına karşılık bonservisini alması durumunda Trabzonspor’a imza atacağı, bu sorunu çözememesi halinde ise transferinden vazgeçileceği ifade edildi. Antzas’ın gelecek hafta durumunun netlike kazanacağı belirtildi.

Nereden
    Ankara

Alıntı marcelinhos100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İlkhaber

aimar çok çok iyi topçu alınsa ki bence alınamaz klüp içi dengeleri mahveder ama dielim ki alındı tam anlamıyla estiririz... ama pauleta nedir ya bi sene oynatacağız sonra güle güle mi diyeceğiz... bilmiyorum birçok arkadaş bana katılmayabilir ama ben kariyeri ne olursa olsun 32-33 yaşından büyük topçu alınmasını istemem günü kurtarmayla geçmişte olmadı bundan sonra da olmaz...

Sayfa 1421 Toplam 2984 Sayfadan BirinciBirinci ... 421 921 1321 1371 1411 1419 1420 1421 1422 1423 1431 1471 1521 1921 2421 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)