Sayfa 451 Toplam 816 Sayfadan BirinciBirinci ... 351 401 441 449 450 451 452 453 461 501 551 ... SonuncuSonuncu
Toplam 20390 adet sonuctan sayfa basi 11,251 ile 11,275 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ersun Yanal ile İstikrar

cihayan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diğer

Alıntı olgun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayır yetmez arkadaşım.
    bana bileğinin hakkıyla geldiği bir takım göster.
    bir tanesi çeşitli usta otel organizasyonları ve faruk özak ın iyi niyetiyle Trabzonspor.
    Öteki de devamlı peşinde doşarak, kendisini Trabzonlu haluk ulusoy'a milli takım hocalığına aldıran.
    bana Trabzon isminin dışında bir kaliteli kulüp gösterin.
    (kore gibi bir köy liginden bahsetmeyin. küme düşmesi olmayan liginde 14 takımı zor bulan ligten değil.)
    Yani aynı şeyi yapıyorsunuz.
    Birilerine sonsuz kredi veriyorsunuz.
    bence hatalı davranıyorsunuz.
    biz bunu diyoruz.
    kimse vazgeçilmez değildir.
    iyiyse devam eder. kötüyse, kötü işler yapıyorsa gider.
    bizi Trabzonspor ilgilendirir. kişiler değil.
    Siz başka işlerin peşine takılıyorsunuz.
    buna da itiraz etmiyoruz. devam edin diyoruz.
    bir söz vardır.
    fikirler muhteremdir ama muteber değildir gibi.
    benim de fikirlerim muteber olmayabilir, sizin de.
    ama her fikir saygındır.

Kimseye sonsuz kredi falan verildigi yok. Ama bir hocaya, onun projelerine guvenirsin ve onun takimin basina getirirsin. Bunu yaptigin anda o hocaya belli bir sure tanimak zorundasin. Hic bir proje bir kac maclik sonuclarla degerlendirilemez. O zaman hedefler koyarsin kisa ve uzun donemli sureci degerlendirmek icin. Boyle baktigimiz zaman ben merak ediyorum Ersun Yanal'in bu sure icinde ne yapmasi gerekiyordu, bu yeni olusturulan ve maddi kiyaslama acisinda FB, GS ve BJK'ya gore cok daha az para harcanan bu takimi acik ara lider mi yapmasi gerekiyordu? Demek istedigim sonsuz destekten bahseden yok ama yeniden yapilanma denen bu surecin birkac maclik olmadigi da acik. Kaldi ki liderle aranda bir puan fark var. Yani sonuclar yonunden de bir basarisizlik yok ortada. Yok ben bu hocaya inanmiyorum deniyorsa buyuk bir kulube tutarsa tutar tutmazsa postalariz hemen mantigiyla takimin basina hoca getirmek yakismaz herhalde...

magicyattara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

@olgun

Eleştiren adam neler yapılması gerektiğini de söylemelidir.

Her şeye karşısın da kafanda nasıl bir hoca tasavvur ediyorsun,nasıl bir takım ve yönetim düşünüyorsun.?

Sence "Trabzonspor nasıl kurtulur".
    Herkese Merhaba

oflu engin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

ersun hoca ligin en kaliteli hocasıdır.ligin başındaki hangi takıma verseniz açık ara önde giderdi.yeni kurulan bir takımı bu aşamaya getirmek birlikte oynatmak ve sonucunda laligayı bile kıskandıracak futbolu oynatmak.bu takım bu haliyle şampiyonlar ligini bile kaldırır.konya maçındaki müthiş baskıyı ve akabinde bulunan altı pozisyonu hiç bir takımda göremessin.trabzonsporun futbolunu bizim camia hariç herkes beğeniyor.bu yönetimin hocanın futbolcuların bu gayretini ve sahadaki güzelliklerini görmeyip,batuhanın kurtarışlarını görmeyip haftanın kalecisi seçildiğini görmeyipte kendi futbolcusuna kabahat arıyan yerden yerlere vuranların amacını anlamış değilim.şampiyonluk yolunda hala zirvedeyken bu takımı terden yere vurmak siz hiç birşey kazandırmaz.bu kadroyla uzun yıllarbüyük başarılara imza atacak kapasiteye sahip bir hoca var elimizde kıymetini bilsek
    İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
    Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
    Hayde hayde vur hayde Trabzon

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Mehmet Fatih Yavuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Rusya

Yılların Şenol Güneşini beceriksiz hain ve hatta fırsatçı ilan ettik...
    Kriz sebebi ile Ersun hocanın kredi musluklarını kestik...

Başka parlak fikri olan var mı???

Nereden
    Trabzon

Alıntı Mehmet Fatih Yavuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yılların Şenol Güneşini beceriksiz hain ve hatta fırsatçı ilan ettik...
    Kriz sebebi ile Ersun hocanın kredi musluklarını kestik...

Başka parlak fikri olan var mı???
    Benim varrrr

Efsane geri dönsün

Nereden
    Aksaray

Ersun hoca yetmedi şimdide Şenol hocayı mı tartışıyoruz bu başlıkta

mhayri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Trabzonsporun hoca problemi yoktur yakın gelecekte de olmamalıdır...

Hocaya destek oluyorum demek bile gereksiz.

Gereksiz bir sinir ve stres hali içinde olmamız bu takım için en büyük problemdir.

İnşallah hoca oyuncuları bu ortamdan uzak tutmayı başarır aksi halde

25 yıldır tekrar eden tarih yine tekrar edecek...
    "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
    Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Nereden
    Rusya

Kriz bu milletin ta kendisi.
    Hiç beraberliğe, mağlubiyete gerek yok.

İki sallantıda kelle peşinde koşmanın, bütün düzeni baştan sonra değiştirme planı yapmanın, değiştirmezse de yönetimi sorumlu ilan ederek baskı altına almanın başka açıklaması yok...

Kaşınıyor bu millet.
    Allah da hiç esirgemeden hakedileni veriyor.

İlahi adalet budur.
    Ne hakedersen o kadar.
    Hakettiğimiz bu kadar.
    Fazlasını zerre hakediyorsa bu camia namerdim.
    2 günde yepyeni takımı şuralara getiren hocaya saygısını, sevgisini güvenini yitirecek bir camianın başarı hakkı yok.

Tek gecelik bar pavyon> Otel ilişkisi kadar güven var bu camiada.
    Kimse kusura bakmasın.
    Bu kafa ile anca bu kadar.

Travelair - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

tamam bu konuları kapatalım.
    Kimse ne ersun yanalın ne de trabzonsporun başarısızlığını istemiyor.
    Hataların düzeltilmesini istiyor.
    Size göre hata başkasına göre olmayabilir. Ligleri Ekim'de biten Norveç'ten gelen oyuncu elbette bir hazırlık dönemi geçirecek. Bizim eksiğimiz oyunkurucu, sol kanat gol kısırlığı vs. Hepsine ara transferde çözüm bulunamazdı. Bence kaliteli bir transfer yapıldı. Şenol Güneş Güney Kore takımıyla olan opsiyonu ile takımda kaldı. Kulübe söz verdiğinden Rus takımlarını reddetti. Hani Zico'nun gittiklerinden. Bilir misiniz? Dünya kupasından sonra takımına döndü vefasını göstererek. Bunlarda ne yanlışlık var? Şampiyonluk kaçmış camia demoralize olmuş. Dimdik ayaktayız önümüze (Geleceğe) bakıyoruz dedi. Camiayı toparlamaya, vizyonu geniş bakmaya davet etti. Fena mı etti? Dünya kupasında Fransa'yı eleyen Senegal ile oynadı. Oynamasa mıydı?

Ayrıca dün bir renkdaş Şansal Büyüka'nın bir ara "Ersun Yanal'a İstanbul yolunun açılması lazım, şimdi şampiyonluğa gidiyorlar onun için daha fazla konuşmuyorum" dediğinden bahsetti. Görüyorsunuz senelerce aynı taktiği Gökdeniz ve Fatih için uyguladılar. Bu tip hareketlere karşı uyanık olmamız lazım
    Konu Travelair tarafından (10.03.2009 Saat 11:30 ) değiştirilmiştir.
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Nereden
    Avrupa Diğer

Alıntı oflu engin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ersun hoca ligin en kaliteli hocasıdır.ligin başındaki hangi takıma verseniz açık ara önde giderdi.yeni kurulan bir takımı bu aşamaya getirmek birlikte oynatmak ve sonucunda laligayı bile kıskandıracak futbolu oynatmak.bu takım bu haliyle şampiyonlar ligini bile kaldırır.konya maçındaki müthiş baskıyı ve akabinde bulunan altı pozisyonu hiç bir takımda göremessin.trabzonsporun futbolunu bizim camia hariç herkes beğeniyor.bu yönetimin hocanın futbolcuların bu gayretini ve sahadaki güzelliklerini görmeyip,batuhanın kurtarışlarını görmeyip haftanın kalecisi seçildiğini görmeyipte kendi futbolcusuna kabahat arıyan yerden yerlere vuranların amacını anlamış değilim.şampiyonluk yolunda hala zirvedeyken bu takımı terden yere vurmak siz hiç birşey kazandırmaz.bu kadroyla uzun yıllarbüyük başarılara imza atacak kapasiteye sahip bir hoca var elimizde kıymetini bilsek
    Arkadasim guzel soyluyorsun ama liderle aramizda sadece bir puan fark varken ve sadece Gaziantep kupa maci haric oynadigimiz her macta rakibine baski kuran, galibiyeti kovalayan, sahada dik duran bizim takim olmusken seyircinin ve camianin bu kadar rahatsiz olmasi, hocasini istifaya davet etmesi GS macinda olasi bir kotu sonuc sonucu neleri beraberinde getirir acikca beni korkutuyor. FB, GS, BJK hepsi bizim gerimizde ya da ayni puana sahip olduklari halde sampiyonluktan bahsederken bizdeki bu sinik, korkak, guvensiz hava nedir anlayan beri gelsin. Bagirmakla, hocayi yollamakla, harcanan bunca emege ve olusturulan bu mucadeleci takima sahip cikmamakla kac yilimizi daha heba edecegimizi goremiyoruz. Zannediyoruz ki kargasa, kor degisim bize yillardir bekledigimiz sampiyonlugu getirecek. Oysa su 25 yilin bize ogretmesi gereken ilk sey o olmaliydi. Yaz boz tahtasindan bir mucize beklemekle ve sabrimiz kalmadi demekle olacak sey boyle 25 yil kaybidir.
    Bunca hir gurun cikmasinin temel nedeni acaba, TS kucuk olsun bizim olsun arpaligimiz olsun temel felsefesi icinde tum enerjilerini bu amaca yonelik harcayanlarin basarisi mi kestiremiyorum dogrusu....

Nereden
    Almanya

Ersun hoca sevioruz seni arkandayiz hocam
    25# Alan Carlos Gomez da Costa
    Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
    / Rize Ardesenli

Gökhan KAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Ne çok reyting yaptı bu başlık...AntiErsuncular bırakın yakasını adamın şimdi destek zamanı...
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Nereden
    Avrupa Diğer

Alıntı Gökhan KAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne çok reyting yaptı bu başlık...AntiErsuncular bırakın yakasını adamın şimdi destek zamanı...
    Aslinda AntiErsuncu diye bir sey olamaz. O AntiTrabzonspor demektir. Sen bu takimin hocasini yipratirsan, gucunu, dikkatini, emegini hirpalarsan sen takima zarar veriyorsun demektir. Sen takimin ilk tokezledigi anda bu takimin en onemli parcalarina dupeduz herkesin icinde saldiriyorsan sen bu takimin iyigun dostu bile degilsin demektir. Destek, bu destek ihtiyacinin ortaya ciktigi anda verilirki destek anlamina kavusur. Yoksa yaptigin senin takimin ilk sendeledigi anda ona tekmeyi atmaktir. Acikcasi su son donemde bizim yaptigimiz budur.

Onur Akyüz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

şenol hoca ne alaka?
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Nereden
    Almanya

bencede turgay semercioglu ne anlar futboldan. anlasaydi onu koyardilar takimin basina...

eeee seyyyyy.... siralamayi sasirdim ya pardon. hangisinde sira, kimi tartisacaktik?? haaa tamam senol hoca.

not: yau biri özel mesajdan bana bu hocayi nasil elestirecegimi yazsin. herif milli takimi dünya 3. yapmis. birsekilde bitirmenin yolu vardir bunuda...

nerde kalmistik. Ersun yanal istifa!

Forumdan Uzaklaştırılmıştır

Alıntı magicyattara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @olgun

Eleştiren adam neler yapılması gerektiğini de söylemelidir.

Her şeye karşısın da kafanda nasıl bir hoca tasavvur ediyorsun,nasıl bir takım ve yönetim düşünüyorsun.?

Sence "Trabzonspor nasıl kurtulur".
    Hiç bir yönetim değiştirilmez değildir. hiç bir teknik adam da eleştirilmez değildir. ve vaz geçilmez değildir.
    formül bu.

kayıtsız şartsız biat en tehlikeli işlerdendir.

başarılı oluyorlarsa, zaten başarılı olmak zorundalar. başarılı olmak onların vazifesidir.
    kendilerine ekstra bir paye verilmez.
    Teşekkür edilir o kadar.
    Konu olgun tarafından (10.03.2009 Saat 12:00 ) değiştirilmiştir.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Nereden
    Rusya

Hiç bir yönetim değiştirilmez değildir. hiç bir teknik adam da eleştirilmez değildir. ve geçilmez değildir.
    formül bu.

başarılı oluyorlarsa, zaten başarılı olmak zorundalar. başarılı olmak onların vazifesidir.
    Teşekkür edilir o kadar.
    Olur..
    En küçük sarsıntıda, iddiası devam dahi etse hocaları yönetimleri tartışmaya açalım.
    Ömür biçelim, baskı altına alalım.

Bahsettiğin türden bir başarı bu memlekette de yok, dünyanın diğer taraflarında da.

Kimse alternatifsiz değildir demek, görev verdiğin adamı alternatifin var diye ezmek demek değildir.

Bu adamla 3 yıllık plan yaptıysan, 3 yılın sonunda sana vaad ettiklerini yapabilir mi diye bakarsın.
    1. yılın sonunda 3 yıllık beklentiye karşılık isteyenler ya dayak yememiştir ya da sayı saymayı bilmiyordur.

Bu arada bir atasözü ile bitireyim de son yazdığın da çürüsün.

Marifet iltifata tabiidir.

yani aslan kaplan dedin mi marifetlerin ardı arkası kesilmez.
    işte bu çürük fikirlerle biz yaşıyoruz zaten.

Nereden
    İstanbul

Kimse kayıtsız şartsız biat etmiyor. Desteğin sonunda başarı bekliyor. Bu sezon hedef Avrupa kupaları. İyi gidiyoruz.
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Trabzonspor Kongre Üyesi

Nereden
    İstanbul

Olgun.

Bir insan değişir.

Dünya değişir.

Hayde..

Yada arkadaşlardan yardım iste..

Nereden
    İstanbul

Alıntı Mehmet Fırat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün burada gördüklerim, inşallah tatlı bir rüya olmaz yarın sabah uyandığımda.
    Oh be, değilmiş.

Kasım BEKTAŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

@olgun

bu forumda bulunan arkadaşlar senin bu eleştirel yazılarının kralını yapar...

hemde evimizdeki son 2 maçı kaybettiğimiz şu zamanlarda senin bu eleştirilerinin katmerlisini yapar...

ancak onlar bu sezon yeni kurulan ve şampiyonluk beklenilmeyen takımımızın şu anki konumu itibari ile sırf eleştirerek o olmadı gitsin bu gelsin o da olmazsa oda gitsin başkası gelsin diyerek başarının gelmediğini bildiğinden destek olmaya çalışıyorlar...

lütfen sende reyting peşinde koşmayı bırak ve biraz taraftar ol...olamıyorsan köstek olma...zira senden çok var...ve sizden kurtulmaya çalışıyoruz...
    elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

magicyattara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Hiç bir yönetim değiştirilmez değildir. hiç bir teknik adam da eleştirilmez değildir. ve vaz geçilmez değildir.
    formül bu.

Teşekkür edilir o kadar.
    Çözüm ne hocam.

İki şanssız mağlubiyette hocayı ve yönetimi göndermek mi çözüm.

Kayıtsız şartsız biat yok burda ama düşünmeden eleştiri var.
    Herkese Merhaba

bu topikteki arkadaşlar herhalde konu sıkıntısı çekiyorlar ki, ne zaman bir şey yazsam, hah bir konu bulduk üstüne atlayalım diyorlar.
    Yanılmıyorum herhalde.
    Yani tek parti, tek iktidar, demokrasi filan yok.
    dediğim dedik.
    peki buyrun. ben çekiliyorum aranızdan. Sizler devam edin..
    pek yazacak da değilim.
    Başarılarınızı dilerim.

Nereden
    İstanbul

Siz deyince dediğim dedik olmuyor da biz deyince mi oluyor?

Yanlış eleştirdiğinizi düşünürsek düzeltmek isteriz tabiki. Diğer türlüsü dediğim dedik olur. Demokrasi böyle olur

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)