Kazanmamiz gereken bir mac!
Ve kazanacagimiz bir mac....
Kazanmamiz gereken bir mac!
Ve kazanacagimiz bir mac....
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
daha kasımpaşa bitmedi ama kazanacaz inşallah
kasımpaşa maçı ilk yarı itibariyle bitti inönüde görüşmek üzere..
benim aklim bu macta, kus beyinli "arkadaslar" i susturmam icin iyi bir mac... Ilk besiktas, sonra galatasaray ve sona da feneri yendik mi tamam dir![]()
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
İnönü eski açığı baya özledim.![]()
Özkan SÜMER
derbi havası farklı olur ama 4 yeriz
Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61
Beşiktaş :1 - Trabzon:2
bu forumda ilk defa skor yorumu yapıyorum.. nedense içimden öyle geçtimaç sonu görüşürüzzz
![]()
Allah yardımcımız olsun.
Zor maç olacak...
Tolga kaleye gececekse %80 yeniliriz...
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Bu kaleci, defans ve forvetlerle maç geçmez, bizde tribünde deliririz
ya tolgayla olmauz bu mac![]()
Gitme demek cok da Zor olmamali
galiba hapı yuttuk.![]()
Ligin 2. yarısı Tolganın yerine Onur falan alıştrılsaydı bu maç kalede rahat olurduk en azından başka birine şans vermiş olurduk.
Şimdi yine Tolgaya mecburuz.Umarım hatalı bi gol yemez.Çünkü bana maç ortada gececek gibi geliyor.Aynı kadıköyde feneri elimizden kaçırdığımız maç gibi.
son dakikalara 2 farklı giremezsek bjk macı alır.. bu sezon son dakikada aldıkları puanlar bizim toplam puanın yarısı olmustur
Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
-ismail-
bence
yenilecez, ama genede belli olmaz![]()
bir gün mutlaka . . . gerekirse bir 23 yil daha...
Kim ne derse desin;bu defans ve kaleciyle Beşiktaş'tan fark yeriz gibime geliyor.
forvet hattı berbat, defans berbat kale ondan da berbat.hata üstüne hata oluyor.bu bir
bjk kadrosuyla bizim kadro arasında kalite farkı çok fazla.bu iki
maç inenönüde, üç
bütün bunlara rağmen derbi havası başkadır güçlü rakiplere karşı iyi oynarız bu da dört
şimdi bütün bunların hepsini hesaba katarsak ordan beraberlik alırsak öpüpte başımıza koyalım diyorum.
T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
beşiktaşın hucum gücü çok etkili bizdede savunma çok hata yapıyo.
o yüzden 3-1 yeniliriz. bizim bir gölüde kotra atak tan gökdeniz atar.
Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Besiktas'in hucum gucu malum, cok kaliteli oyunculari var. Tek zaaflari ise tek on liberoyla oynamalari. 3 on liberoyla oynayan biz ortasaha hakimiyetini ele gecirirsek oyle kolay vermeyiz maci. fakat Delgado, Tello oyunlarini oynarsa vay halimize...
Direkt Söylüyorum FArk Bile Yeriz (eger bu günki futbolu oynarsak)....
Ha Gercek Futbolu oynarsak Belki Beraberlik .....
Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
ben en iyisi simdiden baslayayim hatim indirmeye belki allah dualarimi kabul ederde biraz olsun yuzumuz guler yoksa isi bu takima birakirsak vay halimize ondan sonra isin yoksa dinle tvdeki yorumcularida delirme!
Konu vurgun_kiz_61 tarafından (09.03.2008 Saat 17:54 ) değiştirilmiştir.
YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)