Forum üyelerimizden İbrahim arkadaşımızın solistliğini yaptığı klip.
Kendisi dostumuz arkadaşımız biraz da mütevazi olduğu için klipten yeni haberimiz oldu.
Bundan sonraki müzik çalışmalarında arkadaşımıza sonsuz başarılar diliyoruz.
Forum üyelerimizden İbrahim arkadaşımızın solistliğini yaptığı klip.
Kendisi dostumuz arkadaşımız biraz da mütevazi olduğu için klipten yeni haberimiz oldu.
Bundan sonraki müzik çalışmalarında arkadaşımıza sonsuz başarılar diliyoruz.
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Klibi yeni seyrettim, yorumlarını da klibi de çok beğendim. Tebrikler ve başarılar...
Fanatik Pacci
Tebrikler, başarılar.
"Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
Tebrikler nostaljik ve güzel bir klip çalışması olmuş şarkıyla bütünleşiyor.....
İbrahim Abiyi tebrik ediyorum buradan ve başarısının devamını diliyorum. Bu arada shipborker61 değil shipbroker61
Her Asker Kısa Dönem olamaz :)
Klib çok süper olmuş tebrikler
EĞİTİM ŞART!!!
Vay be aramızda Erkin Koray'lar varmış da haberimiz yokmuş. Ben de hem yorum hem klibi çok beğendim. Bu klip tv lerde dönmüyor galiba, bence yayınlanmalı, aramızda medyadan arkadaşlar var belki yardımcı olurlar bilemiyorum. Klip profesyonelce çekilmiş, başı sonu kırpılıp bir iki düzenlemeyle mtv Türkiye'de bile döner,neden olmasın.
Bu arada Korhan Baba'ya ayrı bir parantez açmak lazım. Sigara sağlığa zararlı be abi
Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
çok güzel olmuş.....
neredeyse profesyoneller gibi....
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Artan başarı dileklerimle.
Olcay
Bu arkadaşla hatırladıgım kadarı ile sakaryaya maça gitmiştik çok kaliteli ve iyi bir kardeşimiz ...inşallah çalışmalarında başarılı olur..klibi begendim çalınan parçada favorilerimden...vay be otobüsümüzde ne cevherler varmışta bizim haberimiz yokmuş...
bunun için BMN büyük ve çok kaliteli bir aile...
bir organizasyon yapıp hep beraber bu kardeşimizi dinlemeye gidelim...
Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
yorum yapan herkese tesekkurler arkadaslar.... gecen sene sirket icinde yaptigimiz bir calismaydi, bizim de beklemedigimiz sekilde boyle goze hitap eden bir calisma yapti cekimi yapan arkadas.....
eh su dunyada bizim de bir klibimiz var artik, darisi olmayanlarin basina diyeyim....
HERSEY YALAN OLSA BILE
EN GUZEL ASK ZOR OLANMIS
Eomer'le İlhan nerdesiniz
Sizin seveceğinize eminim bu klibi
EĞİTİM ŞART!!!
Ahmet senden iyi vokal olur!!
Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
güzel olmuş tebrikler....
"Meteorolojiden Uyarı : KARADENİZ FIRTINASI geliyor tedbirinizi alın..!
VİRA VİRA KOYDUK YOLA..."
yakında sen de öykü-berk gibi çıkarsın inşllh (yoksam varsın da ben mi bilmiom???)
"Meteorolojiden Uyarı : KARADENİZ FIRTINASI geliyor tedbirinizi alın..!
VİRA VİRA KOYDUK YOLA..."
İbrahim abi tebrikler Birileri artık Ahmet abiyle bizim de elimizden tutsun Kıvırırız bu işi yani nedur ki
Bu arada, youtube'da bu videoya yorum yapılması engellenmiş. Bir şeyler yazsaydık yau
edit edit edit
Anladığım kadarıyla yorum yapamayışımız genel olarak youtube'dan kaynaklanıyor. Heyecan yok
Konu Gamze tarafından (06.03.2008 Saat 14:46 ) değiştirilmiştir.
Ibrahim abi, gercekten guzel olmus, ozlem ayse ve nilay biraz bozuyor sankim... Ama olsun bi sohret ol, degisirsin
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Tebrikler
İlk sahnelerde otobanda koşan arkadaşın yerine pekala da Badaloğlu olabilirsdi dermişimmm.
Güzel klipti Teşekkür ederiz.
Ateşle oynuyorsun Nebiye ateşle
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Hepsi tamamda basgitar korhan arkadaşımızı eshefle kınıyorum
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)