Dünyanin en güzel ve akil dolu frikiklerini burda paylasiyoruz:
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Duran Topun Ustaları Buraya!
Daraltma
X
-
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yalnız yanınca baştan başlaması sinir bozucu. Keşke kaldığım level'dan başlasa.
- Alıntı
Yorum
-
Bu oyunu 3 saat oynadığımı hatırlarımGecenin bir yarısına kadar. Güzel bir oyun =)
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
ya gıcık bişi tekrar başa dönüyo...Sinirlerim bozulduNe kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBüyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
- Alıntı
Yorum
-
-
İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöyle görüntüler nasil koyuluyor?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende ogrenmek bilmek istiyorum nasil koyuldugunu, umarim biri yardimci olur
[Y T] buraya [/Y T]
Not: YT harflerini birlestir lütfen !En son FANATIK61 tarafından düzenlendi; 29.02.2008, 18:14.Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
- Alıntı
Yorum
Yorum