4-ist takımlarının kazandığı başarıları kutlananAmadığı tek şehir...
açık ve net
Eskilerden duyduğumuz efsane yıllara bir geri dönelim istanbul takımlarını hem içerde hem dışarda ezerek yenerek onlara kupa bırakmayarak kendi aralarında düzenledikleri spor yazarları kupasıyla taraftarlarını mutlu eden istanbul takımları. VE üzülerek söylüyorum bizim başarılarımızla övüneceği yerde bizim ufak bir başarısılığımızdan yaralanmak isteyen küçük anadolu takımları ve daha bir sürü nedenler...
1- trabzonsporun içerisinde bulunanan asi ruh
2- şampiyonluktan cumhur başkanlığı kupasına kadar sayısızca kupaları kazanan ANADOLU TAKIMI
3-80 ilden farklı olarak bulunduğu şehrin takımını destekleyen %94 taraftar kitlesi
ve sayamadığım birsürü neden
SİZE GÖRE TRABZONSPORUN SEVİLMEME NEDENLERİ NELERDİR...
açık ve net
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
sevilmeme değilde, neden çekemiyorlar diyelim .
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
trabzona, avni kere kendi taraftarlarini getiremedikleri icin
fb,bjk ve gs ye kafa TUTA BILEN TEK anadolu kulübü oldugu icin
Bence sorunu kendimizde arayalim.
Kendi aramizda bile sik sik "4 büyük" takim dedigimiz oluyor. Ve biz kendimizi Anadolu'nun degilde Istanbul'un yaninda görürsek bizi cekememeleri bence gayet normal.
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Bence 4 büyük olayı çok yanlış..Ben genelde 3 istanbul takımı derim.Biz onlardan farklıyız 4 büyük dersek onların seviyesine inmiş oluruz.Adamların işi gücü eyyam işi gücü yalan dolan..
Trabzonspor ; saf , temiz , kar tanesi gibi bembeyazdır..Yöneticilerinin kirlilikleri de Trabzonsporu bağlamaz.Bizler hakem lehimize hata yaptığında bunu söyleyebilen ve bundan rahatsızlık duyan bir taraftar kitlesiyiz.Onlar ise hep bana hep bana ! Bize 'benzeyen' tek istanbul takımı beşiktaş bence.Onlar da biraz eziliyor bizim kadar olmasa da.Trabzonsporu ezemezler tabi sadece öyle bir çabaları var.
Dün akşam şansalın suratındaki ifadeyi görmeliydiniz çok samimiyetsizdi.Tamamen Digitürk tepkimize binaen yalandan yere pas atar gibi sorular sordu..Önemli değil bizi onlar yüceltmedi ki onlardan övgü bekleyelim.
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara tıklayalım.
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
kimbilir belki çekmeye kalktıklarında halat kopuyordur da o yüzden.
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yılan insana demişki; ey insan bırakalım bu dargınlığı artık dost olalım.
İnsan da şu cevabı vermiş; sende kuyruk acısı bende de evlat acısı varken biz asla dost olamayız.
Özkan SÜMER
Kıskançlık yokmu kıskançlıkk
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
bu ülkenin kuralı olmuş bu uzanamadıkları eli kabullenemez hep kusur ararlar insanoğlunun karakteri gibi...
kıskançlık fesatlık kendi aralarında iyi kötü anlaşıyorlar çünkü kendilerinden bi halt olmadığı için ...
büyük gördüklerinide böyle kabullenemezler işte ....
eczanelerde hazım ilacı bol zorluk çekmezler böylece...
hepsineki çokta tın.......
Antistanbul...
Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak
Kesİnlİkle katiliyorum trabzon spor u tutmayan trabzonu anmasin bİle..
Bizi cekemeyenler kesinlikle gercek Anadolu kulübü taraftarlari degil, bir Anadolu takimini desteklermis gibi görünüp, aslinda üc Istanbul takimindan biri esas takimlari olan ikiyüzlülerdir.
"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Bizi Cekemiyenler Anten Taksin
#9 FATIH SULTAN TEKKESPORLUSürmene'li Prenhalar
Çünkü bizim ellerimizin ulaştığı yerlere onların hayalleri bile ulaşamaz
Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Çoklarının kalbini çalamadı ama saygısını kazandı. İşte ondan...
İnsan koşar, ufuk kaçar beraber...
Acik ve net: Cekemiyorlar.
Nedeni: Kendi sehrinin Takimi bu basariyi elde edemedigi icin.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Uydudan kaynaklanan bir sorun sanırım.
Frekans İstanbulda 6.1 Anadolu illerinde 19.67 İnternet üzerinden www.bordomavi.net'den de takip edebilirler.
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Cekmesinler bee, Biz Bize yeteriz, kimseye de ihtiyacimiz yok...Bizi bal gibi kiskaniyorlar iste, güzelligimizi ve senligmizi kiskaniyorlar, kiskananlar catlasin!Kiskancalarindan bordo mavi olsunlar!
#9 FATIH SULTAN TEKKESPORLUSürmene'li Prenhalar
şehri,trabzonspor un büyüklüğünü,tutkuyu,aşkı,renk sevgisini,bağlılı,
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)