Aci var mi aci?....[img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Bu kelime reha mihtari açiklar...[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Saygilarimla...
eziklerin yeni taraftar programi futbol atesine dün biraz baktim da çoktarafli bir program.fenerbahçeli ve galatasarayli 20'ser tane taraftar diye geçinen kisiler toplanmislar tribün hakkinda yorum belirtiyolar ayip be ayip sunandan da anlasilir ne oldugu futbol'dan anlamayan bi reha muhtar'i komuslar oraya program yapiyolar be ayip beayip....
Aci var mi aci?....[img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Bu kelime reha mihtari açiklar...[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Saygilarimla...
ASLINDA bordomavi.net olarak biz niye gitmiyoruz ki oraya 3 büyükler diyen rehanin agzinin yamuldugunu görürüz dimi ewet ilgiler lütfen bu konuya ilgi gösterip ayarlasinlar..........
kardesim bizim öle yerlerde isimiz yok serefsizlerle serefsiz olunmamasi gerekir ama bize laf atilirsa sonunu o bile düsünemez hele o fenerlilerden biri bise desin offff onun sonunu düsünemiyorum benMaCKaLii_61 Nickli Üyeden Alıntı
Tamamen reyting amaçli ve sovenizm duygularina yönelik tipik bir Reha Muhtar programi.Birakin o programa katilmayi,o programi izlememiz bile hata bence.Zatenprograma yorumcu diye katilan sahislari (Ömer Çavusoglu,Kazim Kanat...)ekranda görmem kanal degistirmem için yeterli bir sebep.
Tandogan Nickli Üyeden Alıntı
KESINLIKLE KATILIYORUM O ADAMLARDA KIM YA ADAMGIBI BU ISI BILENLER YAPSIN SPOR PROGLAMLARINIDA REZIL ETMESINLER.
reha muhtar varsa yalan var
baska birsey demeye gerek yok
Aslinda bu konuyu ben açacaktim buraya program genis bir kesime hitap ediyor ve ufak bi programda degil bence sikayet maili yollamaliyiz.
asdLinda güzeL bir Program firtina_61 e KatiLmiyorum Orada Trübün LiderLeri varDI UltrasLan carsi GruipbLari varDI.
ayrIca Orada Bizde oLabiLiriz Bir TekLifte bulunabiLirsek reha Muhtara beLki bizide davet edebiLirLEr.
kazim kanattan nefret ediyorum , bence tv lerden birisi pazar aksami sadece trabzon için spor programi yapsa çok tutulur ama hiçbirinin aklina gelmiyor ki
Bence bu program içinGenis Organize olarak tepkimizi dile getirmeliyiz..
Bizi görmezden gelenleri ;
Biz Görmezden Gelemeyiz !
ewt büyükler bise yapmali hafyata oraya trabzonspor taraftarida cagirilmalidir.. her yolla tepkimizi koyalim..
BIZI ORAYA HAYATTA CAGIRMAZLAR ADAMLAR 3 BÜYÜK DIYOLAR. AMA EN BÜYÜGÜN PROGRAMI OLSAYDI SIMDI BIZ ÇOKTAN ORDAYDIK.
istiyorsaniz bi gün gidelim canli yayinda basalim programi
Bizde hem Trabzonsporumuzu hemde anadoluyu temsil ederiz ne yani[img]smileys/smiley2.gif[/img]
birde buraya Gurbetci Gencler gidemezmi ?
ben hazirim mail bombardimanina
insanlarin gorusleri farklilik gosterebilir
Bu program baslarken Sabah gazetesinde yazdigi gibi bizi de çagiracaklardi pustluk yaptilar,mail bombardimani için durdugunuz kabahat.
Adaletsiz arenanin3 bas rol oyuncusundan baska bir sey görmeyenlerin gözünesokun mailleri. Yanliz içinde kufur olmasin.
ATV Yayin Yönetim - oalpturk@atv.com.tr
ATV Spor - atvspor@atv.com.tr
ATV Halkla Iliskiler - eatak@atv.com.tr
Herkes mail atsin arkadaslar mail adreslerine.Üsenmeyelim tepkimizi ortaya koyalim.
Eziklerin yalakaliklarini yaptiklarini usturuplu bir dille hatirlatalim gerçi hiç unutmuyolardir ki!
Merhaba Ben Murat Trabzonspor taraftariyim.Bordo Mavi Net Trabzonspor Taraftar Birligi üyesiyim.Atv'de yeni basliyan taraftar programiniz Futbol Atesi programinda Trabzonspor taraftarlarina yer verilmemesini sizin adalet anlayisinizin(!) bir parçasi olarak görüyorum.Sizin gibi tarafli medya organlari,Istanbul klüplerinin destekçileri oldugu sürece hiçbir konuda olmadigi gibi sporda ve futbolda da tarafsiz oldugunuza inanmiycaz.Objektif olmiyan bir ortamda sadece 2 takimin taraftarlarina söz hakki vererek olaya bakis açinizi çok net ortaya koydunuz.Sadece kendi takimimin taraftarlarinin orda bulunmasini istemiyorum ayni zamanda tüm anadolu takimlarinin taraftarlarinin da davet edilmesini istiyorum daha dogrusu istiyordum.Bu saatten sonra davet etseniz de katilicak karakterde bir Trabzonspor taraftari olucagina inanmiyorum!
Son olarak sunu bilin
Türkiye sadece Istanbuldan ibaret degildir,futbol da Gs ve Fb'den ibaret degildir.
Size yayin hayatinizda ilkeli tarafsiz(!) yayincilik anlayisinizla basarilar dilerim.
Benim yolladigim bu.
[img]smileys/smiley31.gif[/img]bu mesaj gerçekten önemli.Trabzonspor'umuzu hiçbi kulvarda kimsenin silmesine izin vermeyelim.Site yetkilileri bu durumla ilgili lütfen çalisin.Trabzonspor'u temsil edebilecek bir ekip hazirlayalim.Hem Türkiye yillardir terörist dedigi Trabzonspor taraftarini görsün.Hem de Istanbul kulüplerinin içinde anadolu kulüplerini de temsil edelim.[img]smileys/smiley9.gif[/img]
Onlar görse ne olur görmese ne olur...Trabzonsporun ne kanatsiz kaziminne de mihtar rehanin yorumlarina ihtiyaci var...Varsa akillari kendilerine kullansinlar...TheRapZoNe Nickli Üyeden Alıntı
Saygilarimla...Edited by: FORZA61
Bende mailimi attim bu konuya dikkat edelim arkadaslar.. mail atmayan fenerli olsun... HAYDEEEEE
ulan biz birakalim kendi kendilerini yesinler orda en fazla iki hafta sonra studyo karisir...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)