Herhangi bir yerden bulduðumuz kullanýcý imza çubuklarýný yayýnlasak olur mu?
Arkadaþlar internette genelde userbar olarak bilinen hemen hemen her forumda üyelerin imzalarýný süsleyen küçük yaratýcý çubuklarý artýk trabzonsporumuz ve bmn için yapalým ve burada sergileyelim.
osman abinin istediði üzerine açýyorum konuyu
benim aþaðýda yaptýklarým biraz büyük istek üzerine yapmýþtým.
yapýlan boyutlar standart 350*20 pixel oluyor.
Herhangi bir yerden bulduðumuz kullanýcý imza çubuklarýný yayýnlasak olur mu?
Konu Remzi tarafýndan (16.02.2008 Saat 22:02 ) deðiþtirilmiþtir.
yýllar önce yapmýþtým bunu o zaman tam tutturamamýþým 350*19 yapmýþým gözden kaçmýþ
Yeni ve süper bir Multimedya konumuz daha oldu. Teþekkürler Kývanç
Gezdiðiniz forumlarda imzalarýmýza ekleyebilir, dilediðinizce kullanabiliriz.
Kývanç bu çalýþmalar da süper görünüyorlar bilmem söylemiþ miydim? Eline saðlýk
Emeði Geçenlere Teþekkürler..
söylemiþtin osman abi saðolun arkadaþlar ekte benim kullandýðým font var mini.ttf adýnda eskiden yaparken saklamýþým lazým olur diye ama tr karakterler yok maalesef biþekilde halledersiniz
UserBar yazýtipi ektedir.
HareketLi oLanLar..
~ Yüzümüzün yüreðimizle beraber gülümsediði an’ dýr mutluluk. ~
kaplan-28 eline saðlýk güzel olmuþ hareketlilerin yazýlarý biraz buhulu gibi ama güzel
Þunlarý birde BMN yönetiminin izniyle imzalarýmýzda kullansak tam süper olacak
350*20 yani bu kadarcýk izin yeter bize
Doðru imzalarda kullanamýyoruz.
Ýmzalarda kullanýlmasý konusunda fikir sunmuþ ve olumsuz yanýt almýþtým. Çok da haksýz deðiller. Trabzonspor için ne yapabiliriz diye toplandýðýmýz bu forumda insanlarýn birinci derdi yazý okumak ve bu renkli ve hareketli bantlar dikkati daðýtmaktan baþka bir iþe yaramayacak
Bu güzellikleriyle BMN dýþýnda ki forumlarda kullanýlarak BMN’nin Multimedya gücünün reklamýný yapabilirler. Bu da benim istediðim ilk þey. Sitemize gelip, forumlarýmýzda gezerek harika çalýþmalarýmýzdan faydalanmýþ olurlar.
Þu anda birçok forumlar da Trabzonspor’la alakalý multimedya malzemesi arayan ve saçma sapan iþlerle karlaþan üyeler var. Güzel diyebilecekleri çalýþmalar da BMN den alýntý iþler oluyor.
BMN üyeleri þansýlý
Evet dikkat daðýtýcý da olabilir..Þanslýyýz da...
~ Yüzümüzün yüreðimizle beraber gülümsediði an’ dýr mutluluk. ~
peki bunlarý nasýl koycaz imzamýza ??
Buda benden olsun...
teκ κardeþ dгogнeda uпiтed
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)