Yaa keşke yeni atkılar çıksa atkım var zaten...Yeni atkıları bekliyoruz.
Arkadaşlar, elimizde sınırlı sayıda kalan BMN atkılarından almak isteyenler varsa buraya adınızı yazdırın.Hazır Ankara'ya gelmişken, isteyenlere verelim.Bir daha kargo yada banka havale ücreti işleri ile uğraşmayın...
not: Atkılar sınırlı sayıdadır.
TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yaa keşke yeni atkılar çıksa atkım var zaten...Yeni atkıları bekliyoruz.
Ahmet abi necroshine'i, yani Mustafa'yı listenin en başına bi ekle. Ne zamandır atkı isteyip duruyordu.
Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!
7 7 7 7 7 7 7 7 7....
ben de istiyorum
A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.
ben istiyorum bi tane
Not: Kemençeler fiyata dahil değildir.
Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
1-) Necroshıne
2-) Muhammet Alay
3-) Umut hoca
Atkı adeti 10 YTL'dir.
Tunga'nın fotografı daha canlı ama arkalı önlü fikir vermesi açısından..
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Ahmet abi beni de yazarmısın? BMN yazılı olanından olursa sevinirim feda olsun 10 ytl
Konu ÜNAL tarafından (14.02.2008 Saat 19:56 ) değiştirilmiştir.
İstanbuldakiler noluyo?Onlara ne zaman verilcek?
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Arkadaşlar, bu organizasyon sadece Ankara'yı kapsamaktadır.Ankara'ya maça gideceğimiz için yanımızda götürelim dedik.Havale, kargo v.s. prosüdür ve zaman kaybını ortadan kaldırmak için bu organizasyonumuzu sadece Ankara ile sınırlı tuttuk.O yüzden diğer iller biraz daha bekleyecek.İzmirde maç olursa geliriz Ünalım, atkını da getiririz
İzmir'de maç olursa gelirsiniz demek Ahmet Abi :'))
İzmir'e Kırmızı kar yağarsa herhalde maç olur burada. Ee malumunuz bir tane takımı yok koca şehrin süperlig de temsil edecek
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
bende istanbulda olacak diye sevindim malesef BMN atkım yok istanbulda böyle bir olay olunca hemen alacağım bir tane
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Tandoğana geLebiLirsem kesin aLıcam..
~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Ahmet abi bende gelecem Allah kısmet ederse bi aksilik çıkmazsa adana ya geçtim pazar gunu de Tandagona gelecegum ,alırım bende abii..
Bende istiyorum
ABDye yolluyormusunuz acaba? Fiyati ne kadar olur?
1-) Necroshıne
2-) Muhammet Alay
3-) Umut hoca
4-) Kaplan 28
5-) S&Reis 28
6-) Recep Çaltepe
Atkı adeti 10 YTL'dir.
Kaplan28,
Tandoğana gelebilirsem de ne demek!...Tandoğana gel kardeşim, biz o kadar yoldan geleceğiz, sen gelmezsen ben sana atkını nasıl verebilirim?
Konu Recep Çaltepe tarafından (15.02.2008 Saat 09:39 ) değiştirilmiştir.
Ahmet Abi benim tüm atkılar Yalova'da kaldı. Ankara'ya gitmeden önce daha Yalova'ya uğrayamayacağım. Atkısız gelene Tandoğan vetosu varmış galiba, Metin Abi'nin mesajında gördüm...
Kısacası diyeceğim odur ki abi beni de yaz listeye
Edit : Ben ekliyorum abi kendimi
Konu Recep Çaltepe tarafından (15.02.2008 Saat 09:26 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)