Bursa maçýnda farkettim kAzým abinin ÞArkýsý tekrar çalýnmaya baþladý
Bursa maçýnda farkettim kAzým abinin ÞArkýsý tekrar çalýnmaya baþladý
çalýnsýn tabi ya albayrak esir aldý trabzonsporu , kazým koyuncu karadenizden çýkan koyu trabzonsporlu çok dðerli bi muzik adamýydý. Allah rahmet eylesin diyorum.Ve bence þarkýlarý da harika, sýrf albarðaýn siyasi goruþu yuzunden kazým koyuncu þarkýsýný çaldýrmýyolardý ,,,
Kazým koyuncunun þarkýsý bursa maçýndan önce çalmaya baþladý...Gençlerbirligi kupa maçýný izleyenler bilir..
Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak
evet daha önce çalmaya basladý klübümüzün 40. yýlýný doldurmuþ olmasýndan dolayý eskiye dönüldü
Bursa maçýndan önce veya sonra hiç farketmez; Kazým Koyuncu'nun þarkýsýnýn yerine o malum grubun þarkýsýnýn çalýnmasý hiç içime sinmiyordu. Olmasý gereken oldu.
Evet bence de olmasý gereken oldu...
Sorumlu Albayrak ise, en azindan bu icraatini hatirlayacagim.
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
bu cok güzel bi sarki millet o sarkiyi cok sevdi onun icin iyi yapildi...
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Trabzonspor ''Uyy aha ''parçasý ile motive olan ,coþan bir takýmdýr...Daha iyisi þu ana kadar yapýlamadý..
Allah rahmet eylesin, Mekani CENNET olsun, Nur icinde yatsin ..
Tüylerim diken diken oldu yine Bursa maço görüntülerini izlerken.Yapýlan yanlýþtan dönülmüþ olmasý güzel. Para için,Trabzonspora marþ yapmak yerine,hastalýðýnýn en berbat dönemlerinde stüdyoya girip bu takýma emek veren ynünde yapýlmalýydý zaten tercih.Belgeseli izlerken görürsünüz ki,evinde hastayken otururken bile üzerinde ts amblemli bi kazak görebileceðimiz bi adam...
Teþekkürler Kazým Koyuncu.Senin Trabzonsporlu olman bile,ne denli doðru bi takýma gönül verdiðimin göstergei sanki.
"Orada birisi farklý yürüyordur."
ölüm yýldönümüne istinaden yapýlmýþ bir kýyak olduðunu düþünmüyor bu olayýn da albayraðýn bizatihi þahsi siyasi düþüncelerinin bir yaptýrýmý olduðunu düþðünüyorum.
her ölüm bir doðuþa...her gidiþ yeni bir geliþe gebe
......mutedil dalgalý..
fýrtýna ihtilal efsane
insallah bidaha degismez... cok eskiye gitmesekte, fatih tekkeli dönemlerimizde kacan sampiyonluklar geliyor aklima
dogru bý seçýmm....
BaKma ÖyLe Sessiz Durduðuma Yüreðimde Fýrtýnalar Kopuyor Sebebi ne senin varlýðýn ne de Yokluðun sebebi benim sana duyduðum....BÜYÜK TRABZONSPOR AÞKI
Yörenin insaný ve yörenin takýmý ortak noktasý uy ahaaaaaaaaaKazým abi ölmedin.....
HERYERDE YILDIZ VARDIR AMA AY BIR TANEDIR.....
çok güzel bir olay.inþallah tekrardan deðiþmez
HADDÝNÝ BÝLEN MERTTÝR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTÝR,CUMHURÝYET ÝÇÝNDE CUMHURÝYET KURAN NAMERTTÝR!NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMÝN KAHRÝMAN,AHMET MUHAMMET DEMÝREL VE MESUT KELEÞ!SÝZÝ HÝÇ UNUTMAYACAÐIZ!21.12.2009
Takým tutmak farklý, adam tutmak farklý...
Bence kazým koyuncunun gol gol gol trabzon o çalýnýrsa daha guzel olunur diye düþünüyorum
EÐÝTÝM ÞART!!!
Yeni Yönetimin Þimdiye kadar Gerçekleþtirdiði En Büyük Ýcraatý
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Baþýmdan Mezarlýðýn,
Seher Aydýnlýðýnda Taze Ýnsan Yanýk Benzin Kokusu
[ille d' 7]
40.yýl marþý denilen þey gürültüden ibaret.Üstelik para ile yapýlmýþ karadeniz Müzik kültürünü hiç yansýtmayan bi marþ.Diðer yanda ise para için deðil gönül için taraftarlýk için yapýlmýþ buram buram karadeniz kokan bir eser var.
Kazým Ustanýn 2 Hatýrasý Bize Yeter...Gerisi Boþ
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Baþýmdan Mezarlýðýn,
Seher Aydýnlýðýnda Taze Ýnsan Yanýk Benzin Kokusu
bu alkýþlanýr iþte cok güzel bý haberr![]()
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA ÝSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAÐIMIZ OLMADIÐI GÝBÝ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERÝR ''
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)