saatini yazmasaydın ne olur ne olmaz
yeni yönetimimizle ilk macimiz.mutlak galibiyet bekliyoruz.yeni baslangicimiz galibiyetle olsun.yorumlariniz?
saatini yazmasaydın ne olur ne olmaz
0-2 aliriz bence
bir gün mutlaka . . . gerekirse bir 23 yil daha...
Ankaragücü deplasmanları genelde zor geçiyor. Ama bu sefer çok moralliyiz. İnşallah kazanacağız.
Bursaya çaktık. Sıra Bursa'nın kankası Ankaragücü'ne geldi
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Şimdi bursadan da gelirler...ama bizim için farketmez yine kazancaz inşallah
Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak
bu mac bizim artik devin uyanma zamani geldi
1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
ankaragücü maçı zorlu geçecek.bence orda yenilmeyiz ama yenerizde diyemiyorum
İnşallah galibiyetlerimizi devam ettiririz.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Bu maçı alacağız Allah'ın izniyle..
Dev uyanacak !
Bundan sonraki 4 maçımız Ankaragücü (D), V.Manisa, Konyaspor (D), Kasımpaşa. Bence 4 kolay maç 4ünü de alabiliriz.
Sonraki maç da Beşiktaş maçı. O maç Sadri başkan için çok özel olmalı, son Beşiktaş maçını hatırlamak bile istemiyorum.
3-0 alırız... İnşallah maçta olucam...
teκ κardeş dгogнeda uпiтed
arkadaşlar ankaragücü maçını kesin alırız iyi hava yakaladık sanırım biz maça gidiyoruz arkadaşlar sıra bizde gel bakalım uyuyan dev
Bu takımla deplasmanda maç kazanmak çok zor işin gerçeği gökdenizle yattara olağan üstü oynayacakki maç kazanalım lig sonuna kadar bu böyle gider...
Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
2-1 kazanırız yine
TRABZONSPOR
https://twitter.com/Muticancolak
bu hafta maçtayız ama site yönetiminden bir ricam var şumaça için bir organizasyon yapılsada eski günlerdeki gibi staddın yarısını doldursak o günleri çooookkk özledim SARİ BAŞKANA DA iyi bir hoşgeldin olur bence
maça gitmeye çalışcam,inşallah yeneriz.
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara tıklayalım.
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
ankaragücü bu aralar kötü inşallah alıcaz bu maçıda
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)