Ben.... 3.sezon 15. bölümü daha seyretmedim ama.Bu akşam inşallah.
Ben.... 3.sezon 15. bölümü daha seyretmedim ama.Bu akşam inşallah.
BİZ SANA MECBURUZ
daha izlemedim nasıl fanı olayım.![]()
Bu diziyi çok merak ediyorum.Herkesin ağzında bir Losttur tutturmuş gidiyo.Kurtlar vadisini unutturdu nerdeyse.
Özkan SÜMER
İlk 3 sezonunu ulaşamayacağım bir yerde zula etmiş yaz tatilini bekliyorum izlemek için,bağımlılık yapan bir dizi bir kere izledikten sonra paçayı kurtarmak zor.Tabi ben ne kadar dayanabilirim bilemiyorum![]()
Her daim TRABZONSPOR!Türkiye Kyoto'yu imzaladı"7"
İzlemeyenler çok şey kaçırıyor.şiddetle tavsiye ediyorum.Dizilerimizle de bir kıyaslayaın bakalım.Bu da dizi bizimkilerde dizi
mükemmel ötesi bişey yaaa.. 3.sezon 6. bölümde kaldım biraz biriksin arkadastan alıp toptan izlicemizlemeyenler yukardada denişdigi gibi çok şey kaçırıyor. tvdeki saçma salak diziler yerine şunu bi kere izlemek yeter. zaten sıradan seylerden zevk almıycaksınız izledikten sonra
![]()
Hadi eyvallah..
valla böyle bir dizinin olduğunu ilk defa burdan öğrendim,
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
yaa herkesin dilinde bir lost bende çok merak ediyorum konusunu az buçuk okudum ama diziyide izlemek şart oldu artı..
bu arada evet sılayıda izliyoruzz![]()
![]()
"Türklüğün vicdanı bir, dini bir, vatanı bir.
Fakat hepsi ayrılır, olmazsa lisanı bir..."
HarekeTSİRAsi bizumdur!
Abi sakın sınav dönemi falan izlemeye başlamayın sonra çok kötü oluyor. Bizzat yaşadım biliyorum![]()
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Prison Break>Lost
Tamam vurmayın adam öldü![]()
When I go home people'll ask me, "Hey Hoot, why do you do it man? What, you some kinda war junkie?" You know what I'll say? I won't say a goddamn word. Why? They won't understand. They won't understand why we do it. They won't understand that it's about the men next to you, and that's it. That's all it is.
Arkadaşlar aman izledikten sonra spoiler olayına girmeyelim daha 17 yi izleyemedim
Bu arada benden size dizinin sonuyla ilgili büyük bir tüyo.
Benjamin(izleyenler kendisini biliyor)tipsiz bir arkadaş olduğu için hırs yapmış,adadaki bütün hatunları haremine katıp,Jack'ide harem ağası yapacak.
Dizinin sonunuda söyledim üstünüzden büyük bir yük kalkmıştır![]()
''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Ben de şu an 3. sezon 13. bölümü izliyorum...
naim abi halka hizmet hakka hizmettir. hayde lost izlemeyen kalmasın![]()
Hadi eyvallah..
17 gerçekten acaip bir bölümdü. bu sezon hızlandı böyle giderse de çok heyecanlı bitecek. yalnız arkadaşlar spoiler olayına gelecek olursak. henüz yayınlanmamış bölümlerin promosunu izleyerek bilgi vermek spoiler dır. o yüzden bu topic te birinci sezonda olan da vardır 3 4 bölüm geride olan da vardır. ama son olan bitenler hakkında konuşmadıkça bu topiğin pek bir zevki olmayacak. ben dizi ile ilgili tartışılmasından yanayım. geride olanlar briaz hızlıca ellerindeki bölümleri izlesinler.
bizim takıma desmond gibi bir adam lazım
naim sizin yaptığınız gibi başlığa "dikkat spoiler içerir uyarısı" koymak en güzeli. yada yazıda spoiler olan kısma kalın spoiler diyip yazıyı girmek sonunda da yine spoiler la bitirmek de olabilir. bu arada ben genelde perşembe akşamları izliyorum. altyazı neden çıkarsa onu alıyorum. ama son iki haftadır altyazı olayını büyük ilgi var bi sürü altyazı erkenden çıkıyor
losttaki tiplerle Trabzonspor arasında bağlantı kuralım
john locke = ziya doğan diyorum hem tip itibarıyla hem zaman zaman yaptığı yersiz hareketlerden dolayı
losta bizim forumda pek ilgi yok galiba
Bu gece 1. sezonun 1. bölümüyle birlikte ben de başlıyorum Lost'a.
Bakalım ne kadar zamanda güncel bölümlere yetişeceğim?![]()
@ts1983
vizelerin falan varsa bu ara başlama benden söylemesi![]()
7 8 bölüm peşpeşe izliosun çünkü rahatsız bi diziders çalıştırmaz adama . boş bi vaktinde başla derim
![]()
Hadi eyvallah..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)