yavas yavas basliyor yalaka istanbul medyasi
lig tv sahamýzda karþýlaþacaðýmýz bursaspor maçýný yayýnlamýyor bizim yerimize sivasspor maçý yayýnlanýyor üyelik sözleþmesine aykýrý davranýlýyor lütfen tepkimizi koyalým..
0212 473 73 73
Bugün kritik bir gün arkadaþlar
Çok daha haraketli ve etkin olmak zorundayýz...
HAKARET YOK ARKADAÞLAR ! DiKKATÝNÝZÝ DE DAÐITMAYIN !
iþte numaramýz: 0212 326 00 00 Kadir bey'i isteyin o yoksa yardýmcýsý Bora bey'i isteyin
BU DA MAÝL ADRESLERÝMÝZ:
sansal.buyuka@aksam.com.tr (Ýþin baþ sorumlularýndan biri, mutlaka mail atýlmalý)
sansalb@aksam.com.tr
kadir.kardas@digiturk.com.tr (Ligtv Yayýnlarýndan Sorumlu Müdür)
bora.kocyigit@digiturk.com.tr (Ligtv Yayýnlarýndan Sorumlu Müdür Yrd.)
ertan.ozertem@digiturk.com.tr (Digiturk Genel müdürü)
Konu Külünkoðlu tarafýndan (08.02.2008 Saat 09:26 ) deðiþtirilmiþtir.
yavas yavas basliyor yalaka istanbul medyasi
Takýmýn baþkaný takýmýn geleceðini kendi cebine tercih ediyorsa býrakýn lig tv de kendi cebini düþünsün
12.30 Turkcell Maç Baþlýyor (C)
13.30 GAZÝANTEPSPOR-SÝVASSPOR (TSL 21.H) (C)
15.30 91.Dakika (C)
17.45Turkcell Maç Baþlýyor (C)
19.00FENERBAHÇE-G OFTAÞSPOR(TSL 21.H ) (C)
21.00MARATON (C)
iki günde adam satan terbiyesizler her sene ayný þarkýyý dinletiyorlar bize almayýn decoder olsun bitsin zannedersem bundan sonra her hafta böyle olur ezikler istanbulun uþaðý satýlmýþlar
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ÞEMSÝYEYÝ....ARTIK UEFA DAN TESCÝLLÝ BÝR HIRSIZIMIZ, BÝR DE ÞAMPÝYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERÝYLE ÞAMPÝYON TRABZONSPOR....TEÞEKKÜRLER SADRÝ BAÞKAN VE EKÝBÝ, TEÞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEÞÝMÝZ, TEÞEKKÜRLER YÜREKLÝ FUTBOLCULARMIZ, TEÞEKKÜRLER PAYDAÞLAR.....
nedemek lan yayinlamiyor. dingonun ahirimi lan burassssssssssiiiiiiii. tepki koymayan en büyük fenerli olsun.
onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Futbol camiasýnda þikeler,hakem kararlarý ve birçoðu....Bunlarýn farkýndayýz !!!!Lig tv de buna ortak oldu Trabzonspor o kadar kolay yabana atýlacak takým deðidir...Tepki her yönden büyümeli...
Albayraðýn transfer yapmamasý gibi bu da bir þaka ...
Þaka deyin bana....
O Kupa Buraya Gelecek....
eger bu bursa macini verdirirsek ligtvye, böyle birseyi birdaha cesaret edemezler...
bizle ugrasan sivasta avucunu yalar
Bu iþ iyice çýðýrýndan çýktý. Geçen seneki senaryo, bu sene de devam ediyor. Hem de daha erkenden.
Kesinlikle tepkimizi koymalýyýz!
Kolpa LigTV!!!!!!!
Söz verdin, sözleþme imzaladýn! Sözleþmeye aykýrý hareket edemezsin!
Türkçe, Turkche olmasýn! Dilimizi koruyalým! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde þapkam, dünyanýn dört bir yanýný geziyor ve stadyumlarda yalvarýyorum:
“Tanrý rýzasý için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"Ýhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
email yokmu.... telefon ve email yoluyla büyük tepki olmasi lazim
Aslýnda iþin baþka bir yönü var. Naklen yayýnlanmayan maçlardan ben þüphe ederim. Hakem oyunlarý filan
Arkadaslar lig tv si olan olmayan herkes mail atsýn... Yeter artýk yaa....
O Kupa Buraya Gelecek....
ama ne olursa olsun arayan ve email atan arkadaslar "sözlesmeye aykiri" konusuna deginmeli
http://www.ligtv.com.tr/BizeUlasin.aspx buyrun arkadaslar. Üyeligimizi iptal ettirecegiz deyin. Artik D-Smart desteklicez öyle yazin.
yakarim lan bu gezegeni. ben TRABZONSPORUMU izlemek icin ligtv aldim. bunlarin yaptiklarina bak. zaten sinirlerim tepemde attirmasinlar kutuyu bana camdan asaga. bu ne ya. sivaz kim sivaz ney.
Buyrun link ; http://ligtv.com.tr/BizeUlasin.aspx
Ýlk attýðým þikayet ;
Trabzonspor-Bursaspor maçýnýn neden yayýndan kaldýrýldýðýný derhal öðrenmek istiyorum/istiyoruz! Hiç bir açýklama yapýlmadan bu maçýn yayýndan kaldýrýlmasýný kýnýyorum! Etik olmayan bu davranýþý Trabzonspor ve büyük Trabzonspor taraftarý unutmayacaktýr!
Ýyi yayýnlar!
Türkçe, Turkche olmasýn! Dilimizi koruyalým! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde þapkam, dünyanýn dört bir yanýný geziyor ve stadyumlarda yalvarýyorum:
“Tanrý rýzasý için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"Ýhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
nasýl yayýnlamýyolarmþ ya...baþladýlar yine..
Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak
www.ligtv.com.tr bize ulaþýn baþlýðýndan þikayet formu yollanabiliyor.
serefsiz bunlar iþte klüp ne hale geldi geçen senede böyle 1 maç olmuþtu iyi hatýrlýyorum...
NA ....belaný versin senin.
Ligtv ....
"Hayatta Yegane Üstünlüðüm Türk Doðmaktýr" K.Atatürk
bizim yöneticiler niye birsey yapmiyo. neden tepkilerini koymuyor. nasil insan bunlar. cocuk oyuncagimi bu???? ALLAHIN BELALARI
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)