Millet iptallere devam!!
Profesyonelleþemeyen Kurumsallaþamayan hiç bir kurumun baþarýlý olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
ben mail atarak tepkimi dile getirdim arkadaslar. . bunlarýn yaptýðýna akýl ermez nedir trabzonla alýp veremedikleri trabzonspor gibi geçmiþi olan bir takým ile övünülmesi gerekilirken yapýlan iþlere bakarmýsýnýz.
BÝR YANLIÞIN DÜZELTÝLMÝÞ HALÝ
PAZAR:
02.05Efsaneler
02.15Ç.Rizespor-Fenerbahçe(TSL 22.H)
03.50Efsaneler
04.00Stüdyo Futbol
09.00Þimþek Santrafor (6. Bölüm)
09.30Aslan Cim Bom
10.00Günaydýn Futbol (C)
10.30Prof.Dr.Burhan Uslu Ýle Sporcu Saðlýðý
11.00Var mýsýn Ýddiaya? (C)
14.00Turkcell Maç Baþlýyor (C)
15.00MKE.ANKARAGÜCÜ-TRABZONSPOR (TSL 22.H) (C)
17.0091.Dakika (C)17.45Turkcell Maç Baþlýyor (C)
19.00KONYASPOR-GALATASARAY(TSL 22.H ) (C)21.00MARATON (C)
Forum Kurallarý Gereði Ýmzalarýmýzda Link vermek izin verilenlerin dýþýnda yasaktýr.
Yeniden merhaba,
Tüketici derneklerine bugün þöyle bir mesaj attým, benzer bir mesajý da RTÜK'e attým. Beðenirseniz aynýsýný ama bence kendi cümlelerinizle daha farklýsýný atmanýzý dilerim.
"
Ben bir Trabzonspor taraftarýyým. Sene baþýnda Lig TV Trabzonspor’un her hafta maçlarýný vereceðine dair bizlere söz verdi. 4 büyüklerin maçlarý Lig TV’de diye reklamlar yaptý. Biz de bunun üzerine Lig TV’ye üye olduk. Her ay belli bir ücret karþýlýðýnda Trabzonspor maçlarýný izliyoruz. Bu hafta Dijitürk yetkilileri aldýklarý keyfi bir kararla Trabzonspor maçýný canlý yayýnla vermediler. Bizler bu kuruluþun müþterisi, tüketicisi konumundayýz. Ve paramýzýn karþýlýðýnda izlemek istediðimiz maçý izleyemedik, maðdur edildik. Bu durumun tüketici haklarýna aykýrý olduðunu düþünüyorum.
Dijitürk ve Lig TV yetkililerinden þikayetçiyim.
Gereðinin yapýlmasýný, ilgili birimlerin uyarýlmasýný rica ederim."
Mail atýlacak adresler: info@tuketicikoruma.org, ttkd@ttkd.org.tr, bilgi@tuder.net, bilgi@tuketiciyikoruma.org, info@tubider.com, bilgi@tuketiciler.org, tuketici@tuko-bir.org.tr, info@sikayet.com, info@sikayetvar.com, info@tuketicisikayetleri.com, tuketici@tuketicimagazin.com
Bence de protesto Dijitürk Trabzonspor camiasý ve taraftarlarýndan resmi olarak özür dileyene ve bir daha bu yanlýþýn tekrarlanmayacaðýný taahhüt edene kadar sürmeli.
Lig TV üyeliklerini iptal edenlere teþekkür ediyorum. (ben de iptal ettim.) Bu hafta maçýmýz canlý yayýn programýnda gözüküyor. Ama dediðim gibi özür dileyene kadar iptalleri geri almayalým bence. Hatta hiç geri almayalým. Hatalarýný anlasýnlar. Bunla ilgili yarýn bir önerim daha olacak.
Selamlar
Elinize saðlýk,
Ümit Yüksek
keþke lig tv'm olsaydýda iptal etseydim.
her sene tam alýcam diye karar kýlmýþken biþeyler aklýmý çelip hep vazgeçmiþimdir.
iyiki de vazgeçmiþim.
lig tv böyle devam ederse bende sopcastten aynen devam ederim
T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Arkadaþlar hayden, Lig Tv'yi bu adreslere þikayet edelim.
Mail atýlacak adresler:
info@tuketicikoruma.org,
ttkd@ttkd.org.tr,
bilgi@tuder.net,
bilgi@tuketiciyikoruma.org,
info@tubider.com,
bilgi@tuketiciler.org,
tuketici@tuko-bir.org.tr,
info@sikayet.com,
info@sikayetvar.com,
info@tuketicisikayetleri.com,
tuketici@tuketicimagazin.com
ODTÜ'lü bir hocanýn Trabzonspor atkýsýyla dolaþan Trabzonsporlular hakkýndaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onlarýn sevgisi, derdi bir baþka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kýzamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman þehirlerine küsmüþ, þehirlerinden utanmýþ olurlar''
gerçek rakamlarý lig tv vermez ama bizim maçýmýzý bundan sonra vereceklerine göre diþe dokunur bir iptal olma olmuþ demek ký
iptal eden herkese tesekkür ediyorum iptal etmeyenlerinde de caný sagolsun...
Özellikle bir arkadaþ iki tane birden iptal ettim diyor adamlara acayip koymustur biride benim için olsun be kardesim=)
bence gercek rakamlarý veya durumun vehametini eniyi Serdar Bali abimiz bilir,yokmu bi akrabasý![]()
demin Kuzey TV'deki "Karambol" programýna 1-2 dakika göz attým. Programý sunan adamýn adýný unuttum. Bi de Can Karyaðdý(LigTV Trabzon Muhabiri) vardý yanýnda. Ýkisi de demeç vermeyen Trabzonsporumuzun futbolcularýna atýp tutuyodu. Can Karyaðdý "Bugün sen bana demeç vermezsen,bende yarýn sana mikrofon uzatmam" gibi bi laf etti.
Þimdi bu adamlar Trabzonsporlu mu ?
Ayýp ve Yazýk!!!
MARMARA UNI-TS
Can Karyaðdý'ya bakArtist kesildi. Sen demeç vermezsen yarýn ben mikrofon uzatmam he
Uzatma ya tip.
Türkçe, Turkche olmasýn! Dilimizi koruyalým! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde þapkam, dünyanýn dört bir yanýný geziyor ve stadyumlarda yalvarýyorum:
“Tanrý rýzasý için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"Ýhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Can Karyaðdýnýn sýfatý nedir ya býraksýn bu iþleri babam diyip duruyordu bunu.. Ben de savuntum hata ettim valla hiç bize katkýsý olmayan bir muhabir..
altipas@showtv.com.tr ye yazalým arkadaþlar
Konu Recep Çaltepe tarafýndan (12.02.2008 Saat 11:20 ) deðiþtirilmiþtir.
Bu yolda asla yalnýz yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karþý koyan ve herkesi yenen hayali kahramandý. Öyle bir kahramandý ki statükoyu bile devirmiþti.” K.K.
Can mýdýr nedir Kim ki o yada Bütün Medya???bu Zamana kadar Mikrofon uzattýnýz da noldu?
Çok baþarýlý olduk pohpohladýnýz þýmardý herkes sonuç hüsran,baþarýsýz Olduk Destek yerine Köstek Oldunuz.Ýstanbul Medyasý De Get La ayar etme Adamý ya..
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir þeye, bedel neyse onada katlanýr. Yarabbi Kahrýnda hoþ, Lütfunda hoþ dedik… iki saniye sonrasýna garantimiz olmayan bir hayatýmýz için fýrýldak olmaya gerek yok, ben fýrýldaklýk istemem…( M . Y )
can karyagdiya yakismamis ben boyle bir laf soyliyecegini hic aklima getirmezdim ustelik kendisi Trabzonludur en azindan dedesinin cenazesi arsin ilcesinde defnedilmistir sanirim kendiside oralaridir, ayrica ben kendi adima can karyagdinin TS liligini tartismam sanirim gecen sene turkiye kupasi maciydi antepte hic bir sey yapmadigimiza ragmen polis tarafindan tartaklanirken yonetimin cagrilarimiza kulak vermedigi anda saha kenarindan mikrofonunu birakar yanimiza kadar gelip polislere `ne yapiyorsunuz yaptiginiz size yakisiyormu` diye savunmuslugu vardir, cok saolsun etkilide olmustu konusmasi. bu lafi demis olmasi buyuk hata evet ama can karyagdinin Trabzonsporlulugunu tartismamak lazim
Murdar bir halden muhteþem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
Mustafa Korkmaz
yarýnda o mikrofon uzatmazmýþ uzatmada kapýnýn önüne koysun seni lig tv
Beyler kabul ettik 3tane büyük var ama en büyük TRABZON...gelecekte Trabzon kendi tvsini kurar bizde maçýmýzý ordan seyrederiz... bizi aþaðý çekmeye çalýþan diðer anadolulu kardeþlerimizde görürler havuzdan çekilince ne boka düþtüklerini!
KARADENÝZ KAPLANI
ya ben bu adamla marcelinho nun geliþinde havaalanýnda karþýlaþtým.yemin ediyorum buna adam diye roportaj vermem.baþak bi adam yok mu bunu muhabir yapmýþlar diye düþünmüþtüm.dediði lafa bak.bunlar hala anlamadý bu takým bizim kimsenin deðil.biz istedikten sonra bir olduktan sonra herþeyi kendimiz yaparýz kimseyede ihtiyacýmýz olmaz
Konu Recep Çaltepe tarafýndan (12.02.2008 Saat 11:21 ) deðiþtirilmiþtir.
inadýna TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)