Az önce yine aradým.
''Cafer bey çok yoðun tepkilerle karþýlaþýyoruz. Elimizden geleni yapmaya çalýþacaðýz''
Arkadaþlar devam. Canýnýz sýkýldýkca arayýn. Mail faks ne bulursanýz gönderin
Az önce yine aradým.
''Cafer bey çok yoðun tepkilerle karþýlaþýyoruz. Elimizden geleni yapmaya çalýþacaðýz''
Arkadaþlar devam. Canýnýz sýkýldýkca arayýn. Mail faks ne bulursanýz gönderin
ODTÜ'lü bir hocanýn Trabzonspor atkýsýyla dolaþan Trabzonsporlular hakkýndaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onlarýn sevgisi, derdi bir baþka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kýzamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman þehirlerine küsmüþ, þehirlerinden utanmýþ olurlar''
arkadaslar bir kez daha diyorum bu bir gözdagidir..malum biz avrupa maclari icin d-smartla anlastik ya akli sira bunlarda misilleme yapiyor..
Eski rumuz...MaVeRaM
arkadaþlar ben ligtv üyesiyim dün gece saat 11:30 dan 01:30 a kadar mesaj attým ve sonuç olarak bugün gündüz saat 11:30 da beni dt den aradýlar
arkadaþlar gerekilen tepkimizi koyalým ve bu rezaleti bir an önçe bitirelim þahsýmýn dicitürkü var gerekirse iptal ettiririm.bu iþlemi bizden önce beceriksiz yönetimin yapmasý lazým deðilmide biz uraþýyoruz bu ne rezaletlik.
Bende lig tv üyesiyim ve az önce müþteri hizmetleriyle görüþtüm bende bir müþteri temsilcisi olduðum için içerde neler dönüyo az çok tahmin edebilirim.Ýlk görüþmemizde müþteri temsilcisinin adýný soyadýný görüþme tarihi ve saatini not almýþ ve müþteri temsilcisinin azýndan ^^ Trabzonspor'un tüm maçlarýný yayýnlayacagýz ^^cümlesini almýþtým.Az önce görüþtüm ve söylemlerinin görev yapmýþ olduðu kurumu baðlayacaðýný belirttim ve hafta baþýnda toplu halde lig tv üyeliklerimizin iptali için baþvuru da bulunucaðýmýz söyledim.Bununla yetinmeyip ( çünkü iþi savsaklamak isteyen Müþteri Temsilcileri yazýlý talep almazlar konusmamýz pek etkili olmaz ) kalýcý olmasý amacýyla mail de göndericem . Arkadaþlar bu hafta ne kadar çok çaðrý gelirse ne çok mail gelirse tapkinin ne denli büyük oldugu karþý tarafa hissettirilirse bu durumda mutlaka yayýn kararý alýrlar aksi halde eðer buna izin verirsek devamý gelicektir.Lütfen duyarlý taraftarlar olalým ve tepkimizi koyalým.
Duyarlý taraftarlarýmýzý þimdiden tebrik ederim.
Saygýlarýmla
bana verdikleri cevap sizleride biraz düþündürür sanýrým
beni arayýp gece onlara attýðým meilde TRABZONSPOR maçýnýn yayýnlamamasý halinde ligtv üyeliðimi iptal edeceðimi söylediler bende
-evet edeceðim dedim neden maçýn yayýnlanmadýðýný sordum bana
*sivassporlularýn yoðun mesajlarýndan dolayý yayýnlamak zorunda kaldýk dediler bende ordaki bayana
-ben ligtv aboneliðini sivasýn maçlarýný veya fb nin maçlarýný izlemek için abone olmadým bunlara para vermek için abone olmadým dedim
cevabý ne oldu biliyormusunuz arkadaþlar birden bire 360 dere birden dönüþ yapýtý
* bu iþin bizimle bi alakasý yok dedi bunu federasyon karar veriyor dedi bende ona
- siz yalan söylüyorsunuz bizleri kandýrýyorsunuz federasyon maç saatlerinin kararýný verir sizlerde hangi maçlarýn yayýnlanacaðýnýn kararýný verirsiniz dedim bayana eðer TRABZONSPOR maçýnýn pazar günü yayýnlanmazsa pazartesi günü üyeliðimi iptal ettireceðimi söyledim bana nedensin
*deðil pazartesi yarýnda iptal etsenizde bu maç yayýnlanmayacaðýný söyledi benim kendisine yalancýsýnýz dedim diye bana
*sizinle bu þartlar altýnda daha fazla konuþamayacaðým sebebide kendilerine yalancý dediðim için ve telefonu kapattý karar sizin meil atmaya devam edeli,m arkadaþlar ben devam edeceðim beni tekrar arasýnlar diye
hadi arkadaþlar bu konu devamlý güncel kalsýn ve gereðini yapalým...
"Çalýþmadan, öðrenmeden, yorulmadan rahat yaþamanýn yollarýný aramayý alýþkanlýk haline getirmiþ milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
maci insan gibi degil ESEK gibi verecekler bakin görün...
1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
hep bursa macýna mý rasgeliyo be..
Nick'ine sahip çýk kampanyasý byunus = yns61
ya uþaklar beni meil tlfn faks kesmiyo gidicem oraya yýkýcam binalarýný kafalarýna akýllarý baslarýna gelicek. la kimle dans ediyo bunlar ya
volkannn KOYDUK MU ?
"Çalýþmadan, öðrenmeden, yorulmadan rahat yaþamanýn yollarýný aramayý alýþkanlýk haline getirmiþ milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
DIGITURK'ten Merhaba,
Degerli paylasiminiz icin tesekkur ederiz.
Talep ve gorusleriniz degerlendirilmek uzere ilgili birime
iletilmistir.
Saygilarimizla
FIGEN UCAKCIOGLU
DIGITURK Musteri Hizmetleri
Tel:0212 473 73 73
Fax:0212 473 73 03
Mailto:destek@digiturk.com.tr
>trabzonspor maçlarini vermeyecekmisiniz bir daha böyle bir sey
olurmu hiç nasil
>bir uygulama bu uygulamaya katkisi olan herkeze tesekkür ediyorum 2
üyeligim
>yil sonu bitiyor bir daha digitürk ü bedava verseniz kulllanmam
isyerimde
>çalisan bütün elemanlari yarin tek yanima çagiracagim evinde lig tv
olan bütün
>elemanlarin iptal etmesini saglayacagim madem sivas bizden büyük
görelim
>bakalim ne kadar kutu iade alacaksiniz
arkadaþlar ligtv internetadresine giriyorum ve orada bulunan bir yer var ve burada bize ulaþýn þikayetlerinizi ve taleblerinizi iletin diyor ve seçeneklerden þikayeti seçtiðiniz an sayfayý iptal ediyor bunlarda iþin uyanýklýðýna kaçýyorlar bu kadar olur
Konu tsmetu tarafýndan (06.02.2008 Saat 22:24 ) deðiþtirilmiþtir.
Yine biraz önce müþteri temsilcisi bir bayanla görüþtüm.
Üyeliðimi iptal ettirmek istediðimi söyledim. Gerekçesini sordu. Dedim Trabzonspor maçýnýn yayýnlanmamasý.
Bayan uygulamanýn bu haftaya ait olduðunu bundan sonra yayýnlanýr sanýyorum. dedi.
Geçenyýlda aynýsýný yaptýnýz taraftarý uyutmaya çalýþtýnýz. Yalanlarla dedim.
Bayan üyeliðinizi iptal ettirseniz 40 ytl civarýnda bi indirimdan faydalanmýþsýnýz. Bunu size fatura etmemiz gerekir dedi. Cevaben çevremdeki Trabzonsporlularýnda üyeliklarýný iptal etmelerini rica edecem dedim.
Ayrýca oraya bir not düþünüz üyeliðin aktif hale gelmesi için kesinlikla aranmak istenmiyorum dedim.
Ayrýca 40 ytl konusundada
40 YTL TRABZONSPORLUNUN ONURUNUN KIRILMASININ YANINDA HÝÇ BÝR ÞEY, TRABZONSPOR SAÐOLSUN dedim.
abi ne yazarsan yaz...mesajda HATA var diyor almýyo..delirdim en son klavyeyi yumrukladým...eee ordan kactýnýz ya tlfn ya faks ?
volkannn KOYDUK MU ?
telefon konuþmalarýný okuyorum da herkese ayrý bir YALAN bulmayý ne kadar iyi beceriyorlar. LÝGTV yöneticileri tek ayakta ayný anda 15 yalan söylüyebiliyor herhalde.
Bu AYMAZLIÐIN HESABINI SORMAYA devam edelim arkadaþlar. !
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamýna hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sýrasýnda- bunu açýklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsýlýr ve tartýþýlýr. Tefrika (ayrýmcýlýk, nifak) yaratmýþ olurlar. O nedenle dikkatli olmalarýný tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralýk 1933)
feneri "ampül" aydýnlatýr ancak "güneþ" kendiliðinden ýþýk verir !
þu anda telefonla ulaþtým ve kadýnýn bana dediði bize aylýk geliyor maç programlarý ve bizim bursa ankaragücü ve vestel maçlarý varmýþ ama federasyon bursa maçýný kaldýrmýþ bana söylediði lafa bak maçlarýda federesyon ayarlýyormuþ þu maçlarý yayýnlayýn bu maçlarý yayýnlamayýn diye bende iptal dilekçesini verdim ve onaylamak için bekleteceðiz ve biz sizi ararýz dediler bakalým ne yapacaklar
dün bu baþlýðý fatih açtýðýnda il mail atanlardandým. banada ayný þekilde hata raporu geldi. ancak 5. denemede atabildim. telefon numarssýný yazmadan attým. ilk mesajda telefon ve harf kullaným hatasý verdi. biraz daha sabýrla uðraþ olacak. bende laptopu kýracaktým ama sonun da 2 mail attým. sabahta bana 2 geri dönüþüm yaptýlar.
öldüðümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doðmadýk öldüðümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNÝ -TS KARADENÝZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlasý !
abi ya bana birisi üye no versin benim lig tv yokarayýpta bos bos iptal edicem demeyim bare
volkannn KOYDUK MU ?
Mesaj yollamak istedigimde sürekli hata deyip duruyor. Hata bulamadigim halde.
Aramak istedigimde meskul caliyor...baska bir yöntem yokmu bunlari protesto etmenin?
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)