evet devre arasına kadar kupa maçlarıda dahil10 tane maç var kim bilir neler olur bu süreçte.
inşallah düzelir.
"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Devre Arasina Kadar DÜzelmezse Yapacak Bİr Şey Yok ... Bence Son Şanslari Artik .......... Bence En Az Yattara Kadar Önemlİ Bİzİm İÇİn
Arkadaşlar artık Türkiyede kendinşi kanıtlamış ve futbol hayatının en olgun dönemindeki bir futbolcunun alınmasının zamanının geldiğini düşünüyorum Szymek'in yerine. CEYHUN ERİŞ. Ankaragücündeki performansını izliyormusunuz bu aralar allah aşkına. İnanılmaz oynuyor. Disiplinsiz falan değil dedikleri gibi. Hem olsa bile Ziya gereğini yapar. Devre arasındaki en flaş transferimiz olur. Hiç bir yerde futbolcu aramaya gerek yok. 1977 doğumlu 29 yaşında.
Not : Forum başlığı açamıyorum. Açabilen arkadaşlar lütfen bu konuyu dikkate alsınlar...
SÖYLESEM TESİRİ YOK, SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL...
Symek Symek Symek. Bu adam beni inanılmaz derecede şaşırtıyor. Abi seni tanımasak tamam dewre arası takımdan ayrıl diyeceğizde , sen ilk geldiğinde bu adamı nasıl bulduk Tam bir Trabzonsporlu felan diyorduk ama şimdii durumlar değişti. Düzelmeni sabırsızlıkla bekliyoruz ama yok , yok , yok..
Symekin birkere içindeki o hırs gitmiş. Geçensene o yüzündeki hırs kaybolmuş. Bekliyoruz bakalım neler olacak ama biran önce Symek ya düzelsin yada artık takıma faydası olmayacaksa takımdan ayrılsın , her ne kadar onu çok sewsekte..
Şampiyonluk için bekliyoruz..
o çok sevdiğimiz ve kendızınde en çok beğendiğimiz hırsıda azalmış bız onu hırsı ıçın sevmiştik oda olmazsa biz artık szymekı nasıl desteklerız
sorma neden...
hamiiiiiii mandıralıııııııı...
her oynadığı maçta eski halina dönmesini bekliyorum ama hala dönemedi
-1461 TRABZON-
Ailesinin Trabzon'da yaşamaya sıcak bakmaması yüzünden sıkıntısı varmış. Gerçekten sorun bu ise verim alamayız.
O adam Trabzon'a gelirse yemin ederim bir süreliğine tepki koyar, maçları takip bile etmem. O kadar da futbolcu çöplüğü olmadık artık. Ceyhun gibi bir adamdan yararlanmak yerine, altyapıdan aynı mevkide oynayan bir gence 1 sezon katlanırım daha iyi. En azından bir şey kazanırsın.
Ceyhun da nereden çıktı ya abicim?
Çok yaşa Trabzonspor
Cehyun topcu degil yaw, kendi basina oynayip duruyor, egoistin teki. Futbol takim oyunudur, birkac kez birkac kisi gecti diye etkilenmemek lazim. Ceyhun benim gözümde iyi bir oyuncu degil, cok egoist oynuyor.
şimek in başlıgında bırakın yahu ceyhunu ne işimiz var ceyhunla .. zaten istesek koşa koşa gelir ilk uçaga atlayıp .. ankaragücünde sadece iyi bir futbolcu var o da hem sag bek hem stoper oynayan emre ... bak o ii işte ....bir de bizde yattara var marcelinho var gökdeniz var iyi olursa musabma var ... öle ankaragücünde oldugu gibi tüm topları alamaz öle kolay değil ... hepsini bırakın iyi bir şimek varken ceyhunun ne işi var ...![]()
SZYMEK'İN PİLİ BİTTİ!
İZİN İSTEDİ
Trabzonspor'da bu sezon bir türlü bekleneni veremeyen Szymkowiak'ın tükenişinin nedeninin Lazaroni olduğu ortaya çıktı. Sezon bittikten sonra hiç dinlenmeden Dünya Kupası'nda mücadele eden Polonyalı oyuncu, bu maçlardan sonra dinlenmek için Lazaroni'den 10 günlük izin istedi. Ancak Brezilyalı hocadan "Hemen gel" yanıtı alınca, mecburen Almanya Kampı'na gidiyor.
KAFASI KARIŞIK
Fizik kadar beyinsel olarak biten Symek, hiç biraraya gelememeleri nedeniyle eşi ile de problem yaşadı. Bu yaşananların yanı sıra Lazaroni'nin 'Seni düşünmüyorum. İstersen takım ara' sözleri de Szymek'i iyice yıkarken, sezona kafası karışık girmesi performansını olumsuz etkiledi. Doğan'a bu olayları anlatan Szymek, bu nedenle toparlanması için zaman istedi. (Karadeniz Gazetesi)
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Murat
Fotomaç yine başladı karalama haberlere... Bu gazete fener için yaltaklanmaya ne zamadır dırakmıştı ama fener puan kaybetmeye başlayınca tekrar başladılar... Simek gidecekmiş? istemiyormuş.... bu adamların topu şerefsiz..
Kimseyi satmayız
Trabzonspor Basın sözcüsü Zeyyat Kafkas, Szymkowiak'ı satmayacaklarını söyledi. Kafkas, "Yeni yapılacak stat nedeniyle de Avni Aker'de 1 yıl boyunca maç yapamayacağız" dedi.
Syzmek bugün gençlerbirliği maçında artık kendine gel ve herkes eski syzmk'i görsün.Bu takımın sana ihtiyacı var.Bugün ziya hoca inşallah seni oynatır ve sende kendini gösterirsin.
BU SWKOVYAK ADAMIN ÖMRÜNÜ YER MONAKOYA GİTMEK ICIN ELINDEN GELENİ YAPIYOR VERİN GİTSİN ZATEN VARLIGI BİLE YOK HERİFİN SATIN
GİTSİN ................AMON_RA................
HERKESE SAYGILAR..............
ŞU UMUTU UNUTTU HERHALDE KULUP SU COCUGA BİRAZ DESTEK OLSUNLAR BUNUN YANINDA UFUKHAN BUNUN YANINDA MURAT .BU FUTBOLCU KARDEŞLERİMİZ GELECEGİN TRABZON SPORUNU OLUŞTURACAK KAPASİTEYE SAHIPLER BİRAZCIK ÜZERLERİNDE DURULSUN YETERKİ
..................AMON_RA..........
..............HERKESE SAYGILAR............
bana sadece oynayan adam lazım değil arkadaşım.rakibinin suratıan tükürecek kadar kişiliksiz olan herifler dünyanın en iyi topçusu olsun,onu szymekin şu halinin kılına değişmem...!
"Orada birisi farklı yürüyordur."
Bugün Szymek kötünün içindeki iyiydi. Hatta günün tek mutlululuğuydu benim için. 2-0'dan sonra sadece onu izledim. Bende umut belirdi. Ziya Hoca biraz sabır gösterse güzel olacak.
Çok yaşa Trabzonspor
syzmekin ölüsü bu takımda oynar
şimek bu takımda her şekilde oynar ... zaten bence iyi idi de ...
kötü symek bile cogunun iyisine 5 ceker.
bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir, toprak eger ugrunda ölen varsa vatandir!!!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)