Bir Türk oyuncunun finalde oynamas? gerçekten gurur verici.Maç?n tarihi ve saati nedir?Harika maç olacak...
NBA'de finalin ad? belli oldu.
Lakers & Pistons.
Finalde bir Türk'ü izleme mutlulu?una ya?ayaca??z.
Forza UTAH JAZZ.
Bir Türk oyuncunun finalde oynamas? gerçekten gurur verici.Maç?n tarihi ve saati nedir?Harika maç olacak...
Bu gece olabilir maç ama genede NTV'yi kontrol etmekte fayda var.
Harika bir maçti. Pistons Lakers'i devirdi. Kobe ilk yari erzilleri oynadi. Shaq!dan baska biri yoktu ilk yari Lakers'da. Ve sonuçta bir TÜRK oyuncunun yer aldigi Pistons maçi kazandi. Ve seride 1-0 öne geçti.
Haydi Pistons.
Vallahi ilk çeyregi izledim Kobe 2 sayi atti shaq sirtlamisti takimi 14 sayinin 10 un atti. Mehmet i izleme sansim olmadi uyumusum....
Umarim Pistons kazanir finali Mehmetimize yakisir hani [img]smileys/smiley2.gif[/img]
Pistons seriye cok iyi basladi insallah sonunuda Sampiyon olurlar
haydi Pistons !!!!
memo 6 dk. oynayip- 1 sayi atmis...
Mehmet Shaq'i iyi tuttu. Mehmet oyundayken Shaq fazla sayi bulamadi. Attigi sayi faulden geldi. Ilk atisini kaçirdi. Wallace'in yerine daha iyi isler yapardi ence Mehmet. Ama koç oyuna fazla almadi. Wallace dün gece berbatti.
6 dakika
1 sayi
ewet arkadaslar larry brown yine ilk maçta kitledi lakersa tipki 3 yil önce philedelpiayada yaptigi gibi umarim sonu daha iyi olur!!!
detroit:87- lakers:75 sahaq olmasa 50 sayiyi geçemezlerdi go on detroit
bu shaq insan degil adami memo haric oda hemen faul aldi kimse tutamadi bide kobe pistons'in guardini ii kitledi tabii lakers shaq ve kobe disinda 3. skorer cikaramayinca yenildi
Adam 150 kilo. Yürüyen beton.
Fischer(dogrudur yazilisi insallah)yoktu maçta onunda skora katkisi olmasi lazim nasi minesota maçinda minesota farki kapayip öne geçti lakers 3 tane ard ard da 3lük atti ve maç orda koptu 2si Fischerdandi
2001 finalinde de Los Angels 1-0 geriden baslamisti serisonra 4-1 bitmisti o zamanrakipphiledelphia idi.gene öyle olmaz umarim. Haydi Pistons Haydi Okur !!!!!
AtalaY_BugrA Nickli Üyeden Alıntı
Umarim öyle olmaz.
Sampiyon olursa Pistons süper olacak.
Final serisinin 2.maçi çarsamba gecesi.
Go Pistons.
Mehmet Okuru Antrenörü biraz daha fazla oynatsa ya...
PLAY OFFlarda Mehmeti cok az oynatti
Klasik Lary Brown iste.
Arkasini tecrübeli oyuncalara dayamis.
Memoyu 6 dk oynatiyor ya...
chota Nickli Üyeden Alıntı
iyide takim iyi gidiyorsa onu elestirmek haksizlik olur!!
asil elestirilmesi gereken konu rasheed kötüyken niye onu oynatmadigidir
Yok ben elestiri olsun diye demedim.Ama diger oyunculardan da yararlanabilmeli.
Hatirliyorumda bir defasinda Memo 3 lük atti.Girmesine ragmen nasil kizmisti.
Yani senin elinde böyle ekstrasi olan bir oyuncu var sen hala bildigin gibi oynatiyorsun takimi...
chota Nickli Üyeden Alıntı
katiliyorum kardesssss
Avantajli pistonlar ama malone ile payton rezil olmak istemeyecektir...
Aslina bakarsaniz takim suan basarili ama koçlari kendini begenmisin biri imis.
2. maci Lakers kazandi
Detroit 91 - Lakers 99 (OT)
Mehmet 18 DK. oynadi ve 1 sayi atti
DURUM 1-1
Saha avantaji hala Pistons'da.
Lakers'i Detroit'de bozguna ugratacagiz.
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)