KOÇ DEĞİŞİKLİKLERİ
Nets: Jordi Fernandez
Hornets - Charles Lee
Suns - Mike Budenholzer
Wizards - Brian Keefe
Lakers - JJ Redick
Cavs - K. Atkinson
Pistons - ?
SERBEST OYUNCU HAMLELERİ VE KONTRAT UZATMALAR
Pacers - P. Siakam 186 M / 4 yıl
Kings - M. Monk 78 M / 4 yıl
Raptors - S. Barnes 225 M / 5 yıl
Heat - Bam Adebayo 166 M / 3 yıl
Knicks - OG Anunoby 212,5 M / 5 yıl
Nets - Nic Claxton 100 M / 4 yıl
Raptors: I. Quickley 175 M / 5 yıl
TAKASLAR
Bulls: Josh Giddey
Thunder: A. Caruso
Knicks: M. Bridges
Nets: B. Bogdanovic + Beş adet (Biri korumalı) ilk tur draft hakkı + Bir adet ikinci tur hakkı
Wizards: M. Brogdon + 2029 ilk tur hakkı + 2024 ilk tur hakkı + iki adet ikinci tur hakkı
Blazers: Deni Avdija
Rockets: AJ Griffin
Detroit: Tim Hardaway + üç adet ikinci tur hakkı
Dallas: Q. Grimes
Detroit: W. Moore
Hornets: Reggie Jackson
Denver: Üç adet ikinci tur hakkı
Kings: Jalen McDaniels
Raptors: Davion Mitchell + Sasha Vezenkov + 2024 ikinci tur hakkı
Pelicans: Dejounte Murray
Hawks: Larry Nance Jr. + EJ. Liddell + Dyson Daniels + 2025 first-round pick (via Lakers) + 2027 first-round pick (least favorable of Milwaukee/New Orleans)
Konu Oğuz ZEYTİN tarafından (29.06.2024 Saat 08:53 ) değiştirilmiştir.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Son dönemin en renksiz fakat heyecan dozu fena olmayan draftini yaşadık.
Pistons, yetenek olarak dolu bir paketi olan ancak takımın ihtiyaçlarına (Şut) kısa vadede uymayan Ron Holland'ı seçti. Ayakkabısız 198 boyla oyun kurucu oynayabilen, aynı zamanda 4 numara savunabilen, atletik, savaunmacı bir çocuk. Sakatlık geçmişi var. Yaş grubu içinde ülkenin en iyilerinden gösteriliyordu. Ben de Hollinger'ın listesinde fark etmiştim çocuğu. Gerçi o Killian Hayes'i, LaMelo'nun önüne koymuştu. Fizik ölçümleri ve profesyonel öncesi istatistikleri Herb Jones'a yakın. Fakat oyunlar farklı...
İkinci turda 53'ten seçecekken Wolves'la takasa girip yukarıdan İsveçli Klintman'ı seçtik. Videolarda M. Porter'a benzetmiştim.
Adem Bona ise Sixers tarafından seçildi.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Buradan devam...
Naji MARSHALL - Dallas 27 M / 3 yıl
J. VALANCIUNAS - Wizards 30 M / 3 yıl
M. PLUMLEE - Suns 3,3 M / 1 Yıl
C. PAUL - Spurs 11 M / 1 yıl
KCP - Orlando 66 M / 3 yıl
E. GORDON - Philly ?
Kevin PORTER Jr - LAC
A. DRUMMOND - Philly 11 M / 2 yıl
J. HARDEN - LAC 70 M / 2 yıl
M. CHRISTIE - LAL 32 M / 4 yıl
O TOPPIN - IND 60 M / yıl
P. WILLIAMS - BULLS 90 M/5 yıl
Konu Oğuz ZEYTİN tarafından (01.07.2024 Saat 09:23 ) değiştirilmiştir.
Gelelim Pistons'a... Borrego'nun çekilmesinden sonra Nori, Sweeney ve Bickerstaff kalmıştı koçluk için. Bickerstaff'la son yılı opsiyonlu beş yıllığına anlaşıldı.
Savunma koçu olması benim için önemli. Ancak ekbinin savunma aklı Greg Buckner'ın Doc Rivers'a katılacağı konuşuluyor. Bu büyük bir eksi olabilir.
Vogel olsun isterdim. Bickerstaff'a karşı ön yargım veya hayranlığım yok. Eğer Silas devam ederse; Bernie Bickerstaff, Paul Silas ve Nate McMillan'ın çocukları aynı staffta buluşmuş olacak.
*
Cade'le 226 M / 5 yıl uzatıldı. Sakatlıksız ve başarılı bir kariyeri olsun istiyorum.
*
Tobias, Okoro ve Hartenstein yazılıyor. Bence Hartenstein OKC'ye gidecek.
Bu yazın en ilginç imzası, Caleb Martin'inki olabilir.
Heat'in 75 M / 5 yıl teklifini kabul etmeyip, 32 M / 4 yıl için Sixers'a gitti.
Pistons kadrosu şekilleniyor:
Cade / Sasser / xxx
Beasley / Hardaway / Moore
xxx / Holland
Tobias / Fontecchio / Klintman
Duren / xxx / xxx
Cavs - Nets takasında üçüncü takım olabiliriz. Okoro'yu sign and trade'le alıp Ivey'yi Nets'e bırakabiliriz.
Yedek pivot için Capela veya Portland'daki Williams en uygun adaylar.
Serbest pazarda ise Lamar Stevens derinlik için atletik kanat için uygun bir aday.
Konu Oğuz ZEYTİN tarafından (07.07.2024 Saat 15:54 ) değiştirilmiştir.
Paul Reed'i kapmışız.
Jazz, Markkanen'e 238 Milyon / 5 yıl vermiş.
Knicks'te Hartenstein'ın gitmesinden sonra Robinson da sakatlık sebebiyle ocak ayına kadar yok.
Isaiah Stewart'ı yazmışlar bugün Knicks için. New Yorker o çocuk. Olabilir. Size katmaz ama sadece savunmaya odaklanırsa takıkın geri kalanını rahatlatır.
Knicks kimi verebilir?
Sakat Robinson + McBride...
Ben Pistons'ın yerinde olsam, kumarı büyütürüm. Randle'ı isterim Robinson yerine. Stewart + Ivey + Ausar veririm. Orada önemli olan 2025 hakkını geri almak. Elindeki biten kontrarlatla takas döneminde büyük hamleler yapabilir. Bunun için ilk tur draft hakkının ipoteğini kaldırmak zorunda. Sakatlıktan dönen Randle'a iki yıl katlanmak zor gelebilir, Tobias da varken...
Rakip olarak saygı duyduran oyunculardan biriydi. Chicago gardlarının makus sakatlık talihsizliğini yaşamasa, bu kadar sönük bir vedaya tanıklık etmezdik. Olgunluk döneminde, kısa bir süre de olsa Pistons'da da oynadı. Penetre sonrası orta mesafelere dönmüştü oyunu.
Şurada, yanındaki şaklabanlara rağmen karizmatik duruşu da unutulmayacak:
https://youtu.be/BwUah8UiGoQ?si=3hIyJKuCqu_b25mq
Konu Oğuz ZEYTİN tarafından (28.09.2024 Saat 08:54 ) değiştirilmiştir.
KAT'i almış Knicks.
Randle - DiVincenzo - 2025 Pistons korumalı hakkını vermişler.
Herkes Knicks kazanmış diyor. Bence KAT'ın kontratından kurtuldu Wolves. Üstelik iyi savunmacı ve şutör DiVincenzo'yu aldı. KAT koç Thibodeau'nun düzeninde çember koruyucu mu olacak? Ayrıca Knicks kısa rotasyonu zayıfladı. Bridges'iki, OG'yi üç mü oynatacaklar?
https://www.nba.com/news/2024-25-nba-gm-survey
Genel menajerlerin yeni sezon tahmin / beklentileri...
lakers sanki dalton ile biraz turnayı gözünden vurmuş gibi görünüyor zaten bahsediliyordu. 17. sıra draft'ı
İyi şutör. Kolejden hazır geliyor. Yakından takip etmiyorum onları ama Lakers Russell, Rui, Gabe ve Vanderbilt'i bir şeylere dönüştürebilir mi?
Mesela geçen Pistons bloglarında bir plan görmüştüm:
Stewart
THJ (Biten kontrat)
Ivey
Sasser
Russell
Gabe
Vanderbilt
Wood
+
2 ilk tur
+
2 ikinci tur hakkı
Bir Pistons taraftarı olarak ben varım. Gelenlerin üçü sakat geçirdi geçen sezonu.
Lakers ise James, Davis ve Reaves'in yanına iki genç gard ve bir stretch uzun alıyor. Knecht tutarsa, THJ'yi deadline öncesinde tekrar verebilirler contender takıma.
abi yeni koçları redick ve ekibi ile ilgili çok bakınamadım ne oluyo ne bitiyor diye o sebeple sezonun başlamasını bekliyorum ben de. istikrar problemni çözebilirseler keyifli bir takıma dönüşebilirler gibi geliyor
NBA ekibi Houston Rockets ile yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlayan Türk basketbolcu Alperen Şengün 5 yılda kazanacağı 185 milyon dolarla cumhuriyet tarihine geçti.
çok sevindirici bir gelişme umarım performansı da katlayarak artar. sakatlıksız güzel bir sezon dilerim
bu gece başlangıcı yapıyoruz
Konu Yiğit SARI tarafından (22.10.2024 Saat 10:18 ) değiştirilmiştir.
Sezon başladı.
İlk maçta evde 12 sayı öndeyken, son periyotta Pacers'a kaybettik.
Sahaya altı oyuncuyla çıkıp teknik faul alarak bismillah dedik.
Daha önce de, mola hakkı yokken mola isteyip teknik almıştık.
https://youtu.be/GRIysGRCpbQ?si=JLLo4-BHO9NwoDOt
Konu Oğuz ZEYTİN tarafından (24.10.2024 Saat 21:41 ) değiştirilmiştir.
Devamında Braun abartsa da, iyi hareket.
Smaçlardan bahsetmişken, Vince Carter'ın 15 numaralı forması Raptors tarafından emekliye ayrıldı.
https://youtu.be/yg2a0aTR_L8?si=r9NEOrEs9-6F8TH_
Konu Oğuz ZEYTİN tarafından (03.11.2024 Saat 08:53 ) değiştirilmiştir.
Harden, on beş yıllık kariyeri boyunca yapmadığı savunmayı, tek pozisyonda yaptı:
https://youtube.com/shorts/KugKy5yTr...TLFf6TwexaQM2i
Teşekkürler Erik.
Son periyodu 14 sayı civarı önde götürüp son dakikaya 9 sayı önde girip normal sürede kazanamadık.
Üst üste dördüncü son topa kalan maçımız. Bickerstaff'in bunları kötü geçirdiğini söylemeliyim.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)