Bu baþlýktan Devam edelim.
Eski baþlýk ;
http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=3832
Bu baþlýktan Devam edelim.
Eski baþlýk ;
http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=3832
Benimde var Hattrick ama pek anlamýyorumHer hafta 8-1 , 5-0 , 11-3 gibi skorlarla yeniliyor takým
![]()
Türkçe, Turkche olmasýn! Dilimizi koruyalým! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde þapkam, dünyanýn dört bir yanýný geziyor ve stadyumlarda yalvarýyorum:
“Tanrý rýzasý için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"Ýhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
EyüpKILIÇ61
Tebrik ederim.Takýmýn çok iyi durumda inþallah kazanýr veya berabere kalýr,üst lige yükselirsin.
''...En neþeli, en hüzünlü, en duyarlý, en vurdumduymaz, en hýzlý, en aðýr, en çabuk, en acelesiz yanýmýzdýr Trabzonspor. Bu sene olmadý bir dahaki sene kesin þampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazým Koyuncu
Uþaklar Bu sezon Bmn cup yapacakmýyýz ? geçen sene yanlýþ hatýrlamýyorsam final yapýlamamýþtý bu iþlerle ilgilenen arkadaþ bir açýklama yapsa iyi olacak ?
Kazimiþi gzas vorert
Vay Hattrickbende oynuyorumda Ligim biraz düþük seviye o kadar :] 15 Maçtýr yenilgi yüzü görmedim beraberlikte yok
Maþallah deyin nazar deymesin. sezon bitimine 2 hafta kaldý ben Þampiyonluðumu Ýlan ettim
![]()
Ya beyler siz hangi programý kullanýyosunuz Hattrickte... Ben sadece Hattrick Manager'i kullanýyorum baþka güzel var mý Biraz Tavsiye edelim Lütfen![]()
Valla bu sezon "zor da olsa" þampiyon olacaðým.aslýnda garanti gibi ama "motorun" saðý solu belli olmuyor.bugünki haz. maçýnda 2 sakatým daha oldu. motor sayesinde revire döndüm bu sezon.Ama motora ve rakiplere raðmen ikinciyle aramda 6 puan varBekle beni þampiyonluk kupasý...Alacaðým seni..
Serhat KIRKAYAK kardeþimin dediði gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene þampiyon olsun"
Bana kim öðretecek bu oyunu![]()
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde þapkam, dünyanýn dört bir yanýný geziyor ve stadyumlarda yalvarýyorum:
ya ilhan o konuda sana yardýmda bulunmak isterim....Ama "oyunu devam ettireceksen"...çünkü anlatmam biraz zaman alýr...- tabi bildiðim kadarýyla.%100 biliyorum- diyemem....HT uzun soluklu ve nerdeyse birebir gerçek bir futbol oyunu..mantýðýný kavramak gerek..Sana en baþt asunulan seçeneklerden birini seçmen ve ona göre hareket etmen lazým...Þu an müsait deðilim ama msn kullanýyorsan adresimi ekle sana geniþ zamanda dilimin döndüðünce birþeyler anlatýrým.. ok?
Serhat KIRKAYAK kardeþimin dediði gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene þampiyon olsun"
Oyun hakkýnda yeterince bilgim var hocamÖðrenmek istediðim transfer yaparken nelere dikkat etmem gerektiði. Takýmý nasýl hazýrlamam gerektiði vs. Hilesi felan var mý oyunun?
Yok hile felanbi Manager indiricen hattrick sitesinde var zaten sana epey bi yardýmý dokunur. Sonra Adamlara Antreman verirsin þöyle 3-4 hafta tabi bu arada uzman da al 9 tane yardýmcý Antrenör felan sonra duruma göre nerde adamýn yoksa alýrsý adam ama parada çok olmalý.(Tabi bu sorun deðil sürekli maç yaparýz seninle benyada baþkasý senin stadda oynarýz para kazanýrsýn...)
![]()
@ Son Fedaî ,
Bu manager dediðin davayi bulamadým ya :s
Kendimi ezik hissettim.
Aga hattrick sitesine girince topluluk diye bi baþlýk var (Tabi üyeliðin varsa) orda programlar baþlýðý var týkla bir sürü program çýkýyo maç görüntüleyici felan vs... Menajer yardýmcýlarý var orda Hattrick Manager yazan bi program var ben onu kullanýyorum 1 ay sonra satýn al felan diyo ama 1 ay zaten iþini rahat görüo... :]
Konu Son Fedaî tarafýndan (30.01.2008 Saat 13:34 ) deðiþtirilmiþtir.
Uþaklar ben ne program nede biþe kullanýyom sadece oyuncu artýrýp satmak için oyuncu alýrken PSICO TSI programýný kullanýyom![]()
Teþekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen þehitlere hediye ettiðin 2010 TÜRKÝYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
Teþekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen þehitlere hediye ettiðin 2010 TÜRKÝYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
Birde
müttefik diye bir oyun var..Ben 1-2 yýl önce oynardým da þimdi býraktým.ama geçen bir arkadaþa daha söyledim baya beðendi...Tamamýyle türkçe yapým bir oyundur....
Ewet aga Müttefiði biliyorum hatýrlattýðýn iyi oldu bi ara bende býrakmýþtým caným sýýkýlýnca bi bakarýmBenden de tavsiye alabilirsiniz TheCrims,Gladiatus,BiteFigth,MonsterGame,Hükümdarl ar ve daha niceleri :]
TS'LÝ KAPLANLAR 'a üst ligde baþarýlar ayrýca bu psicotsi olayý çok iþime yaradý tekrar teþekkürler![]()
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir þeye, bedel neyse onada katlanýr. Yarabbi Kahrýnda hoþ, Lütfunda hoþ dedik… iki saniye sonrasýna garantimiz olmayan bir hayatýmýz için fýrýldak olmaya gerek yok, ben fýrýldaklýk istemem…( M . Y )
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)