Sayfa 111 Toplam 350 Sayfadan BirinciBirinci ... 11 61 101 109 110 111 112 113 121 161 211 ... SonuncuSonuncu
Toplam 8741 adet sonuctan sayfa basi 2,751 ile 2,775 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Son Dakika Haberleri | Bu Baþlýkta Üye Yorumu Yok!

Murat Cömert - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    36

Isaac'e ceza geliyor

Trabzonspor, geliþi 7 gün geciken Nijeryalý futbolcunun savunmasýný alýp, Yanal’ýn raporuna göre verilebilecek cezayý ele alacak.
    Trabzonspor’da geliþi bir çok kez ertelenen Nijeryalý futbolcu Isaac Promise’ye para cezasý verilebileceði öðrenildi. Pekin’de yapýlan Olimpiyat Oyunlarý’ndan hemen sonra Trabzon’da olmasý beklenen ancak ülkesine giden Isaac, belirlenen günden 7 gün sonra bu akþam Trabzon’da olacak. Nijeryalý futbolcunun, geç kalýþýnýn nedenlerini öðrenecek olan yönetim kurulu, futbolcuyu dinledikten sonra, teknik direktör Ersun Yanal’ýn da rapor vermesiyle birlikte gerekli cezai iþlemleri uygulamayý düþünüyor.
    Kaynak: Hürriyet

Murat Cömert - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    36

BEÞÝKTAÞ VE TRABZONSPOR'A ÞAMPÝYONLUK DARBESÝ
    Bu kriterlerden göze çarpan en önemli madde ise "Yayýn gelirinin yüzde 11'i Turkcell Süper Lig'de þampiyon olan takýmlara, þampiyonluk sayýlarýna göre verilmesi" oldu.
    Buna göre Beþiktaþ ve Trabzonspor'un yayýn gelirlerinden büyük bir kaybý olacak. Çünkü Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 17'þer þampiyonluðu bulunduðu için sezona 12,6 milyon YTL garanti yayýn geliri ile baþlayacak. Beþiktaþ ise þimdiye kadar 12 þampiyonluk kazandýðý için sezona 9,2 milyon YTL garanti yayýn geliri ile baþlayacak. Bu rakam ligde 6 þampiyonluðu bulunan Trabzonspor için ise daha da az olacak.
    SON 4 SEZON AYNI PARAYI ALMIÞLARDI
    Örneðin; 2007/2008 sezonu sonunda Galatasaray, Fenerbahçe ve Beþiktaþ'a sezon sonunda toplam yayýn geliri olarak 23 milyon YTL verilmiþti. Trabzonspor'a ise geçtiðimiz sezonu 6. sýrada tamamlamasýna raðmen 18 milyon YTL verilmiþti.
    BÜYÜK FARK OLACAK
    Yeni sisteme göre ise; Fenerbahçe ve Galatasaray 12,6 milyon YTL, Beþiktaþ'a ise 9,2 milyon YTL garanti yayýn geliri verileceði için sezon sonunda bu fark büyüyecek.
    FEDERASYONUN 2008/2009 SEZONU YAYIN GELÝRÝ DAÐITIMI KRÝTERLERÝ
    Futbol Federasyon'dan yapýlan açýklamaya göre, yönetim kurulu, 22.07.2005 tarihli TFF Yönetim Kurulu kararýnda belirlenen ilkeler doðrultusunda, 2008-2009 sezonundan itibaren uygulanmak üzere yayýn kriterlerini þöyle oluþturdu:
    Naklen yayýn gelirlerinin;
    - Yüzde 11'i Turkcell Süper Lig'de þampiyon olan takýmlara, þampiyonluk sayýlarýna göre,
    - Yüzde 35'i 18 Turkcell Süper Lig kulübüne eþit olarak,
    - Yüzde 45'i puan performansýna baðlý olarak,
    - Yüzde 9'u ise Turkcell Süper Lig'i ilk altý sýrada bitirecek takýmlara sezon sonu ödülü olarak daðýtýlacaktýr

Onur Civelek61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    38

Tekke dönüyor
    Trabzonspor’un, Advocaat ile yýldýzý bir türlü barýþmayan Fatih Tekke’yi renklerine baðlamak için harekete geçtiði bildirildi
    TRABZONSPOR’DA Fatih Tekke sesleri. Rus takýmý Zenit’te forma giyen milli futbolcu Fatih Tekke’nin Türkiye’ye dönüþ hazýrlýðý içinde olmasý eski kulübü Trabzonspor’un iþtahýný kabarttý. Zenit’in hocasý Dick Advocaat ile aralarý bozuk olan milli futbolcunun “Ne yapsam yedek kalýyorum. Ben kulübede oturacak futbolcu deðilim” diyerek Rus takýmý ile yollarýný ayýrma hazýrlýðý içinde olduðu bildirildi. MÝllÝ futbolcunun ocak ayý veya sezon sonunda Türkiye’ye dönmesini göz önünde bulunduran bordo-mavili yöneticiler de eski yýldýzýna formalarýný tekrar giydirebilmek için kollarý sývadýlar. Fenerbahçe ve Beþiktaþ’ýn da transfer gündeminde olan Tekke’yi Ýstanbul takýmlarýna kaptýrmak istemeyen yöneticiler, “Trabzon’u unutmak mümkün mü diyen” eski oyuncularýna psikolojik baský yaparak iþi bitirmek istiyorlar.

fotospor
    facebook.com/bizeheryertrabzon

Þikebahçe düþsün ligtv alacaðým =)

Akif Gür - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    32

Taklit ürünlerle mücadelede taviz vermeyeceðiz
    Kulübümüz taklit ürünlerle yasal mücadeleyi baþlattý.
    Hukuk Ýþleri Sorumlumuz Av. Ali Sürmen, konuyla ilgili olarak bir açýklama yaptý. Sürmen açýklamasýnda þu görüþlere yer verdi:

“Kulübümüzün Koyu Bordo – Açýk Mavi renkleri ve zemin üzerine maviyle TS harflerinin kullanýldýðý amblem, forma, çorap, atký, þapka vb. türlerinin taklit edilerek özellikle stad çevresinde kurulan izinsiz sergilerde, þehir ve kasabalardaki maðazalarda, pazar yerlerinde satýþa sunulduðu tarafýmýzdan tespit edilmiþtir.

Bu durum açýkça Patent Kanunu ve Hükümleri’ne göre suç teþkil etmektedir. Buna göre Türk Patent Enstitüsü’ne baþvuruyla tescil ettirdiðimiz markalara iliþkin amblem, sembol ve renklerle bunlarýn basýlý olduðu ticari ürünlerin satýþý sadece “TS Club” ünvaný ile iþletme hakkýný tanýdýðýmýz satýþ noktalarýnda gerçekleþtirilebilir.

Ýzinsiz ve yasal olmayan þekilde taklit ürünleri satanlar veya pazarlayanlar hakkýnda yasal iþleme baþvurulacaðýndan, bu tür faaliyetler içerisinde olanlarýn maðduriyet yaþamamalarý için hassasiyet göstermeleri gerekmektedir.

Ýzinsiz ticari faaliyetlerde bulunanlar hakkýnda kendiliðinden iþlem yapmasý gereken kurumlarýmýzýn da bundan böyle konuyu önemsemelerini, taraftarlarýmýzýn da bu tür taklit ürünlere itibar etmemelerini bekliyoruz”

Ümit Tekþan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    42

Ömer'de Isaac'ý merak etti

Genel Yayýn Yönetmenimiz Orhan Çavuþoðlu "Ömer'de Isaac'ý merak etti" adlý yazýsýný kaleme aldý.

Ömer'de Isaac'ý merak etti
    Geçtiðimiz hafta sonu Ýsaac ile ilgili spor61 deki ÝSAAC'I KAPTAN YAPIN baþlýklý yazýma yoðun eleþtiriler geldi.
    Eleþtirilerin geneli yaklaþýk olarak þu! Her fýrsatta Trabzonspor yönetimini haksýz bir þekilde eleþtiriyorsunuz, yönetime saldýrmak için fýrsat kolluyorsunuz.”
    Yani biz Osman Baþkýr kardeþimle yönetimi eleþtirmek için fýrsat kolluyormuþuz.

Ne demiþiz biz Ýsaac le ilgili.
    Trabzon büyük kulüpse Ýsaac'a hak ettiði cezayý verir…
    Bu mu yönetime eleþtiri…
    BY Ýsaac'Beyzadeleri , Askeri deyimle 7 gün taktý…
    Ne yazacaktým.
    Alkýþlar, Isaac'e mi yazsaydým.
    Spor61 in 18 yaþýndaki genç ve acar muhabiri kardeþimiz Ömer Günaydýn tam karþý masamda oturuyor.

Ýsaac'le ilgili aklýma gelen sorularý ben sordum Gazi Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü 2.sýnýf öðrencisi kardeþimiz Ömer Günaydýn cevapladý. .

Ömer; Barcelona'nýn forma rengi ne?
    Bordo- Mavi
    Trabzonspor'un forma rengi?
    O da Bordo-Mavi
    Barcelona ülkesinde hangi ligde oynuyor?
    La Liga. Bizdeki adýyla Süper Lig
    Peki, Trabzonspor hangi ligde?
    Türkcell Süper Ligi ..
    Ýsaac hangi ülke vatandaþý?
    Nijeryalý
    Ýsaac hangi takýmda forma giyiyor?
    Trabzonspor'da
    Peki, Messi hangi Ülke vatandaþý?
    Abi Arjantinli…
    Messi hangi kulüp takýmýnda forma giyiyor?
    Barcelona'da
    Pekin olimpiyatlarýnda futbol branþýnda finali kim oynadý?
    Arjantin ve Nijerya.
    Olimpiyat'ta Kupayý Kim aldý
    Abi Messili Arjantin Isaac'li Nijerya'yý 1-0 maðlup ederek altýn madalya alýrken Ýsaaclý Nijerya Olimpiyat ikincisi oldu.
    Peki Messi geçen hafta nerdeydi takip ettin mi ?.
    Ettim abi . Messi geçen hafta Barcelona'nýn ligin ilk haftasýnda Murcia'ya 1-0 maðlup olduðu karþýlaþmada 90 dakika forma giydi.
    Ýsaac'ý geçen hafta takip ettin mi sen.?.
    Nerden edeyim abi Onu Trabzonlu yöneticilerde bulamýyor ki Messi ile Isaac Pekin'den ayný gün döndü. Messi Murcia maçýna çýktý. Bizde o hafta Ankaragücü ile oynadýk ama Isaac yoktu.
    Peki, Ömer bizim By ISAAC sence bu akþam ondan haberin var mý?
    Trabzonspor sitesi yazdý, bu gün gelecekmiþ.Abi görürsün bak o bu akþamda gelmez gibi geliyor bana.

Gelir Ömer gelir demekten baþka çarem yokki…
    Sevgili Ömer, bizde gelenekler öyle imha edildi ki. Emek hýrsýzlarýna bile ceza verilmesi için bizim milletle kötü olmamýz gerekiyor.

Baksana Ömer birde bizim Yönetim nasýl açýklama yapýyor.
    BY Ýsaac'ýn mazeretini soracaklarmýþ…
    Sorun sorun…
    Sakýn gecikmeyin. Eðer isaac'ýn mazereti yoksa ben uydururum
    Haaa birde Yanal'ýn raporunu bekleyin,
    Ardýndan da Isaac ilk kez böyle bir þey yaptý yönetim kurulumuz ona ceza vermeye gerek görmedi þeklinde resmi internet sitenizden kamuoyuna açýklamasý yaparsýnýz…
    . Ben 20 yýl önce olsa Isaac gibiler için öyle bir yazý yazma gereði hissetmezdim. Bilirdim ki Trabzon yönetimleri benden önce onun idam fermanýný hazýrlamýþtýr bile.

Trabzon saha sonuçlarýyla deðil, Gelenekleriyle büyük olur yazýyorum.
    Eleþtiriliyorum

Yatara caný istediði zaman idmana çýksýn Gökhan Kayseri'de otursun sadece maçtan maça Trabzon'a gelsin. Umut her gece bir pavyonda sabahlasýn, maçý unutmazsa bir ara Avni Aker'e maça uðrar. Selçuk 3 gün Antalya'da denizde güneþlinsin haftada iki gün antremana gelsin.
    Diðerler futbolcularda zevki sefada olsun.
    Ersun Yanal da takýmýn baþýnda her gün antremana çýkmasýn. Bu süre ayda 3 ya da 5 antrenmanla sýnýrlansýn.
    Kaptan Hüseyin'de hafta için bizi Araklýda kayýkla palamut avýna getirsin. Maç pazarsa Cuma günü dönsün
    Isaac ülkesine gitsin isterse 56 yaþýnda Trabzon'a dönsün. Tek satýr, yazarsam Nijeryalý olayým.

spor61

Ümit Tekþan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    42

TS taraftarýna ceza yaðdý..

Ýl Spor Güvenlik Kurulu, toplantýsýnda 2 Trabzonspor taraftarýna aðýr cezalar verildi.

TS taraftarýna ceza yaðdý
    Ýl Spor Güvenlik Kurulu, toplantýsýnda 2 Trabzonspor taraftarýna aðýr cezalar verildi.

Ýl Spor Güvenlik Kurulu bugün Trabzon Valiliði'nde Vali Yardýmcýsý Orhan Eyövge baþkanlýðýnda gerçekleþtirildi.

Toplantýda Adem Koç isimli taraftara Avni Aker Stadyumu'nda oynanan Trabzonspor-Ankaraspor maçýnda maçýn bitmesinin ardýndan sahaya girmesinden dolayý bin YTL para cezasý verildi.

Harun Erbaþ, isimli taraftar ise alkollü þekilde tribünde çevresindekileri rahatsýz etmesinden dolayý 6 ay spor müsabakalarý seyrinden men ve 1500 YTL idari para cezasý verildi.

Bu yýl stat içerisinde ve dýþýnda güvenlik kameralarýnýn da devreye girmesi ile stat giriþleri de kontrol altýnda tutuluyor.

haber61

ilhan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýzmir

Arkadaþlar buraya eklediðiniz haberlerin Trabzonspor ile alakalý olmasýna ya da toplumu genel anlamda ilgilendiren haberlerin olmasýna dikkat edelim lütfen. Bize ne Ersen-Hadise olayýndan ya da Guiza'nýn içtiði sigaradan. Biraz itina gösterelim, lütfen.
    Türkçe, Turkche olmasýn! Dilimizi koruyalým! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde þapkam, dünyanýn dört bir yanýný geziyor ve stadyumlarda yalvarýyorum:
    “Tanrý rýzasý için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"Ýhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

cýnar#7 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    35

Ýsaac Trabzon’a geldi

05 Eylül 2008 / 20:09
    Trabzonspor'un Nijeryalý oyuncusu Ýsaac Promise bu akþam Trabzon'a geldi.

Trabzonspor'un Nijeryalý oyuncusu Ýsaac Promise bu akþam Trabzon'a geldi.
    Geçen yýl Gençlerbirliði formasýný giyen Ýsaac Trabzonspor ile sözleþme imzaladýktan sonra, ülkesinin milli takýmý ile birlikte 2008 Pekin olimpiyatlarýna katýlmak üzere Çin'e gitmiþti.

Pekin olimpiyatlarýnda 2.olan Nijerya milli takýmý oyuncusu Ýsaac Promise, olimpiyatlarýn ardýndan bir süre izin yaptýktan sonra bu akþam Trabzon'a geldi.

Kasým BEKTAÞ - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Yaþ
    47

Tekke dönüyor
    Trabzonspor’un, Advocaat ile yýldýzý bir türlü barýþmayan Fatih Tekke’yi renklerine baðlamak için harekete geçtiði bildirildi
    TRABZONSPOR’DA Fatih Tekke sesleri. Rus takýmý Zenit’te forma giyen milli futbolcu Fatih Tekke’nin Türkiye’ye dönüþ hazýrlýðý içinde olmasý eski kulübü Trabzonspor’un iþtahýný kabarttý. Zenit’in hocasý Dick Advocaat ile aralarý bozuk olan milli futbolcunun “Ne yapsam yedek kalýyorum. Ben kulübede oturacak futbolcu deðilim” diyerek Rus takýmý ile yollarýný ayýrma hazýrlýðý içinde olduðu bildirildi. MÝllÝ futbolcunun ocak ayý veya sezon sonunda Türkiye’ye dönmesini göz önünde bulunduran bordo-mavili yöneticiler de eski yýldýzýna formalarýný tekrar giydirebilmek için kollarý sývadýlar. Fenerbahçe ve Beþiktaþ’ýn da transfer gündeminde olan Tekke’yi Ýstanbul takýmlarýna kaptýrmak istemeyen yöneticiler, “Trabzon’u unutmak mümkün mü diyen” eski oyuncularýna psikolojik baský yaparak iþi bitirmek istiyorlar.

kaynak: fotospor
    elbet bir gün... (belki yarýn, belki yarýndan da yakýn) ...PARAYA KARÞI EMEÐÝN SAVAÞI...

...KONSANTRASYON...

Keleþoðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    38

valimiz trt2 de canlý yayýnda
    Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
    -ismail-

Ýskender YILMAZ - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Alýntý Kasým BEKTAÞ Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Tekke dönüyor

kaynak: fotospor
    Bu Trabzon'da oynamak isterim

"Baþkan Sadri Þener, Trabzonspor'un adeta kaderini deðiþtirdi. Þehirde müthiþ bir þampiyonluk havasý var. Avni Aker Stadý, Avrupai bir görünüm kazanmýþ. Takým çok kaliteli. Bu sezonki Trabzonspor'da oynamayý çok isterim. Türkiye'de her zaman ilk tercihim Trabzonspor olur. Teklif gelirse geri dönerim."

Tek yol Trabzon

"Baþkan Þener kulübün kaderini deðiþtirdi. Bu Trabzonspor'da forma giymeyi çok isterim. Teklif gelirse seve seve dönerim".

Trabzonsporlu taraftarlarýn unutamadýðý isim Fatih Tekke, FOTOMAÇ'a çarpýcý açýklamalarda bulundu. Tam olarak iyileþmesine raðmen Zenit'te yedek kulübesinde oturan milli oyuncu, Türkiye'ye dönerse oynayacaðý tek kulübün Trabzonspor olacaðýný belirterek, "Zaten futbolu da mutlaka bordo-mavili renkler altýnda býrakacaðým" dedi.

Camia kenetlendi Tekke, baþkan Sadri Þener'in Trabzonspor'un kaderini adeta yeniden çizdiðini ifade ederek, "Camia tam anlamýyla þampiyonluk için kenetlendi. Þehirde ve taraftarlarda müthiþ bir heyecan var. Avni Aker Stadý, Avrupai görünüþüyle futbol mabedi oldu. Takýmýn kalitesini ise söylemeye bile gerek yok" diye konuþtu.

Sanki gün sayýyor
    "Bu Trabzonspor'da forma giymeyi çok isterim" diyen milli oyuncu sözlerini þöyle tamamladý: "Trabzonspor'un hiçbir maçýný kaçýrmýyorum. Eminim zamanla çok daha baþarýlý olacaklar. Transfer teklifi gelirse seve seve kabul ederim. Dönüþ tarihim ara transfer de olabilir sezon sonu da. Trabzon'u çok özledim."

Fotomaç
    Més que un club!
    Nil Satis Nisi Optimum..
    Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Mehmet_Mercanlý - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diðer
    Yaþ
    43

Isaac TS idmanýnda
    06 Eylül 2008 / 11:49
    Dün gece Trabzon'a gelen Yeni transfer Isaac ise bu sabah takýmla birlikte ilk çalýþmasýna çýktý.

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal sabah yapýlan çalýþmada futbolcularýna bazý kondisyon testleri uyguladý.

Borda-Mavililer, önümüzdeki hafta Beþiktaþ'la kendi evinde oynayacaðý maçýn hazýrlýklarýný Mehmet Ali Yýlmaz Tesisleri'nde yaptýðý idmanla sürdürüyor. Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleþtirilen antrenmana Milli takýmlarda bulunan Selçuk, Gökhan, Tolga, Onur, Ceyhun ve Song katýlmadý.

Tedavisi süren Yattara ise takýmdan ayrý fizyoterapist eþliðinde çalýþtý.Dün gece Trabzon'a gelen Yeni transfer Ýsaac ise bu sabah takýmla birlikte ilk çalýþmasýna çýktý.

Teknik direktör Ersun Yanal nezaretinde yapýlan kondisyon aðýrlýk ý çalýþmada Yanal futbolcularýna bazý testler yaparak kondisyon deðerlerini ölçtü.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bugün ki çalýþmanýn ardýndan futbolcularýna bir günlük izin verdi. Bordo mavililer Pazar gününü izinli olarak geçirecekler. Beþiktaþ maçý hazýrlýklarýna pazartesi günü yeniden baþlanacak.
    __________________SÜRMENE'LÝ______________________

sessizkral_1 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Yaþ
    42

Trabzon'dan rakiplere taþ
    06 Eylül 2008 Cumartesi 15:05
    Trabzonspor iyi futbol ve skor Baþkan Sadri Þener'i sevindirdi. Rakiplerine taþ atmadan duramadý.

Baþkan Sadri Þener, Galatasaray maçýna kadar galibiyet serisi hedefliyor. Þener Fenerbahçe'nin iy oynamadýðýný Galatasaray'ýn ismi olduðunu Beþiktaþ'ýn da çok kolay gol yediðini iddia etti.
    Beþiktaþ maçýnýn hazýrlýklarýný sürdüren bordo-mavili takýmýn, bu sabah yaptýðý çalýþmayý izleyen Þener, basýn mensuplarýnýn sorularýný yanýtladý.

Ligin ilk 2 haftasýnda 2 galibiyet aldýklarýný dile getiren Þener, ''Hava þartlarýna bakýldýðýnda oldukça iyi sonuçlar aldýk. Galatasaray maçýna kadar galibiyetler alýrsak hedeflediðimiz noktalara gideriz diye düþünüyorum'' dedi.

Beþiktaþ, Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarýnýn önemli maçlar olduðunu ve bu maçlara özel primler vereceklerini ifade eden Þener, þöyle konuþtu:

''Ýlk 2 hafta tam bir fikir vermez ama iyi bir takým olduk. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beþiktaþ ile bizim oynayacaðýmýz maçlar daha önemli. Bunlar çünkü rakibi eksiltiyor. Ýyi bir derece yapmak istiyorsan o maçlarý kazanmak zorundasýnýz. Yaptýðýmýz transferlerin doðru olduðunu düþünüyorum. Ama hata mutlaka yapmýþýzdýr. Bu sezon Fenerbahçe çok iyi deðil, Galatasaray'ýn ismi var. Þampiyon olmuþ bir takým, onu eleþtirmek doðru deðil. Hocayý eleþtiriyorlar, biraz daha zaman geçmesi lazým. Beþiktaþ iki maç kazandý ama çok kolay da gol yiyor.''

ISAAC'A CEZA

Sadri Þener, Isaac ile Gençlerbirliði'nden serbest kaldýðý için anlaþma yaptýklarýný kaydederek, ''Federasyonun verdiði yazýda serbest kaldýðý yazýyordu. Dolayýsýyla biz de onunla anlaþtýk ve Isaac ile olan iþimizi bitirdik. Nijerya Milli Takýmý'na çaðrýldý ve Pekin Olimpiyatlarý'nda ikinci oldular. Ondan sonra bizden izin istedi, biz de verdik. Ancak 4-5 gün geç kaldý. Trabzonspor'da sorunlu futbolcu olmak yasak. Isaac'e ceza gelmesi gayet normal'' diye konuþtu.

GEÇEN YILKÝ BEÞÝKTAÞ MAÇI

Geçen yýl Beþiktaþ ile yaptýklarý maçta rakip takýmýn yaptýðý kural ihlaline iliþkin geliþmeleri hayretle takip ettiðini belirten Þener, þöyle devam etti:

''Gelmiþ, geçmiþ bir olay. Ama sorumlusu varsa mutlaka hak ettiði cezayý almalýdýr. Trabzonspor camiasý çok önemli bir camia. Beþiktaþ o maçý kazandý diye bunun arkasýna sýðýnmak istemiyorum. Ama yapýlan hata fahiþ bir hata, olmamalýydý. Federasyon bunu inþallah telafi eder. Gerçi Federasyon yayýn haklarýnda bizden ve Beþiktaþ'tan kýsarak baþka kulüplere veriyor. Biz buna raðmen büyük olduðumuzu ispat edip 23-25 milyon avroluk transferler yapýyoruz. Diðer kulüpler de ona göre çok ufak boyutlarda transferler yapýyor.''

Þener, naklen yayýn gelirleri konusundaki anlaþmanýn 3 yýl önce imzalandýðýný dile getirerek, þunlarý söyledi:

''Bizim üç sene önceki kulüp baþkanýmýzýn bu genelgeyi imzaladýðý söyleniyor. Dolayýsýyla burada yapýlacak bir þey kalmýyor. Bence þampiyonluk payý da verilmesin, galip olan parayý alsýn. Ama bunu da diðer kulüpler kabul etmez. Bir yýl sonra baþka bir yayýn daðýlýmý yapýlacak. Performansa baðlý sistemde þu avantaj var. Büyük takýmým diyorsan, zaten galip geleceksin demektir. Galip olursan da parayý alýrsýn, þampiyon olursan 25 trilyon alýrsýn.''

SYLVA'YA GEÇÝCÝ LÝSANS

Sadri Þener, Tony Sylva'nýn geçici lisansýnýn 8 Eylülde FÝFA tarafýndan verileceðini ifade ederek, þöyle konuþtu:

''Normalde Beþiktaþ maçýnda Tolga oynar diye düþünüyorum. Ýki maç iyi oynayan kalecinin oynamasý lazým. Ama bu hocanýn takdiridir. Ama Tony Sylva da tecrübeli bir isim. Ama Türk oyuncularýmýz milli takým için önemli. Tolga, yine milli takýmda. Ýdmana baktýðýmýzda bir taraftan takým eksik diyoruz, bir taraftan ise keyif alýyoruz. Niye 8 tane oyuncu milli takýmda? 1993-94'deki baþkanlýk dönemimde 11 oyuncu veriyorduk milli takýmlara. Demek benim üç tane daha milli takýma oyuncu sokmam lazým. Bu konuda söz veriyorum.''

Þener, TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden ara takýmlarý Trabzon Karadenizspor'un büyük bir bütçeyle takým oluþturmasýyla ilgili de ''Trabzonspor büyük takým, onun pilot takýmý da büyüktür. Karadenizspor'un Bank Asya Birinci Ligine çýkacaðýna inanýyorum'' dedi.
    Sanýlmasýn Yine basmýþ onu bunaltýlar,Yanýlmasýn öyle dalga geçen yabancýlar...tek ve gerçek aþk Trabzonspor

Trabzonspor Kongre Üyesi

Serdær - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    38

'Ýþte o gün bugündür'

Selçuk Ýnan … Soyadý aslýnda onun kiþiliðini yansýtýyor. Futbola ilk baþladýðý ve Çanakkale Dardanelspor formasýný giydiði dönemde kendisini hazýrlamýþtý ulusal formaya. Sonra Ersun Yanal fark etti bu yeteneði. Birer birer çýktýðý basamaklarý Vestel Manisaspor'da ikiþer üçer çýkmaya baþlar.
    Trabzonspor formasý giyen genç yetenek ayný zamanda Ay - Yýldýzlý takýmda da yer alýyor. Üç büyüklerin transfer gündeminde olmasýna karþýn Selçuk, Karadeniz ekibini tercih etti ve daha ligin ilk iki haftasýnda öne çýkan futbolcularýn baþýnda geldi. Ermenistan ve Belçika maçlarý öncesinde Fatih Terim'in dikkatinden kaçmadý Selçuk. Genç yýldýz belki de bugün sahaya çýkacak ve elde edilecek baþarýnýn mimarlarýndan olacak…
    -Ulusal takým kariyerin hakkýnda bilgi verir misin?
    "Ulusal takýma geçen yýl ilk kez seçildim. Gürcistan maçý kadrosunda yer almýþtým ama sakatlýðým yüzünden forma giyemedim. Daha sonra Moldova ve Þili ile yapýlan özel maçlarda forma giydim. Ermenistan karþýlaþmasýnda oynarsam üçüncü maçým olacak. Tabii bu seviyeye gelmeden önce genç takýmlarda 100'e yakýn ulusal formayý giydim. Çanakkale Dardanelspor'da oynarken sürekli olarak aday kadroya çaðrýlýyordum. Vestel Manisa'ya gittikten sonra da Ümit Takým'a düzenli olarak gittim. Burada da 15 kez forma giydim."
    - EURO 2008'i televizyon izlemek nasýl bir duyguydu?
    "Bir yandan gurur yaþýyorsunuz diðer tarafta ise burukluk. Kadroda yer alýp baþarýda bende pay sahibi olmak isterdim. 2010 bu yüzden benim kariyerim açýsýndan da çok önemli."
    - Þu an kadrodasýn…
    "Her þey çok güzel. Ümit ettim ve sabýrla bekledim. Futbola baþladýðým günden bu yana bu hayalini kurdum ve þimdi Ay - Yýldýzlý formayý giyiyorum. Umarým uzun yýllar bu kutsal formayý üzerimden çýkarmam. Fatih hocamýz da sürekli olarak bize destek veriyor ve beklentilerini söylüyor. Genç bir takým olmamýz belki dezavantaj gibi gözükebilir ama bunu avantaja çevireceðiz."
    - Takýmda hava nasýl? Genç oyuncular olarak sýkýntýlar yaþýyor musunuz?
    "Çok iyi bir grup dayanýþmasý var. Herkes beklentilerin farkýnda ve ona göre hareket ediyor. Zaten geçmiþten gelen dostluklarýmýz var. Birlikte oynadýðým kiþiler var. Arda, Hakan Balta (V.Manisa), Mehmet Topal (Ç.Dardanel) geçmiþte ayný takýmda oynadýðým arkadaþlarým."
    - Ermenistan maçý öncesi orta alanda sakatlýklar sorun oldu. Senin de oynaman söz konusu olabilir...
    "Grubun ilk karþýlaþmasý ve tabii ki kazanmak istiyoruz. Rakibin Ermenistan olmasý bizi ilgilendirmiyor. Sonuçta ulusal bir karþýlaþma ve Ay - Yýldýzý temsil ediyorsanýz, baþýnýz önde sahayý terk etmek istemezsiniz. Her futbolcunun hayatýnda bazý dönüm noktalarý vardýr. Ben de Ermenistan maçýnda sahaya çýkarsam elimden geleni yapacaðým. Çünkü bu formayý giymek her futbolcunun en büyük isteðidir. Artýk kendim için bir þeyler yapmanýn zama geldi. Kim olursa olsun sahaya çýkýp en iyi þekilde ülkemizi temsil edecek. Grubumuzda Avrupa Þampiyonu Ýspanya da yer alýyor. Yine de ilk sýrayý alacaðýmýza inanýyorum."
    - Ýstanbul kulüpleri seni isterken, sürpriz þekilde Trabzonspor'u seçtin. Bu kararý nasýl verdin?
    "Trabzonspor'un dýþýnda G.Saray, F.Bahçe ve Beþiktaþ'tan da teklifler geldi. Ancak en ciddi yaklaþan Trabzonspor'du. Yönetici Saner Ayer'in çok büyük etkisi oldu. Ayrýca hocanýn istemesi de çok önemliydi. Ersun Yanal beni daha önce Çanakkale Dardanelspor'dan Manisa'ya götüren teknik adamdý. Söz konusu o olunca hiç düþünmeden 'evet' dedim. O'nu mahçup etmemek için elimden geleni yapýyorum."
    - Bir orta saha oyuncusu olmana karþýn goller atýyorsun. Bu uzaktan güzel þutlarýn için özel bir çalýþma yapýyor musun?
    "Hocam bana güveniyor benden ileri çýkmamý da istiyor. Daha çok gol atacaðýmý düþünüyor. 'Mücadele et, koþ; arkasý gelir' diyor. Gol atmak ekstra bir iþ olarak gözükebilir ama benim için sevindirici. Özel çalýþma ise kesinlikle oluyor. Çalýþmadan zaten sadece yetenekle olacak iþ deðil. Pratik yapmak ve devamlý olarak denemek gerekiyor. Antremanlarda bunun üzerinde de duruyoruz."
    - Trabzonspor'a giderken hiç 'kent baskýsý olur' endiþesi taþýdýn mý?
    "Ýtiraf etmek gerekirse bir kaygý vardý. Çünkü 24 yýldýr þampiyon olamamýþ bir takým var. Bunun getirdiði sabýrsýzlýk üzerinizde baský yaratabilirdi. Ama karþýlaþtýðým ortam hiç böyle olmadý. Takým, taraftar ve yönetim anlamýnda herkes iþin bilincinde. Yeni bir ekip olmamýza karþýn uyum sorununu kýsa sürede aþtýk. Yüzde 80 sorunlarý hallettik diyebiliriz."
    - Takým olarak bu yýl hedefiniz nedir?
    "Trabzonspor'un hedefi her zaman þampiyonluk olmuþtur. Bizler bunun bilincinde hareket ediyoruz. Þampiyon olamasak bile Avrupa Kupalarý'na katýlmak arzusundayýz. Þampiyonluða oynamadan da bu hedefi gerçekleþtirmeniz mümkün deðil. Ligin çok çetin geçeceðinin de farkýndayýz. Bütün takýmlar takviyeler yaptýlar ve kolay bir sezon olmayacak."
    - Örnek aldýðý bir oyuncu var mý?

"Benim idolüm Zidane'dýr. Oyunu okuma zekasý, topa hükmediþi, O'nu farklý kýlýyordu. Türkiye'de de Yattara, Alex, Arda, Emre Belözoðlu ve Burak Yýlmaz'ý beðeniyorum."
    Nevzat Dindar / Cumhuriyet Gazetesi
    Büyük Takým Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

pReN@_61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    36

Dünya Kupasý yolculuðumuz bugün resmen baþlýyor. Yer; Erivan... Rakip; Ermenistan... Bu, iki ülke arasýndaki ilk resmi sýnav... Umut ediyoruz; Önce dostluk kazansýn, sonra da Fatih Terim ve Bizim Çocuklar... Bu karþýlaþma canlý yayýnda fanatik.com.tr'de
    Euro 2008'de hasýlat rekorlarý kýrmýþtýk.Þimdi ayný kahramanlar, bambaþka bir serüvenle yine huzurlarýnýzda... Ýddia ediyoruz; bu film, 2010'a kadar kapalý giþe oynayacak. Evet dödüler. Onlar kim mi? ÇILGIN TÜRKLER

Bizim iþimiz ne siyaset ne de politika... Varýmýz yoðumuz futbol olsun bugün... Semih atsýn, Volkan kurtarsýn ve
    70 milyon yürek, bir kez daha sabahlara kadar sokaklarda zaferi kutlasýn...

ERMENÝSTAN
    Berezovsky
    Mkrtchyan
    Grigoryan
    Arzumanyan
    Hovsepyan
    Edigaryan
    Arakelyan
    Artavazd K.
    Pachajyan
    Arman K.
    Manucharyan

TÜRKÝYE
    Volkan
    G. Gönül (Ý.Kaþ)
    Servet
    Gökhan Zan
    Hakan Balta
    Arda
    Aurelio (M.Topal)
    Emre
    Tuncay
    Mevlüt
    Semih

STAT: Hrazdan
    SAAT: 19.00
    YAYIN: TRT
    HAKEM: Tom Henning Ovrebo (Norveç)
    Millilerimiz’e ilgi büyük
    Ermenistan’da A Milli Takýmýmýz’a halk büyük ilgi gösterdi. Endiþe edilenin aksine organizasyonda hiçbir aksaklýk yaþanmazken, bazý futbolseverler oyunculardan imza almak için birbirleriyle yarýþtý. Yetkililer, Ermeni futbolseverlerin ilgisinden memnun olduklarýný belirtti.

Babalar ekranda!
    2008 Avrupa Futbol Þampiyonasý öncesinde, milli takým anneleriyle hazýrladýðý reklam filmiyle adýndan söz ettiren TTNet, bu kez milli futbolcularýn babalarýný kameralarýn karþýsýna geçirdi. Futbolculardan Arda Turan, Servet Çetin, Ýbrahim Kaþ, Uður Boral, Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Kazým Kazým ve Semih Þentürk’ün babalarý reklam filminde bir çay bahçesinde neþe ve coþku içinde langýrt oynarken ekranlara gelecek.

Grupta iki maç var
    Ay-Yýldýzlý ekibimizin mücadele ettiði 2010 Dünya Kupasý Elelemeri 5. Grup’ta Türkiye-Ermenistan karþýlaþmasý dýþýnda 2 maç oynanacak. Brüksel’de Belçika, Estonya’yý aðýrlayacak. Ýspanya ise, Bosna Hersek karþýsýnda puan arayacak.

Yüzde 85 yeneriz!
    Türkiye, bugünkü Ermenistan maçý öncesinde A Milli Takýmýmýz’a inanýyor... TFF’nin resmi internet sitesinde düzenlenen, “Sizce A Milli Takýmýmýz’ýn, Ermenistan ile oynayacaðý maç nasýl sonuçlanýr?” anketinde, katýlýmcýlarýn yüzde 85’i “Türkiye kazanýr” derken, yüzde 4 beraberlik, yüzde 11 ise rakibin galibiyetine þans tanýdý.

Erkasap Belçika’da
    AMilli Takýmýmýz antrenörlerinden Müfit Erkasap, çarþamba günkü rakibimiz Belçika’yý izlemek için Brüksel’e gitti. Erkasap’ýn, rakiple ilgili ayrýntýlý bir rapor hazýrlayacaðý ve Fatih Terim’e sunacaðý bildirildi.

Basýn mensuplarýna eziyet
    Ermenistan-Türkiye karþýlaþmasý öncesinde, futbol takýmý ve yetkililer büyük bir titizlikle aðýrlanýyor ancak basýn mensuplarýna karþý tutunulan tavýr, sýkýntý yarattý. Basýn tribününe girmek için uygulanan gereksiz prosedür tepki çekti. Ermenistan Dýþiþleri Bakanlýðý’nda doldurulan formlar sonrasýnda, çalýþtýðý kuruluþlardan faks ve mail aracýlýðýyla belge alýp görev yaptýklarýný kanýtlayan Türk basýn mensuplarý tam anlamýyla eziyet çekti.

Ümitler sahnede
    Ümit Milli Takýmýmýz, bu akþam Çek Cumhuriyeti Ümit Milli Takýmý ile karþý karþýya gelecek. Bursa Atatürk Stadý’ndaki karþýlaþma, saat 21.30’da baþlayacak ve maçý Macar hakem Istvan Vad yönetecek.

Murat Acar - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Yaþ
    53

Standart Trabzon camiasý iftarda buluþtu!

Trabzon camiasý iftarda buluþtu!
    Trabzonspor camiasý, düzenlenen iftar yemeðinde bir araya geldi. Genel Sekreter Hasan Yener, yemeðe katýlanlara teþekkür ederken, yönetim kuruluna verilen desteðini sürmesini istedi.

06 Eylül 2008 , 21:30

Trabzonspor
    Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sahil Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeðine Trabzonspor Kulübü Baþkaný Sadri Þener ile yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Atal, KTÜ Rektörü Ýbrahim Özen, Ticaret ve Sanayi Odasý Baþkaný Þadan Eren, Trabzonspor eski Baþkaný Ahmet Celal Ataman, Nuri Albayrak döneminde asbaþkanýlýk görevi yapan Haþim Sayitoðlu, bordo-mavili kulüpte görev yapmýþ eski yöneticiler, Trabzon Bölge takýmlarýnýn baþkanlarý ve yöneticileri katýldý.

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, yemek sonrasý yaptýðý konuþmada, yemeðe katýlanlara teþekkür etti. Yönetim kuruluna verilen bu desteðini kesintisiz devam etmesi gerektiðini belirten Yener, birlik ve beraberlik içinde tüm engelleri aþabileceklerini söyledi.
    Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Forumdan Uzaklaþtýrýlmýþtýr
    Nereden
    Balýkesir
    Yaþ
    42

Cumhuriyet Kupasý Yiðido'nun!

Kayseri'de düzenlenen 11. Cumhuriyet Kupasý'nda Sivasspor, Kayserispor'u 1-0'lýk skorla yenmeyi baþardý! Oliveira'nýn golüyle gülen Yiðido, böylece Cumhuriyet Kupasý'nýn sahibi oldu..

06 Eylül 2008 , 19:02
    Konu antagonist tarafýndan (07.09.2008 Saat 02:46 ) deðiþtirilmiþtir.

Travelair - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

61 Numara üzerine

7.9.2008

Trabzonspor’a “Karadeniz fýrtýnasý” unvanýnýn verilmesini, 1975-1984 yýllarý arasýndaki olaðanüstü performansý saðlamýþtýr. O dönemlerin aðýrlýklý kadrosu da Trabzonlu futbolculardan oluþmuþtur.
    Moda söylemiyle “61 numaralar” yani...
    Þenol, Turgay, Necati, Kadir, Cemil’le baþlayýp, Bekir, Serdar, Ali Yavuz diye devam eden ve Ali Kemal, Necmi, Hüseyin’le son bulan, aralarýnda ismini yazamadýðýmýz bir o kadar daha futbolcu var sembolik “61 numara”...
    Her biri “Efsane” olan bu isimlerin Trabzonspor’la fýrtýna gibi estikleri döneme, gazeteci kimliðimizle kýl payý yetiþsek de, bir lise-üniversite öðrencisi olarak net tanýklýk eden yaþ grubundayýz.
    Dönemin yöneticileri, “Biz menacer falan bilmeyiz. Futbolcu imzayý atar, daha sonra kendisine ‘Oðlum senin fiyatýn bu!’ derdik” diye anlatýyorlar.
    Bizim anlatmaya çalýþtýðýmýz “61” numara farký bu iþte.
    Eski mali sekreterlerden Ali Zafer Özdemir anlatýyor; Lemi para istemeye gelmiþti. Kasada 5 kuruþ yok. ‘Oðlum çok acil ödemelerimiz var, kasa tamtakýr. Biraz daha bekler misin?’ dedim. Lemi gitti, yarým saat sonra elinde 50 bin dolarla geldi. ‘Abi bankada param vardý, madem acil ihtiyacýnýz var, alýn kullanýn’ karþýlýðýný verdi. Dikkat ediniz, 61 numara farkýndan bahsediyoruz.
    Tabi ki bugün, “para almayýn” diye hiçbir “61 numaradan” kimse talepte bulunamaz. Hiç kimsenin herhangi bir “61 numaranýn”, “menacerimle görüþün” talebine diyeceði bir þey olamaz...
    Anlatmak istediðimiz þudur ki; küreselleþen dünyada, 61-71, 5-25, 16-34 numaralar arasýnda fark kalmadý.
    Bu iþ profesyonelliktir. Parasýný verirsiniz, futbolcuyu oynatýrsýnýz.
    3 haber, son dönemden:
    1- Karadeniz Gazetesi’nden Tacettin Çebi yazdý: Trabzonspor’un yeni transferi milli futbolcularýndan Giray Kaçar geçtiðimiz hafta Ankara’da Taraftar Biteksa isimli maðazadan Trabzonspor ürünlerinden satýn aldý. Trabzonsporlu tezgâhtar Sibel Yeresaçan, ödeme iþlemi tamamlandýktan sonra neden Trabzon’dan deðil de Ankara’dan alýþveriþ yaptýðýný ve kendini tanýtmadýðýný sordu. Aldýðý cevap Sibel’i çok duygulandýrdý: “Trabzon’dan alýþveriþ yapýnca herkes tanýyor ve para almýyor. Ben kulübüme katkýsý olsun diye buradan alayým istedim.”
    2- Trabzonspor’da yönetim, Trabzonlu bir futbolcusunun menaceriyle masaya oturdu, sözleþmenin süresini, fiyatýný 2 milyon 650 bin liraya yükselterek bir yýl uzattý.
    3- Serbest býrakýlan Trabzonlu futbolcu, kendisine gelen transfer tekliflerini kabul etmedi. Sadece antrenmana çýkarak bir yýlda 500 bin YTL alacak.
    Soru: 61 numara farký nedir?

Ergun Ata / Fanatik
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çýkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor þükretmedikçe þampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalýr, üretirsen çoðalýr--------------------------------------ÝÇÝN
    Arslanýn sýrtlaný çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Nihal Ayvaz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    37

TFF 2. Lig'de Trabzon takýmlarýnýn da bulunduðu 4. Grup'ta sezonun ikinci maçlarý oynanýlacak.

Maçlar 16.00'da baþlayacak.

Ýþte maç programý:

16:00 A.SEBATSPOR: 0 ARSÝNSPOR: 1
    16:00 OFSPOR: 1 TRABZON KARADENÝZSPOR A.Þ.: 1
    Konu Nihal Ayvaz tarafýndan (07.09.2008 Saat 16:35 ) deðiþtirilmiþtir.
    Yeterki ONUR'suz
    olmasýn
    aÞk
    !

Hamza Öztürk - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    40

Genel kurulda gerginlik!

Trabzonspor'da tüzük tadilatý ve ek bütçe konusunda gerçekleþtirilen olaðanüstü genel kurulda, tüzüðün birçok maddesi, yeterli oyu alamadýðý için deðiþtirilemezken, genel kurulda zaman zaman gerginlikler ve tartýþmalar yaþandý.
    07 Eylül 2008 , 15:10

Yazdýr

HABER ÝLE ÝLGÝLÝ TAKIMLAR

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Prof. Dr. Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleþtirilen genel kurula KTÜ Rektörü Prof. Dr. Ýbrahim Özen, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasý Baþkaný Þadan Eren, Trabzonspor Baþkaný Sadri Þener ve yönetim kurulu üyeleri ile bordo-mavili kulüp üyeleri katýldý.

Divan baþkanlýðýný Cengiz Çebi'nin yaptýðý genel kurulda konuþan Baþkan Þener, önemli transferler yaparak takýmý güçlendiklerini belirterek, ''Camiamýzýn desteðini alarak bugünkü noktaya geldik'' dedi.

Bordo-mavili kulübü hep birlikte yönetmeye aday olduklarýný ifade eden Þener, ''Trabzonspor'a gönül veren herkese çok teþekkür ediyorum'' diye konuþtu.

Þener'in konuþmasýnýn ardýndan ilk olarak, ek bütçe hazýrlanmasý konusunda gerçekleþtirilen oylamada, yönetim kuruluna yetki verildi.

Daha sonra geçilen ve bordo-mavili takýmýn tüzüðünde yapýlacak tadilatla ilgili olarak yönetim kurulu adýna bir konuþma yapan hukuk iþleri sorumlusu Ali Sürmen, deðiþtirilmesi planlanan maddeleri tek tek okuyarak maddeler hakkýnda üyelere açýklayýcý bilgiler verdi.

Daha sonra Divan Kurulu, deðiþtirilmesi planlanan maddeleri oylamaya baþladý. Oylamadan önce ise yapýlan sayýmda 211 olan genel kurula katýlým oranýnýn üçte ikisi oyu alan maddelerde deðiþiklik yapýlacaðý duyuruldu.

Tüzüðün 16. maddesine kadar deðiþiklik yapýlmasý önerilen tüzük maddeleri deðiþtirilirken, aidat konusunun yer aldýðý maddede tartýþma yaþandý. Bu maddede, yeni bir tüzük deðiþikliði önergesi getiren bir grup genel kurul üyesinin teklifi de oylandý.

Bu ana kadar sayým yapýlmayan oylamada, Divan Baþkaný Çebi'nin görevlendirilmesiyle sayým yapýldý. Hem yönetim kurulunun hem de önerge veren grubun tüzük deðiþikliði teklifi, üçte iki çoðunluðu alamayarak reddedildi ve bu madde, mevcut haliyle kaldý.

Bu maddenin görüþülmesi sýrasýnda da genel kurul salonunda üyeler arasýnda gerginlik yaþandý.

Yaþanan tartýþmanýn ardýndan yönetim kurulu, divan kuruluna verdiði yeni bir önergeyle, 17. ve sonrasýndaki maddelerin tek tek deðil de tümünün oylanmasý yönünde teklifte bulundu. Bunu oylayan genel kurul üyeleri, önergeyi kabul ettiler.

Divan Baþkaný Çebi'nin söz verdiði bazý üyelerin maddelerin bir kýsmýyla ilgili görüþleri üzerine salonda sözlü sataþmalar ve gerginlikler yaþandý.

Konuþmalarýn ardýndan geçilen 17. ile 92. maddeler arasýndaki tüzük deðiþiklikleri, açýk yapýlan sayýmda kabulü yönünde 112, reddi yönünde 17 oy alýnca, oy çokluðu olmasýna karþýn üçte iki çoðunluðu saðlayamadýðý için kabul edilmedi.

Böylece, tüzük tadilatý yalnýzca tüzüðün 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ve 15. maddelerinde gerçekleþtirilebildi.

nuri45 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    64

TFF 2. Lig'de Trabzon takýmlarýnýn da bulunduðu 4. Grup'ta sezonun ikinci maçlarinda ilk yarilar bitti.

Maçlar 16.00'da baþladi.

Ýþte maçlardaki son durum:

A.SEBATSPOR: 0 ARSÝNSPOR: 2 (ilk yari sonucu)
    OFSPOR: 2 TRABZON KARADENÝZSPOR A.Þ.: 1 (ilk yari sonucu)

Kaynak: mackolik
    BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Fatih Ersoy - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Maçlar sona erdi...

16:00 A.SEBATSPOR: 0 ARSÝNSPOR: 4
    16:00 OFSPOR: 2 TRABZON KARADENÝZSPOR A.Þ.: 1
    16:00 KARSSPOR: 5 PAZARSPOR: 0
    16:00 TOKATSPOR: 2 ERZURUMSPOR: 2
    16:00 YÝMPAÞ YOZGATSPOR A.Þ.: 0 ÇORUMSPOR :0
    Düþün mü, konuþ mu, sus mu, unut mu ?
    **Latocan**

Mustafa Calik - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Bir Ümit Özat vakasý daha
    07 Eylül 2008 / 16:33
    2010 Dünya Kupasý Elemeleri... 4. Grupta kýyasýya bir mücadele yaþanýrken, tüm saha birden buz kesiyor.
    2010 Dünya Kupasý Elemeri 4. Grup'ta oynanan Galler - Azerbaycan maçýnda son dönemlerde sahalarda sýk görülmeye baþlanan bir olay yaþandý.

Karþýlaþma oynanýrken Azerbaycanlý futbolcu Nodar Mamedov birden yere yýðýldý. Dili boðazýna kaçan Mamedov'a takým arkadaþý Djavid Huseinov anýnda müdehale etti ve Mamedov'un dilibi boðazýndan çýkararak arkadaþýnýn hayatýný kurtardý.

Geçtiðimiz günlerde Almanya'da top koþturan Türk futbolcu Ümit Özat ta maç sýrasýnda bir anda yerde kalmýþ ve doktorlarýn müdehalesi ile hayata dönmüþtü.

Bu haber toplam 1432 defa okunmuþtur

Nereden
    Almanya

Hami Futboldan memnun
    07 Eylül 2008 / 01:37
    Ümit Milli Futbol Takýmý Teknik Direktörü Hami Mandýralý, ''Oyuncularým, kusursuz futbol nasýl oynanýr bu akþamki maçta gösterdiler'' dedi.[FONT='Tahoma','sans-serif']
    Hami Mandýralý, maçýn ardýndan düzenlediði basýn toplantýsýnda, sözlerine, milli takýmýn hazýrlanmasý için Özlüce Tesisleri'ni açan Bursaspor Kulübü Baþkaný Ýbrahim Yazýcý ve yönetim kurulu üyeleri ile tribünleri doldurarak destek veren Bursalý futbolseverlere teþekkür ederek baþladý.[/FONT]

[FONT='Tahoma','sans-serif']Taraftarlarýn 12. adam olarak milli takýmý ateþlediklerini ve galibiyette önemli rol oynadýklarýný belirten Mandýralý, þöyle devam etti:[/FONT]
    [FONT='Tahoma','sans-serif']''Oyuncularýmý da kutluyorum. Hepsinin alýnlarýndan öpüyorum. Oyuncularým, kusursuz futbol nasýl oynanýr, bu akþamki maçta gösterdiler. Önemli bir galibiyet aldýk. Ama hala iþimiz bitmedi. Daha yolumuz var. Salý günü Ýstanbul'da Ermenistan ile karþýlaþacaðýz. Bu maçý da mutlaka kazanmak istiyoruz. Ben, futbolcularýma güveniyorum. Onlar herþeyin en iyisini yapacak kalitede.''[/FONT]
    [FONT='Tahoma','sans-serif']Çek Cumhuriyeti Ümit Milli Takýmý Teknik Direktörü Jiri Kotrba ise basýn toplantýsý düzenlemedi.[/FONT]

Nereden
    Almanya

Þener'den çarpýcý açýklamalar
    06 Eylül 2008 / 13:40
    Trabzonspor'da kritik Beþiktaþ maçý öncesi takýmýn sabah yaptýðý idmaný izleyen Baþkan Sadri Þener; Beþiktaþ, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili açýklamalarda bulundu.
    Trabzonspor Kulübü Baþkaný Sadri Þener, ligde henüz 2 haftanýn geride kaldýðýný ve bir þeyler söylemek için çok erken olduðunu belirterek, þampiyonluk yolunda 4 büyük takýmýn kendi arasýnda oynayacaðý maçlarýn belirleyici olacaðýný söyledi.
    Bordo-mavililerin sabah yapýlan idmanýný izleyen Baþkan Þener, gazetecilere açýklamalarda bulundu. Trabzonspor'un ligin ilk 2 maçýndan da galibiyetle ayrýlmasýnýn çok önemli olduðunu belirten Baþkan Þener, Galatasaray maçýna kadar oynanacak maçlardan 3 puan ayrýlmalarý durumunda hedeflenen noktaya gidebileceklerini kaydetti.

"GEÇEN SEZON BEÞÝKTAÞ MAÇINDA YAPILAN HATA ÝNÞALLAH TELAFÝ EDÝLÝR"
    Lige verilen ara nedeniyle önümüzdeki hafta sonu oynanacak Beþiktaþ karþýlaþmasýný deðerlendiren Þener, bu maçýn geçen sene oynanan maçýn etkisinde kalmayacaðýný vurgulayarak, "Maç beni etkilemez ama 3-2'lik maðlubiyet sonrasý yaþananlarý herkes ibretle okuyor.
    O maçta bize bir þey yapýldý demek istemiyorum. Geçmiþ, bitmiþ bir olay. Bunun sorumlusu varsa mutlaka hak ettiði cezayý alacaktýr. Trabzonspor camiasý çok önemli bir camiadýr. Beþiktaþ maçý kazandý diye bunun arkasýna sýðýnmak gibi bir durumumuz yok. Ama yapýlan hata çok fahiþ bir hata. Federasyon inþallah bunu telafi eder" dedi.

"BÝZDEN VE BEÞÝKTAÞ'TAN PARA KESÝLÝYOR BAÞKA TAKIMLARA VERÝLÝYOR"
    Türkiye Futbol Federasyonu'nun yayýn haklarýnda bir takým kesintiler yaptýðýný dile getiren Þener, "Bizden ve Beþiktaþ'tan kesiyor baþka kulüplere veriyor. Ama biz Trabzonspor olarak 25 milyon euroluk transferler yapýyoruz. Büyük bir takým olduðumuzu ispat ediyoruz.
    Diðer kulüpler ise ufak boyutlarda transferler yapýyorlar. 3 sene önce Trabzonspor Kulübü garanti paranýn kalkmasý için imza atmýþ. Onun için bizim de bu konuda yapacak bir þeyimiz yok. Ben istiyordum ki þampiyonluk payý da kalksýn. Galip gelen takým en büyük payý alsýn. Ama buna da diðerleri yanaþmaz" diye konuþtu.

Beþiktaþ, Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarýna özel prim uygulamasý yapacaklarýný belirten Þener, ligde henüz 2 haftanýn geride kaldýðýný ve bir þeyler söylemek için erken olduðunu ancak þampiyonluk yolunda Trabzonspor, Galatasaray, Beþiktaþ ve Fenerbahçe'nin kendi aralarýnda oynayacaðý maçlardaki sonuçlarýn etkili olacaðýný söyledi.

"YAPTIÐIMIZ TRANSFERLERÝN DOÐRU OLDUÐUNU DÜÞÜNÜYORUM"
    Yapýlan transferlerin doðru olduðunu düþünüyorum" diyen Þener, "Bir takým hatalar da olmuþtur. Hata yapmak insanlara mahsustur. Biz iyi bir takým kurduk. Fenerbahçe çok iyi deðil, Galatasaray'ýn þampiyon olmuþ bir kadrosu var. Hocalarý eleþtiriliyor ama bunun için erken olduðunu düþünüyorum. Beþiktaþ iyi oynuyor ama kolay gol yiyor" dedi.

Tony Sylva'nýn bonservisinin 8 Eylül'de gönderilmesini beklediklerini belirten Þener, Beþiktaþ maçýnda kaleyi kimin koruyacaðýna ise antrenmandaki performansa göre Teknik Direktör Yanal'ýn karar vereceðini ifade etti.
    Milli takýmda bulunan oyuncular nedeniyle eksik çalýþtýklarýný ancak milli takýmda oyuncu bulundurmanýn da keyfini yaþadýklarýný vurgulayan Sadri Þener, "Eskiden milli takýma daha çok oyuncu veriyorduk.
    Milli takýmlara 3 oyuncu daha vermek istiyoruz. Bunu da baþaracaðýz" diye konuþtu.
    Trabzon Karadenizspor'un ilk haftada aldýðý maðlubiyetin çok büyütülmemesini isteyen Þener, ilerleyen haftalarda durumun deðiþeceðini ve Bank Asya 1. Lig'e çýkacaklarýný söyledi.

Kaynak:

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler