Sayfa 1736 Toplam 3494 Sayfadan BirinciBirinci ... 736 1236 1636 1686 1726 1734 1735 1736 1737 1738 1746 1786 1836 2236 2736 ... SonuncuSonuncu
Toplam 87334 adet sonuctan sayfa basi 43,376 ile 43,400 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Papara Park | Kapasite: 41.461

memmedaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı muratt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu işin fıtratında var demeye getirmişsiniz biraz.
    İnşaat mühendisi olarak söyliyim evet bu işin fıtratında var, yüzde yüz önleyemezsiniz iş kazasını ama vinçten düşen demirin altında kalmak gibi bir olay yok bu işin fıtratında.
    O vinçin bağlı olduğu halatlar, mapalar, sapanların sertifikası olur, kontrolü olur, bakımı olur ve belli aralıklarla değiştirilir. Sapanları bağlayan işçilerin eğitimi/sertifikası olur ve sadece bu işi yaparlar. Vinçin yük taşıması sırasında ve yük taşıma rotasında insan dolaşmaz o bölge şeritlerle kapatılır. Bir sürü önlem ve eğitim şantiyelerde yapılır.
    Eğer bunları yapmazsanız bunun adı iş kazası değil tedbirsizlikten adam öldürmek olur.
    Şantiye şefi, iş güvenliği sorumluları ve proje müdürü arkadaş okur mu bunları bilmem ama medeni ülkelerde adamın meslek hayatını bitiriler. Bizde bu işin fıtratında var denilir geçilir.
    Bu proje fotoğraflarına birkaç defa işin kalitesi kötü, ucuz işçilik ve ucuz müteahhitlik hayra alamet değil yazmıştım birkaç defa eleştirilmiştim. Buyrun işte insan hayatı.
    Ölen kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun inşallah.
    acı özetimiz...

Trabzonspor Kongre Üyesi

Nereden
    Almanya

Kan parasi verilip olayi kapatirlar
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Nereden
    İngiltere

Alıntı Sinan Ayaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    koltuklar bordo olmalı ve mavi koltuklarla fırtına ihtilal efsane trabzonspor yazılmalı her türbüne bir kelime yazılabilir örneğin kameranın çektiği yere trabzonspor, fırtına yol kenarına, ihtilal basın trübününe, efsanede deniz tarafındaki kale arkasına bence çok güzel olur
    harfiyle katılıyorum kardeşim.

jojuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

bi tane abimiz ekmek parası kazanırken üstüne halat düşerek hayatını kaybetti stad da allah rahmet eylesin
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Süper Golcü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Allianz Arena'da ;
    Kale arkaları 8 Metre.
    Yan tribünler yerine göre 8,5 - 9,5 Metre

Türk Telekom Arena ;
    Kale arkaları 8,2 Metre.
    Yan tribünler 6,2 Metre.

Vodafone Arena ;
    Kale çizgisi tribün arası 795 cm
    Taç çizgisi tribün arası 615 cm

Akyazı ;
    Doğu ve Batı Tribünlerin Taç Çizgisine Uzaklığı: 8.5 m
    Kuzey ve Güney Tribünlerin Kale Çizgisine Uzaklığı: 10 m
    saha 105 m uzunluğunda, 68 m genişliğinde olacak (oyun sistemi olarak geniş alanda oynayan takımların saha ölçüleri böyle olur dar alanda oynayan takımlar 100m-65m olarak seçer zaten 2 seçenek var buna dikkat edilmeli)

Kapalı tribündeki locaların ve basın bölümünün o şekilde çok ve dik olmasını çok sevdim stada elit bir görüntü katmış bence kraliyet stadı havası var sanki neden böyle geldi bilmiyorum ispanyol stadı havası katmış, en azından klasik iki katlı tribün ortalarında loca görüntüsü bozduğu için bence bizim stadımız görüntü olarak ön plana çıkıcak, mimari olarak stadımızı bjk fb ve gs stadından ayırıp daha atmosferik bi havaya sokmuş bence, stad bittiği zaman bana hak verecektir bu durumdan hoşnut olmayanlar, tek hoşnut olmadığım konu 10m olan mesafe 1m bile atmosferi inanılmaz derecede değiştiriyor, aynı şekilde yan tribünlerde gs ve bjk ya göre 2m geride,

not:stadda ölen işçiye allah rahmet eylesin
    Konu Süper Golcü tarafından (19.07.2014 Saat 03:48 ) değiştirilmiştir.

BMN Yönetim Kurulu Yiğit Gayretli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Allah ölen abimize rahmet eylesin.

İş güvenliği lafta... Yazık!
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

taha küçük - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

Konya stadinin uzakligi 9-11 arasi degisiyormus coo uzak da gozukmuyor bence sorun olmayacak
    Biz dar sokaklarında
    Dinmeyen yağmurunda

taha küçük - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

Spartak moskovanin localari bence bizimki bundan cok daha iyi
    Biz dar sokaklarında
    Dinmeyen yağmurunda

Murat GENEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Vinç halatı nasıl kopar ? bu kadar ucuz mu lan bir can ?

A.Ali Karanis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İçel

Hayatını kaybeden abimizin mekanı cennet olsun..

İş güvenliği ve insan hayatı konusunda kaç can daha vereceğiz bir milim yol alabilmek için?

Sefer A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Fransa

ALLAH Rahmet eylesin
    Mekâni Cennet olsun

Rahmetli abinin kim bilir ne hayalleri vardi, bu insaatta kazanacagi paralarla kim bilir ne yapacakti, neler düsünüyordu........
    Onun ailesi simdi Trabzon'u Trabzonspor'u nasil sevsin, Trabzonspor kâbuslari oldu artik, her duyduklarinda Rahmetli gelir akillarina
    Bi beddua etseler yeter, Trabzonspor belini dogrultamaz yine
    Tabi bu ufak bir ayrintidan baska bir sey degil, önemli olan bir kisinin "haybeye" can vermesi, tabi Kader var ama isin içinde ihmal olunca insan Kader deyip te geçistiremiyor, gerçekten baska ne diyecegimi bilmiyorum
    Yazik
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Ertan 51 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Niğde

Alıntı E. Cumur61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trabzon'un Akyazı Mahallesi'nde sürerken bugün öğlen saatlerinde acı bir haber geldi.Akyazı Stad inşaatında çalışan işçi Celal Kıyı'nın (33) üzerine düşen vinç telleri sonu oldu.Edinilen bilgilere göre, Akyazı Stadı için yük taşıyan vincin telleri aşırı yüke dayanamayarak telin kopmasına neden oldu.Tam o sırada alttan geçen Celal Kıyı (33) , üzerine düşen halatlar sonrasında ağır yaralanarak Güven Hastanesi'ne getirildi.

Hastanede yapılan tüm müdahalelere Celal Kıyı hayatını kaybetti.Konuyla ilgili soruşturma başlatılırken inşaat firması tarafından bir açıklama bekleniyor.

Allah rahmet eylesin! Çok kötü bir olay
    Çok üzücü çok,insan söyleyecek söz bulamıyor,
    malesef 2. kaybımız oldu bu stad ta,
    daha önce de iş makinası devrilip bir operatör kardeşimiz vefat etmişti.
    Rabbim ailesine sabır versin,mekanı cennet olsun,
    bir daha bu tür kazalar yaşanmasın inşallah.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

ronaldo5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Şırnak

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah,Yakınlarınada sabırlar versin Allah
    ANADOLU KAPLANI

Forumdan Uzaklaştırılmıştır TSercaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diğer

Kulup olarak ailesine maddi manevi destegimiz olur InshAllah. Allah rahmet eylesin

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
    UğurB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diğer

Hayatini kaybeden isci kardesimin mekani cennet olsun, Allah ailesine ve is arkadaslarina sabirlar versin.
    Son 9 yildir yurtdisinda yasayan ve insaat sektorunde calisan bir renkdasiniz olarak is guvenligi konusunda bir iki soz soylemek istiyorum...
    Muratt cok dogru yazmis ekleyecek birsey yok.
    Ben yurtdisindan bazi ornekler vermek istiyorum.
    Dubai'de is guvenligi nedeniyle milyar dolarlik projenin (2000'den fazla personel ve iscinin calistigi bir proje ve durdurulmaya neden olan durum bir olum hadisesi degil, kule vinclerin ve alimaklarin bakim raporlarinin eksik olmasi) tam 17 gun - evet 17 gun 2009 yilinda durduruldu. Gunluk kaybin 1 milyon dolar civarinda oldugu soyleniyordu.
    Yine Dubai'de iscisi 4 metrelik iskeleden dusup kolunu kirdigi icin proje mudurunun isine son verildi ve oturma iznini kaybetti - diger anlami ulkeden sinir disi edildi.
    Baku'de benimde calistigim projede gerekli is guvenligi kosullarini uc uyari sonrasinda saglayamayan taseron firmanin (malesef bir Turk sirketiydi) sozlesmesi sonlandirdi ve tum teminatlari isveren tarafindan yakildi. Yani teminat olarak gosterilen tum bedeller banka tarafindan isverene odendi.
    Simdi yurtdisinda (ki verdigim ornekler bir Arap sehri ve bazilarimizin burun kivirdigi Azerbaycan) boyle uygulamalar varken, bizde boyle olaylar yasandiginda, buyuklerimiz tarafindan soylenen "bu isin fitratinda var" tarzi soylemler canimi acitiyor.
    Insan hayatindan bahsediyoruz. Bize oyle 3-5 kez bahsedilen birsey degil bu. Bir kez dunyaya geliyoruz ve malesef layik goruldugumuz kosullar bu.
    Simdi vinc operatorunu dusunuyorum. O adam belki isverenini defalarca uyardi. Belki halatalarin o halde oldugunun farkinda degildi. Adamcagizin vicdan azabini dusunebiliyor musunuz? Belki bu isin sorumlulugu ustune kalacak...
    Neyse yazacak, soylenecek cok sey var...
    Benim elimden gelense isci kardesimin ruhuna bir fatiha okumaktan ote birsey degil...
    Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
    You'll Never Walk Alone...
    https://twitter.com/UgurBerkin

Ahmet ÇOLAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

maalesef işveren ve işçi olarak çalışan bütün insanımızda suç var. "bana bir şey olmaz" lafını iş sahalarında o kadar çok duyuyoruz ki bir şey olunca da herkes işine geldiği gibi başkasını suçluyor. halbuki suçlu herkes..

kuzenim anlattı almanyada arkadaşı 8 metrelik bir merdivenle konteynırın üzerine çıkacaktı baretsiz ve yeleksiz olduğu için iş arkadaşları onu uyardı ve çıkmasına izin vermedi..

düşünün artık avrupadan iş güvenliği olarak ne kadar gerideyiz, kurallar ve ya yasalar olarak değil insan kafası olarak..

Darude6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Standart Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Allah rahmet eylesin. Çok üzücü bi durum. Umarım kulüp stad bittikten sonra bu emektar kardeşimizi unutmaz. En azından tesis içerisinde bulunan bi yere ismi verilebilir.

kanforfi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

bmn.net olarak olen isci abimizin ailesine bi yardim bir destek organizsayonu duzenlenmeli allah rahmet eylesin diyip gecilmemeli tribunun bitanesine adi verilmeli onu yasatacak bisey yapilmali o kopmleksin icinde maddi veya manevi

Nereden
    İstanbul

Allah rahmet eylesin..

Çağatay_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı UğurB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayatini kaybeden isci kardesimin mekani cennet olsun, Allah ailesine ve is arkadaslarina sabirlar versin.
    Son 9 yildir yurtdisinda yasayan ve insaat sektorunde calisan bir renkdasiniz olarak is guvenligi konusunda bir iki soz soylemek istiyorum...
    Muratt cok dogru yazmis ekleyecek birsey yok.
    Ben yurtdisindan bazi ornekler vermek istiyorum.
    Dubai'de is guvenligi nedeniyle milyar dolarlik projenin (2000'den fazla personel ve iscinin calistigi bir proje ve durdurulmaya neden olan durum bir olum hadisesi degil, kule vinclerin ve alimaklarin bakim raporlarinin eksik olmasi) tam 17 gun - evet 17 gun 2009 yilinda durduruldu. Gunluk kaybin 1 milyon dolar civarinda oldugu soyleniyordu.
    Yine Dubai'de iscisi 4 metrelik iskeleden dusup kolunu kirdigi icin proje mudurunun isine son verildi ve oturma iznini kaybetti - diger anlami ulkeden sinir disi edildi.
    Baku'de benimde calistigim projede gerekli is guvenligi kosullarini uc uyari sonrasinda saglayamayan taseron firmanin (malesef bir Turk sirketiydi) sozlesmesi sonlandirdi ve tum teminatlari isveren tarafindan yakildi. Yani teminat olarak gosterilen tum bedeller banka tarafindan isverene odendi.
    Simdi yurtdisinda (ki verdigim ornekler bir Arap sehri ve bazilarimizin burun kivirdigi Azerbaycan) boyle uygulamalar varken, bizde boyle olaylar yasandiginda, buyuklerimiz tarafindan soylenen "bu isin fitratinda var" tarzi soylemler canimi acitiyor.
    Insan hayatindan bahsediyoruz. Bize oyle 3-5 kez bahsedilen birsey degil bu. Bir kez dunyaya geliyoruz ve malesef layik goruldugumuz kosullar bu.
    Simdi vinc operatorunu dusunuyorum. O adam belki isverenini defalarca uyardi. Belki halatalarin o halde oldugunun farkinda degildi. Adamcagizin vicdan azabini dusunebiliyor musunuz? Belki bu isin sorumlulugu ustune kalacak...
    Neyse yazacak, soylenecek cok sey var...
    Benim elimden gelense isci kardesimin ruhuna bir fatiha okumaktan ote birsey degil...

Elektrik Mühendisiyim. Geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan İş Sağlığı ve Güvenliği sınavında başarılı oldum. Eğitimde gördüğümüz şeyler (Türkiye'deki tüm mevzuat eksikliklerine rağmen) iş kazalarını önleyecek yeterlilikte. Ama pratikte uygulamaları yok. İşte görüyoruz. Adam yük taşıyan vincin altında geziyor, vincin halatları kopabiliyor... Olan yine işçilere oldu, olacak. Yönetmelikte yazanların yarısını uygulasanız mümkün değil bunun olması.

Umuyorum işçimizin adı stadyumda bir yere verilerek, ya da fotoğrafı bir yere koyularak anılır. Ailesine de destek çıkılmalı.
    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Nereden
    Şırnak

Arkadaşlar burdan çok önemli bişey söylemek istiyorum,3 yıldır çalınan şampiyonluğumuz için burdan ve bir çok platformdan mücadele veriyoruz ama kaçırdığımız bişey var,Bu mücadele çalınan şampiyonluğumuz için,yani şampiyonluk için peki günümüzde şampiyonluk ne demek,fb ile gs ile mücadele edebilmek demek,avrupada mücadele edebilmek demek ne demek,istanbul takımlarının altyapısı olmamak demek ne demek:tabiki para demek,gelir demek,Bakın bize yıllar önce 800 dönüm diye söz verilen akyazı,yani üzerinde trabzonspora gelir getirecek,oteller restorantlar,cafeler ve daha bir çok gelir getirecek arazi,şuan sadece bir stada ve 2-3 tane binaya indililmiş durumda ve biz uyuyoruz,Arkadaşlar lütfen rica ediyorum gerekirse kampanyalar,başlatalım,yürüyüşler yapalım ama kulubumuze gelir getirecek bu arazilerin birilerine peşkeş çekilmesine vakit geçmeden engel olalım,Bakın 1 tane şampiyonluk için 3 yıldır çektiğimiz çileyi görüyorsunuz,gelin bundan sonraki şampiyonluklarımıza şimdiden sahip çıkalım
    ANADOLU KAPLANI

Ahmet ÇOLAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Alıntı ronaldo5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar burdan çok önemli bişey söylemek istiyorum,3 yıldır çalınan şampiyonluğumuz için burdan ve bir çok platformdan mücadele veriyoruz ama kaçırdığımız bişey var,Bu mücadele çalınan şampiyonluğumuz için,yani şampiyonluk için peki günümüzde şampiyonluk ne demek,fb ile gs ile mücadele edebilmek demek,avrupada mücadele edebilmek demek ne demek,istanbul takımlarının altyapısı olmamak demek ne demek:tabiki para demek,gelir demek,Bakın bize yıllar önce 800 dönüm diye söz verilen akyazı,yani üzerinde trabzonspora gelir getirecek,oteller restorantlar,cafeler ve daha bir çok gelir getirecek arazi,şuan sadece bir stada ve 2-3 tane binaya indililmiş durumda ve biz uyuyoruz,Arkadaşlar lütfen rica ediyorum gerekirse kampanyalar,başlatalım,yürüyüşler yapalım ama kulubumuze gelir getirecek bu arazilerin birilerine peşkeş çekilmesine vakit geçmeden engel olalım,Bakın 1 tane şampiyonluk için 3 yıldır çektiğimiz çileyi görüyorsunuz,gelin bundan sonraki şampiyonluklarımıza şimdiden sahip çıkalım
    hiç bir şeyin indirildiği yok. şuan ihale edilen kısım dolgu alanın yaklaşık yarısı. diğer kısımda zaten otel gibi hatta hastane gibi gelir getirici yapılar olacaktır. tabiki bunun insiyatifi kime ait olacak onu zaman gösterecek.. ama şu aşamada bunlar zaten ihale edilmedi..

ts_tuncay_ts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

Stadın girişi tam olarak nereden bilmiyorum ama yol tarafı giriş şeklinde ayarlansaydı kale arkaları ile maratonların olduğu kısımlar yer değiştirmiş olsaydı bence daha iyi olurdu...Yoldan geçen stadın kale arkasını görecek biçimde şuanda...Merdiven altlarının görünmesi biçok kez tartışıldı forumda...O görüntünün yol tarafına kalması kötü bir görüntü oluşturabilir...

Birde proje resimlerinde giriş kısmı hiç belli değil...Dış kaplamanın içine gömülü bir şekildemi olacak o da belli değil...Bilen biri varmı...

Nereden
    Şırnak

Orada bizzat çalışan mühendis arkadaşlarımdan aldığım bilgilerdir bunlar,ama inşallah senin dediğin doğrudur ahmet kardeşim
    ANADOLU KAPLANI

Sayfa 1736 Toplam 3494 Sayfadan BirinciBirinci ... 736 1236 1636 1686 1726 1734 1735 1736 1737 1738 1746 1786 1836 2236 2736 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)