Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Loca tribünü hariç bizim stadyumun tribün olarak bundan çok farklı olacağını sanmıyorum. Bizim stadyumun bize bu kadar çirkin gelmesinin nedeni tanıtım görsellerinin çok çok kötü hazırlanmış olması.
Hani belki, 2-3 santimlik açı farkıyla kat sayısı farkı vardır. hatta localardaki cam paneller farklı olabilir belki ama çatı kısmını saymazsak, tribün mesafesi ve bi çok açıdan hemen hemen aynı. hatta istenirs loca kısmı da ub kalitede yapılabilir. yani bu projeyi çatı hariç birebir olarak trabzonda görebiliriz.
çatıda kullanılacak membran konusunda da gerekli açıklamalar yapıldı burada, açıkcası mersin stadyumuyla karşılaştırılmasını abes görüyorum.
hassasiyetlerimizi dile getirmemiz elbette normal, getirmemiz de lazım zaten ama eksik ve çirkin pes için yapılan stadyum yamalarını andıran görseller üzerinden çok acımazsızca eleştiri yapmak yanlış bence.
Şimdi dün konuşuyordunuz ya, yeni yapılacak blok neden o kadar solda diye acaba ne için yapılacak diye tartışmıştınız dün hatta sen resim üzerine çizgiler çizmiştin blokun açıklığını anlatmak için. Bende bu resmi görünce stadyumun dip tarafı bayağı geniş olduğunu gördüm ve dedim ki bunun nedeni bundandır.
![]()
Bi de Fatih bu kalıpların sahada işi ne, yerlerine götürülmek için vinci mi bekliyorlar, ne iş anlamadım???
5 subat itabariyle stadın ilerleme seviyesi %8.bu ayın sonunda 5 mart itabariyle seviyesi tokinin sayfasında yayınlanır.takip etmek için tokinin sayfaaından uygulamalar secip ordan devam eden uygulamalardan il olarak trabZonu secerseniz orda trabzondaki butun işlerin ilerleme seviyesi vardır.yalnız belirtilen%bir önceki ayı. 5 itabariyle mütehatin tokiye yaptıgı hakediş baz alınarak yapilmistir
Bu kalıplar söküldükleri zaman bakım yapılır yani üstünde kalan beton parçacıkları temizlenir ve mazotlanır veya ilaçlanır ama genelde mazot kullanırlar ki bir sonraki kolon pürüzsüz çıksın diye ayrıca şu anda kalıplanacak kolon yoksa bunları boş alana çekilir diğer kalıp işlerine engel olmasın diye .Kolon demiri bağlandıktan sonra vinçle yerine alınır.
şu başlığın hali içler acısı yeminle. takımın geleceğini kurtaracak koca projeyi 3 5 kişi takip edip bilgi paylaşıyor. millet kendi kişisel zevkini tatmin etmedi diye stadı yok sayıyor. bjk bursa hatta konya forumlarında günde onlarca sayfa ilerliyor. hakkaten sadece lafta büyük taraftarımız var..
Stadın isitma sistemi ins dusunulmustur yoksa insanlar donar kışın orda arenadan tecrubeliyim macta ayaklarimi hissetmemistim
TRABZONSPOR
@yvzbkts61
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Bu Fiko neyin kafasını yaşıyor.. Ağustos'a bitirecekmiş stadı yok 34. hafta maçını orada yap istersen..
Mümkün olmamakla birlikte eğer başarabilirsse Fiko'yu TOKİ Bakanı yapalım..
Ey gidi günler
![]()
TRABZONSPOR 1967
.
Yil 2004 yada 2005 kahvehane de iki tane yasli amca konusuyo bizde dinliyoruz. Trabzonspor a stadyum yapilacakmis ayni İngiltere de ki gibi kalenin hemen arkasında oturckmisiz. yanindaki amca da diyo desene her maça çubuk getirecek. Kahveci amca maydonuz olup ne yapacan stadyumda çubuğu diye sorunca amca hemen diyo: bizim usaklar atak yapinca kalecinin bi tarafina skariz...![]()
Tam 10 yil sonra kale arkalari 10 metre... Hadi hayirlisi..
Konu Koray Böyük tarafından (20.03.2014 Saat 01:24 ) değiştirilmiştir.
ne alakası var yapılan stadı beğenmeyenler kendilerine tecavüz ediliyor hissine mi kapılıyor ? peki bu stadı beğenenler ne oluyor bu durumda ?
benim demek istediğim eksiklere rağmen bu stat trabzonun ve trabzonsporumuzun isteseniz de istemeseniz de geleceğini kurtaracak bir projedir. ve eksiklere rağmen konuşulmaya değerdir. ancak burda bir kaç kişinin stadı sahiplenmesi gerçekten inanılmaz saçma bir durum. 2. ligde ki takımlar bile sıradan! statlarını kendileri için sıçrama tahtası gördüğü yerde biz kazandıracaklarından çok görüntüsü istediği gibi olmamasını tartışıyoruz. dahası stadı yok sayıyoruz..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)