Güzel
Kombine alanları her maçtan önce arayıp gelip gelmeyeceğini sormak çok mu masraflı olur, sağlık bakanlığı mhrs sistemi gibi bir şey
Ayrıca şu Batı tribünü her maç en son biten, en az tercih edilen hatta genelde bitmeyen bölüm. Neden pahalı yapılıyor.
sırf godamanlarla, vıp ile aynı girişleri kullanıp yan yana maç izlenecek diye mi fazla fiyat çekiliyor
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Kombineleri boşverin hala bu adamın adı bu stadın ismi olmasına nasıl müsade ediyoruz çözemiyorum ???
Şu Şenol Güneş ismi yerine Ahmet Suat Özyazıcı olması gerekir.Esas hak edenlere değer verilmeli.Özkan sümer de benim için ikinci alternatif
Kombinelerin 3 maç gelmeme veya kulübe transfer edilmemesi halinde iptal edilmesi gerek. Satışı yapılırken buna bağlı olarak yapılırsa kimse ben mağdur oldum da diyemez. Teknoloji çağındayız bu tür şeyler kolaylıkla halledilebilir.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
mhrs örnek alınabilir.
randevudan (maçtan) önce arıyor geleceksen 1e gelmeyeceksen 2ye bas
gelicem deyip gelmezsen 15 gün ilgili bölümden randevu alamıyorsun (15 gün kombine bloke)
gelmem dersen randevu aldığın saat (koltuk) boşa çıkıyor. sisteme alarm kuran başka bir hastaya (taraftara) "randevu açılmıştır" (bilet) uyarısı gidiyor
Eze eze 2021-2022.
1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Stadyumda reklam panolarında 2.sırada ki tudors yetmiyormuş gibi birde taraftar grupları saçma sapan pankartlarla tribünü brezilya meksika gibi yapıyorlar...Ne çirkin bir görüntüdür bu arkadaş...Bir bjk nin maç esnasındaki tribüne bak bide bizimkine. Salı pazarı gibi buna dur diyecek vizyon sahibi aklı başında bir tane adam yok mu şu stadyumda
🏟️ Dört Büyüklerin yıllık stat sponsorluğu gelirleri:
✅ Trabzonspor - 300M₺
✅ Fenerbahçe - 240M₺
✅ Galatasaray - 210M₺
❌ Beşiktaş - Sponsoru yok
Sponsor hakkinda duyumu olan var mi? Bjk sayfalari unlu bir havayolunu iddia ediyorlar; bana pek mumkun gelmedi.
Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
Eze eze 2021-2022.
Sponspor işi herhangi bir ipucu dahi vermemisler video da
HEP DESTEK TAM DESTEK
Başlık derhal değiştirilmeli.
hahaha tinerci şenol'dan kurtulduk.
İsmi de güzel oldu hani. Yurtdışındaki bazı sponsorlu stadların ismini duyunca akılda kalıyor. Bizimki de öyle oldu. Stad çevresine de el atarlar inşallah
TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Şu stadın ismini yıllardır düzgün koyamadık. Google Translate'den İngilizce olarak bir dinleyin. Seneye Avrupa'ya katılabilirsek. İngiliz spikerlerin Allah yardımcısı olsun. "Park" kaldırılmalı
Sent from my STK-L21 using Tapatalk
Çakma efsanenin isminin duyulmaması için sponsor bedava da olsa kabulum.O adamdan o kadar nefret ediyorum
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)