İlk olarak Murat 61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Hey yavrum hey. Yıkılıyor mübarek, inliyor inliyor! Trübünleri görebiliyor musunuz?
Ben göremiyorum daForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazı tenis kortumuz hayırlı olsun.
Açılışa Sharapova ve Nadal'ı çağırırız artık.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundan büyük açılış mı olur?
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMainz şehri stadı görünce "iyi ki yapılmamış buraya" diye sevinecek bence.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu projede deplasman tribünü nerde acaba .oda çok önemli .tvde izlerken deplasman tribününün gözükmemesi lazım...Mainze hazırlanan projenin aynısı bize sunuldu...Bir animasyon 2-3 tanede fotoğraf var başkada bir görsel yok...
Yorum
-
Bu animasyonlardaki stad 30.000 kişilik. Kapasite neredeyse 10.000 daha artacak.
Tabiki tüm bunlar stadın 3 seçim daha görmesine engel değil.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Yeni yönetim de geldi, yine bir ses yok.. Her şey kapalı kapılar ardında, taraftardan kaçırılarak-gizlenerek yürütülüyor adeta...
Bunca para harcanarak yapılacak böyle nadide bir stadyum için taraftarın görüşleri nasıl alınmaz !? Üstelik de önümüzde Bursa örneği varken..
Tribünlerin sahaya minimum yakın olması, tribünlerin daha dik, kale arkalarının yekpare olması ve çatının da daha oval bir dizayn ile daha kompakt bir stadyum istiyoruz...
Eklemeleriniz var mı başkaca ???
Bence taleplerimizi toparlayarak bir an önce yönetime ulaştırmamız lazım. BMN yöneticisi arkadaşlardan birisi önderlik ederse 1-2 gün içinde bunları yönetime ulaştırmak çok kolay olacaktır !!!▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
"Küçük bir kentin büyük savaşı"kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !
Yorum
-
* Trabzon mitinginde açıklanır proje acele etmeyin paydaşlarTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
Yorum