Sayfa 1942 Toplam 3494 Sayfadan BirinciBirinci ... 942 1442 1842 1892 1932 1940 1941 1942 1943 1944 1952 1992 2042 2442 2942 ... SonuncuSonuncu
Toplam 87334 adet sonuctan sayfa basi 48,526 ile 48,550 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Papara Park | Kapasite: 41.461

Forum Yöneticisi Yiğit SARI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Açıkçaso dalga formunu yansıtan bi konstrüksiyon veya dış kaplama ve ona uygun enteresan bi çatı tasarımı olsun çok isterdim. Olağan olacak tabi bu şartlarda ama işte Trabzonspor sevgisi farklısını istiyo insan

Dalga ve fırtına kavramları çıkış noktamız olabilirdi
    Konu Yiğit SARI tarafından (07.12.2014 Saat 12:37 ) değiştirilmiştir.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    şenol.08.borçkalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Standart Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Bizim stad numaralı hariç diğer stadların kopyası gibi.Kendimizi kandırmayalım..En azından Tv görüş açısında bize benzer en az10 stad olacak..çok net ortada..

Bunun dışında Farklı Yanlarımız var tabi..
    * Tribünlerin birleştiği yerlerin oval değil, köşeli olması..(gayet iyi)
    * Numaralı Tribünde 2 kat loca olması ( bence hiçbir espirisi yok. çokta önemli değildi..tüm stada yayılıp loca katı olarak yapılabilirdi.Gs stadı gibi mesela .)
    * Çatımız belirgin ölçüde alçak olacak .( İngiltere'deki gibi ..Ses açısından bu bir avantaj)
    * Platformlu stad olması..( çok iyi)

En Büyük ŞANSIZLIĞIMIZ

bir arkadaş Yazmış '' BJK stadı ile kapasitemiz aynı onlarınki daha büyük görünüyor "diye ..Tabiki öyle görünür maalesef .Çünkü Stadı'mızın ilk katları çok yatay ve locaya özel bir kat yok. Kapasitesi büyük ama bir okadarda küçük görünen stadımız var ..

BANA GÖRE STAD SIRALAMASI

1-GS telekom ( bir davetle locada Mac izledim .yok böyle bir stad )
    2-BJK ARENA ( çok iyi )
    3-Bursa(kim nederse desin çok ürkütücü duruyor )
    4-Antalya stadı ( farklı kapasitesi küçük ama çok ihtişamlı ve özel )
    5-Fenev stadı ( Baskı kurmada işe yarıyor )
    5-Konya. ( bence bizden daha iyi )
    6-Biz ( yukarıdaki nedenlerle copy staddan ayrılıyoruz )
    7-diğer kopya stadlar..

SONUÇ YAPILACAK BIRŞEY YOK..
    bundan sonra neler yapılmalı onu düşünmek lazım,,
    Örneğin kat arasına led reklam panosu özel bir durum katar stada, gibi..
    Konu şenol.08.borçkalı tarafından (07.12.2014 Saat 13:08 ) değiştirilmiştir.
    şike alemine meze olmayacağız..!!

pascalli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Protokol tribününün üst kısmına orjinal projeden daha fazla merdiven konulmuş...ilk proje 40 bin kişilikti bize yapılan 41.461 kişi olunca merdiven sayısı da artmış gibi.

ağasarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya

Alıntı pascalli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Protokol tribününün üst kısmına orjinal projeden daha fazla merdiven konulmuş...ilk proje 40 bin kişilikti bize yapılan 41.461 kişi olunca merdiven sayısı da artmış gibi.
    ilkinde 9 basamak görünüyordu şimdi 5 basamak var bence azaldı artacağına.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Hekimoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Ben de bir sıralama yapayım.

1-Vodafone Arena
    2-TTarena
    3-Akyazı
    4-Bursa
    5-Antalya

gerisini at çöpe.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Mehmet BAŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa

Kusura bakmayın Akyazı Stadyumunu Konya ve Antalya ve Bursa Stadyumunun arkasına koymak hangi mantıkla izah edilebilir?

Konya'nın o devasa araç giriş çıkış kapısı mı daha güzel? Yoksa o küçük tribünleri mi? Ya da baştan savma yapılan tribünleri mi?
    Bırakın Allah Aşkına...
    Bu stadyumu beğenmeyebilirsiniz ama Konya stadyumu yırtınsa bile Akyazı'ya yaklaşamaz! Biraz objektif olalım!

Antalya stadyumunun farklı tribün yapısı dışında neyi ile Akyazı'nın önüne geçiyor merak ediyorum? 34-35 kişilik bir stadyum ve kale arkası yok! Bu stadyumun Akyazı'dan güzel olduğunu iddia etmek sadece ''Gülünç'' Antalya'nın giriş çıkış kapılarına ve futbolcu giriş kapılarına bakın! Neyini beğeniyorsunuz merak ediyorum.

Bursaspor stadyumu şu saydıklarımdan daha güzel bir stadyum! Fakat bana göre Akyazıdan tek artısı dışının cam olması! Onun dışında iç dizaynının berbat olduğunu düşünüyorum. Kale arkalarını tek kat yapacağım diye dizaynı bozuk olmuş! Hele o protokol tribününün köşeleri facia! İç dizaynı en kötü stadyumlardan biri! Ama Konya ve Antalya'dan her şeyi ile güzel bir stadyum! Keşke gerçek bir 2 katlı stadyum yapasalardı. O zaman Akyazı'nın önüne koyabilirdim. Ama şimdiki hali gerçekten hoş değil...

Gelelim Akyazı'ya!
    Bir kere gerçek anlamda 2 Katlı bir stadyum! İç dizaynı gayet keskin hatlarla güzel örülmüş! Estetik görünüyor!
    Devasa protokol girişi fotoğraf çekilmek isteyenler için birebir! Ayrıca etrafının sütunlarla dönülmesi de estetik bir görünüş veriyor!
    Bir platform üzerinde paletli bir tankı andıran duruşu var yukarıdan bakılınca!
    Bu stadyumda kullanılan malzeme kalitesi de düşünülünce Konya ve Antalya Stadyumları 2 gömlek küçük kalıyor!
    Ayrıca bana göre numaralı tribün de katledilmiş değil! Bu tribünde zaten basın yeri, protokol fln derken diğer seyirciye yer kalmayacaktı. Arkadaşların bazıları demiş bir tribün gitti diye. Zaten gidecekti o tribün! Anlamsız yorum yapmaya gerek yok!
    Bence farklı tasarım olması da gayet güzel oldu! Apartman gibi durduğu da yok tribünün! Locaların önüne koltuk koyduklarında ve seyirci geldiğinde bunu anlayacaksınız. Biraz geç olacak ama olsun...

Ve Bjk'nın stadyumu... Bence şu an yapılanlar arasında en güzel ve en estetik olanı... Gerçekten güzel iş çıkarıyorlar. Fakat bu stadyumun da dar bir alanda yapılıyor olması serbest dolaşım alanlarının oldukça dar olmasına neden oldu. Her şeyi ile 10 numara bir stadyum değil...

SIRALAMA...

Vodafone Arena = 9,5 Puan
    Akyazı Arena = 9,0 Puan
    TT Arena = 9,0 Puan
    Timsah Arena = 8,8 Puan
    Şükrü Saraçoğlu = 8,5 Puan
    Konya Arena = 8,3 Puan
    Antalya Arena = 8,0 Puan

Bence de sıralama böyledir.

Nereden
    Hakkari

Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama Antep stadında locaların üst kısmındaki prekaastlar bjk stadındaki gibi aşağı sarkık. Ve localar da bizdeki kadar yüksek değil. Hani toki bjk gibi yapmiyordu veya yapamıyordu. Antep stadının resimlerine bir bakın tamda bizim istediğimiz ama yaptiramadığım şekilde yapılmış. Demekki neymiş yapılabiliyormuş.

Nereden
    Sakarya

yeni yapılan statımızdaki 3 adet ambıulans çıkışı ile 1 adet hangar çıkışına şu şekildeki reklam panosu yapılabilir. hem kötü görüntü kapatılmış olur hem de ufakta olsa reklam geliri alınmış olur.(not: hangara yapılacak reklam panosu diğer çıkıştakilerden biraz daha büyük yapılmalıdır ki o açıklık kapatılabilsin)
    (mimari facialar toki'den, yamaması taraftardan...)

Mehmet BAŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa

Alıntı ANIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bjk nin köşe çıkışları çok iyi. üstelik üç tane yapmışlar. ayrıca stad kapasiteleri çok yakın ama onların stadı bana daha büyük gibi geliyor. bunun da koltuk sayısından kaynaklandığını düşünüyorum. bizde koltuk 38 bin, onlarda 40 bin olabilir.

Tek fark var. Vodafone Arena daha dik bir stadyum. Büyük görünmesinin nedeni bu kardeşim

pascalli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı ağasarlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilkinde 9 basamak görünüyordu şimdi 5 basamak var bence azaldı artacağına.
    Tanıtım fotolarına dikkat edersen üst tarafta 3 veya 4 basamak gibi görünüyor..şuan sanırım 8 basamak var.

Samet Yildirim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

bjk stadyumu neresi bukadar begeniliyor...bakiyorum bakiyorum anlamiyorum...

-Dik olmasi bence iyi..
    -ama ilk kat bakin cok giris cikis var mesela...
    -ilk kat ile üst kat arasi yüksek 2 kat loca var galiba...
    -Kale arkalarda üst tribünde sanirim bjk lilarin sikayeti vardi giris-cikis yerleri 3 gen diye...oda büyük sikinti..
    -sahaya cok yakin bu tabiki iyi..
    -stadyuma distan baktigin zaman anormal güzel ne var ? Bence birsey yok..

Genel kalitesi daha iyi olabilir ama cok abartilacak birsey yok.

Bizim stadimizinda güzel yönleri var terside var tabiki...Cok abartiyoruz bazi seyleri...
    Alt kat giris-cikis olmamasi müthis birsey. Stadin disi bence güzel görünüyor Platform üzerinde felan..
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Nereden
    Güney Amerika

Stada zaten isinamadim, buradaki yorumlari okuyunca iyice nefret ediyorum.
    Konu MaEsTrO tarafından (07.12.2014 Saat 14:26 ) değiştirilmiştir.
    Gecti, istemem gelmeni.

Nereden
    Sakarya

Alıntı bz hr yr trbzn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama Antep stadında locaların üst kısmındaki prekaastlar bjk stadındaki gibi aşağı sarkık. Ve localar da bizdeki kadar yüksek değil. Hani toki bjk gibi yapmiyordu veya yapamıyordu. Antep stadının resimlerine bir bakın tamda bizim istediğimiz ama yaptiramadığım şekilde yapılmış. Demekki neymiş yapılabiliyormuş.
    loca katını gizlemek için locanın üst tribününden bizim statta 3 basamak antepte 4 basamak sarkıtılmış ve onların locaları daha gömük vaziyette olmuş.

DEEP BLUE
    Ziyaretçi

Hani Kuala Lumpur'da yaşayıp, Türkiye'nin haritadaki yerini bile bilmeyen Metin Şentürk adında bir mimar olsa, ancak bu kadar kötü bir dizayn yapardı... Trabzonspor, ne yapıp edip kendi stadını yapmalıdır. Gerekirse 15.000 kişilik... Sevemedim bu Akyazı denen ucubeyi...

Nereden
    Sakarya

Alıntı pascalli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tanıtım fotolarına dikkat edersen üst tarafta 3 veya 4 basamak gibi görünüyor..şuan sanırım 8 basamak var.
    bahsettiğiniz statın ilk kesit planı ise orada 9 basamak görünüyor , fakat inşaat resimlerinde ise locaların üstünde 7 basamak yapılmış vaziyette..

Konu ağasarlı tarafından (07.12.2014 Saat 14:56 ) değiştirilmiştir.

Furkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Burda stad yakından daha heybetli duruyor yazan yorumlardan sonra acaba sorun bende mi diye bir kere daha geldim stadyumun yanına şimdi. Fikrim değişmedi. Sahil boyunca stadyum manzarasıyla yürüyorsun ama heybetli bir görüntüsü yok. Belki içinden daha iyi görünüyordur.

Çatı bir hava katar umarım, bu haliyle bir albenisi yok..
    "Bize Heryer Trabzon.."

Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    Nereden
    Rize

Alıntı Samet Yildirim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bjk stadyumu neresi bukadar begeniliyor...bakiyorum bakiyorum anlamiyorum...

-Dik olmasi bence iyi..
    -ama ilk kat bakin cok giris cikis var mesela...
    -ilk kat ile üst kat arasi yüksek 2 kat loca var galiba...
    -Kale arkalarda üst tribünde sanirim bjk lilarin sikayeti vardi giris-cikis yerleri 3 gen diye...oda büyük sikinti..
    -sahaya cok yakin bu tabiki iyi..
    -stadyuma distan baktigin zaman anormal güzel ne var ? Bence birsey yok..

Genel kalitesi daha iyi olabilir ama cok abartilacak birsey yok.

Bizim stadimizinda güzel yönleri var terside var tabiki...Cok abartiyoruz bazi seyleri...
    Alt kat giris-cikis olmamasi müthis birsey. Stadin disi bence güzel görünüyor Platform üzerinde felan..
    Bir juve stadyumumuz vardı ona Bursa eklendi o stadyuma Bjk stadyumu da eklendi. Üst tarafta Konya stadyumu da eklendi bu dizilişe Konya bizim stadyumdan iyiyimiş Bayılıyoruz başkasının malını övmeye

Hüseyin Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Orta Doğu

Antep kadar yapamadılar şu işi, benzer bi prekast fotoğrafını Erol Ağaoğlu'na bizzat gönderdim twitterdan özel mesajla, geri dönmedi.

Hüseyin Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Orta Doğu

Bu arada ilgili giriş kapısı önce küçültülmüş ama sonra muhtemelen mazeme girişi vs. için tekrar eski halinde kullanılmış. Testere kirişler diğer küçük kapıların seviyesine kadar iniyor yoksa. Ama malzeme giriş ibitene kadar büyük bırakılsa sonra kapatılsa ne olurdu merak ediyorum.

Nereden
    İngiltere

neden sadece stad olarak bakıyorsunuz ki . denize sıfır diğer tarafı orman. ağaçlık alanın içinde spor alanı olacak. cafeler vs. güzel zaman geçirecez. bizim proje iyidir. çıkışlarrda çok kötü olursa kapatır yönetim ilerde dünyanın sonu değil ya. ben locaların tavan taban farkının fazla oldugunu dusunuyorum. orayada tabela takar reklam alırız.

Nereden
    İstanbul

bjk kaba bitmeden çatıya başlamış

Ömer SEVİNÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

facebookta bir arkadaş yazmış, hakikaten bizim stat tıpkı tank gibi duruyor ) onunla ilgili bir şeyler yapabiliriz belki.
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Nereden
    Gümüşhane

Arkadaş bu Trabzonlu hemşerilerimiz eleştiriyi ne kadar seviyor.
    bir sürü ütopik komplo senaryosu yazılıyor.
    Sanki devletin kurumları işi gücü bırakmış Trabzonspor'un stadını kötü yapmak için uğraşıyor.
    tribün 1. katlarının eğimin düşük olması çok olumlu bir şey, İngiltere statlarındaki gibi asil durur ve stada derinlik katar.
    Stadın platform üzerine oturması en büyük artı, Türkiye'de örneği yok.
    Bence çok güze stat oluyor. En önemli şey stat altındaki platformun kompleksi 7/24 yaşatacak şekilde ticari olarak planlanması ve işletilmesi
    Enerjimizi bu stadı taraftar olarak nasıl değerli kılarız buna harcamalıyız bence.
    Saygılar....

Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    Nereden
    İstanbul

Alıntı mc.maneman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaş bu Trabzonlu hemşerilerimiz eleştiriyi ne kadar seviyor.
    bir sürü ütopik komplo senaryosu yazılıyor.
    Sanki devletin kurumları işi gücü bırakmış Trabzonspor'un stadını kötü yapmak için uğraşıyor.
    tribün 1. katlarının eğimin düşük olması çok olumlu bir şey, İngiltere statlarındaki gibi asil durur ve stada derinlik katar.
    Stadın platform üzerine oturması en büyük artı, Türkiye'de örneği yok.
    Bence çok güze stat oluyor. En önemli şey stat altındaki platformun kompleksi 7/24 yaşatacak şekilde ticari olarak planlanması ve işletilmesi
    Enerjimizi bu stadı taraftar olarak nasıl değerli kılarız buna harcamalıyız bence.
    Saygılar....
    katılıyorum pozitif bir düşünce

Sadettin_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Standart Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

En merak ettigim seylerden biride kamera nin yuksekligi .
    İnonu stadindaki gibi olursa kötu..
    Balikesir stadindaki gibi yerin dibinde olursa daha kotu hatta facia igrenc olur .
    İnsallah bi ortasini bulurlar .
    61

Sayfa 1942 Toplam 3494 Sayfadan BirinciBirinci ... 942 1442 1842 1892 1932 1940 1941 1942 1943 1944 1952 1992 2042 2442 2942 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)