Bir yanlışlık var ama hadi hayırlısı, acaba köşe tarafı o bölümde kıvrılmaya başladığı için mi basamak sayısı artıyor anlamadım !!
Bir yanlışlık var ama hadi hayırlısı, acaba köşe tarafı o bölümde kıvrılmaya başladığı için mi basamak sayısı artıyor anlamadım !!
Şimdi aklıma geldi de akustik ile alakalı bi çalışma var mı projede?
( ゚д゚)
Basamaklar ortaya çıktı ama bir dengesizlik var. Demek ki gizem devam edecek. Heyecanla bekliyoruz. Umarım bir tokilik yapmazlar.
![]()
Stat değil çok bilinmeyenli denklem mübarek![]()
abiler merdiven sayisi cok degilmi bana mi öyle geliyor ? bu resimlerde uzerlerinde yesil sayi olanlar merdiven dimi?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Kırımızı ile işaretlediğim basamak sarıya göre daha yüksek (daha doğrusu bulunduğu kirişin zemininden yüksekte kırmızı olan, sarı olan ise kirişle aynı seviyede) ilk iki basamak dizisi diğerlerinden biraz farklı. Sanırım tribün hafif dönmeye başlayacak o noktada. Yanlış bişey yaptıklarını düşünmek istemiyorum, o kadar da olmaz yani, ayıptır...
Konu f1bekir tarafından (15.03.2014 Saat 20:13 ) değiştirilmiştir.
Değerli renktaşım Bekir eline koluna denklanşörüne sağlık zamanını harcayıp bizleri görsel olarak bilgilendiriyorsun teşekkürler.
Kıvrımdan dolayı kaynaklanıyor olmasın sakın !
Evet evet, artık eminim, orası köşe tribünlerin (ambulans çıkışlarının olduğu yerdeki tribünler) başladığı yer. O yüzden çapraz geliyor ordaki basamaklar.
Şu çizdiğim testere kirişinde anormallik var, farkındaysanız o kirişte filiz demirleri var kıvrım oradan başlayabilir diye düşünüyorum.
Bırakın yamuk yapsınlar, belki Pisa Kulesi gibi binlerce turist çeker yıl içinde
.
Konu f1bekir tarafından (15.03.2014 Saat 20:47 ) değiştirilmiştir.
Koray orası ambulans çıkışı olacağı için duvar kıvrılmadan çıkışın köşesine kadar geliyor, kıvrılmış olan duvarın bulunması gereken yerde çıkış nedeniyle boşluk oluyor. Tribün söylediğimiz yerde kıvrılmaya başlayacak ve çıkışın köşesinde sıfırlayacak.
Neyse Fatih anlatsın benim dilim dönmüyor![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)