alindiysa hayirli olsun diyelim.
Necmi Perekli'nin yarın sözleşme imzalanacağını açıklamasından sonra başlığı açmayı uygun gördüm arkadaşlar
Sayed Moawad oyuncunun ismi. İsmaily takımının ismi.
Daha bu yaz yeni sözleşme imzalamış, 2011 yılında sözleşmesi bitiyor.
29.05.1979 doğumlu. 166 boyunda, 69 kilo.
Forma numarası 14.
Birazcık İngilizcesi var.
Mısır'da 12 kez milli olmuş. Ama şimdi o sayı biraz daha artmış olabilir.
Defansın solunda oynuyor. Orta sahanın solunda pek oynayamaz ama yine de oynamışlığı var
Çok hızlı ve çevik bir oyuncu. Solak. Ortalama seviyede bir tekniğe sahip. Pasları pek iyi değil. Pozisyon alması zayıf.
En önemli özelliği dediğim gibi çok çevik bir oyuncu olması.
Konu Ömer SEVİNÇ tarafından (28.01.2008 Saat 22:09 ) değiştirilmiştir.
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
alindiysa hayirli olsun diyelim.
TRABZONSPOR
hele bi imzalasın bakalım.
Özkan SÜMER
Hayırlı olsun. Bahsi geçen diğer 3 transferi dört gözle bekliyoruz.
Önce TRABZONSPOR
Transfer transferdir. Sanmıyorum bu forumda bu futbolcuyu alıcı gözle daha önce izleyen olsun. Kötü çıkma olasılığı büyük ama küçük şansımızı zorlamak için en başta olumsuz olmayalım.
bazı arkdslar moawed ı alex ve fernandao nun alternatifi sanıp hayal kırıklığı yaşamışlar düzeltelim moawed bu oyuncuların alternatifi değil asıl transferlerle görüşmeler sürüyormuş bekliyoruz
U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)
Hayırlı olsun diyelim ne diyebilirizki başka.
Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
ikinci kasab ayman
olmasin da..hadi hayirlisi
Avrupada Bordo Mavi Aski...herzaman ve her yerde...
kazayla tello gibi bi oyuncu çıksa bari hayırlı olsun. bu yönetimden fazlasını beklemek hayal olur. onun için bunada şükür
alin size ikinci musamba vakasi. bu adam menejer kazigi degilse ne olayim. bu adama mi umut baglayacagiz simdi?
onun mevkiinde zaten baris var, hadi aldik diyelim. ulan gol atacak adamimiz yok, orta yapacak adamimiz olsa ne yazar.
hayırlı ugurlu olsun ne diyelim beklentilerimiz daha büyüktü ama belki alınacak o üç futbolcu tatmin eder inşallah bizi..
''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''
O kadar mutluyum ki
ucurum
Ayman'ın da söylediği gibi, Sayed'i herkes tanıyordu. Attığı goldeki klası, oyundan alınırken ki yuhlanması ne kadar da helvaaa helvaaa bir durum. Messi'ye bir yedek olarak düşünüyordu Ossasuna ama o artık bizde. Bu sevinçle gidip bir böbrek bağışlamayı düşünüyorum. Evet gidip yoksa kendi elimle Albayrak'a mı versem, üzerine bir iki lira daha koyup, Jabi'nin yeğenini alırız, sonrasında kim tutar bizi. Ver elini TSYD kupası.
28 Ocak 2008 Pazartesi 19:08
haber61 de transfere yorum yapan bir renkdaşımız komik insanlarız biz yahu
poetricus
Hayırlısı olsun. İnşallah başarılı olur. Aradığımız sol bektir inşallah. İlk Mısır maçını izlemek farz oldu.
(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Klavuzu Karga olanın burnu şeyden kurtulmaz hesabı bunun referansı Ayman sa hapı yuttuk demektir
eğer ersun hoca aldırdıysa ...ben güveniyorum ..iyi adamdır...en azından celodan iyidir inşallah...
...ben tahmin ediyordum...basında hiç ismi geçmeyen bi adam alınacağı...şimdi diğer transferleri bekliyoruz...
deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
Bu yönetimin aldıgı hangi topçudan hayır gördükki!!inşallah iyi bir transfer olur...fakat hiç ümidim yok!!
Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
bunada şükür;ne diyelim.
defansın soluna alınması çok iyi oldu bizim için.
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara tıklayalım.
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
bu oyuncu ersun yanalın istedigi bir oyuncudur
lütfen böyle yapmayalım
yönetim ersun hocadan ikinci bir liste almıştı
bu listede vardır bu oyuncu alla alla ya
adam almayız küfrederiz alırız küfrederiz
az duralım ben ersun hocanın bu futbolcuyu istedigini biliyorum
kafadan adam almayı beceremez bizimkiler
alsalardı şimdi bebbelerle tehouelerle necatilerle avunurduk
...bu tip adamlar kapalı kutudur ...belkide bizde patlama yapıp isim yapacak...lütfen eleştirmeyelim...stepanovu ...syzmek i kim tanıyordu gelmeden veya yattarayı....
...unutmayın bize isim yapmış adamlar değil geldiklerinde hiç tanın mayan ama kalitelerini ıspatlayınca vaz geçilmez olan adamlar faydalı olmuştur...
deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
Büyük transfer ne kadar aradılar acaba
Trabzonspor'um senin için ölürüm!..
Ben sezon sonuna kadar kiralandı diye duydun Lig tv'de ama...
celalettin ve keçeliden ii olduğu kesindir.milli takımda oynuyosa var demekki futbola dair vasıfları.
Özkan SÜMER
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)