Şafak 17. Sabredin kurtuluyoruz bunlardan.Bize eski Trabzonspor'umuzun ruhunu getirecek ve canla başla çalışacak bir yönetim gelecektir.İnşallah!!!!
Şafak 17. Sabredin kurtuluyoruz bunlardan.Bize eski Trabzonspor'umuzun ruhunu getirecek ve canla başla çalışacak bir yönetim gelecektir.İnşallah!!!!
sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR
Şafak bile bana Nuri`yi hatirlatiyor ( Yeni Şafak)![]()
saır ve yazar olduk bunların sayesınde aklımızı aldılar basımızdan bunlar ama az kaldı kurtulmaya
size bir şey söyleyeyim mi bu yönetimin gitmesi için şafak saymak kadar beni mutlu eden bir şey olamaz şafak doğan güneş diyeceğim günü iple çekiyorum ama transfer yapılmazsa yeni gelecek yönetiminde çok bi hayrı olacağını zannetmiyorum
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
başak ,bilemedin şafak.dannn.![]()
Hayat bir gündür o da bugündür.
tabiii bir daha ertelenmez ise kurtulmamıza 17 gün kaldııı o günü bayram ilan edeceğiz forumda 1. bayram ziyanın gitmesiydi 2. bayram albayrağın gitmesi olacak 3. bayramda afyonlanmış taraftarın elenip gitmesi ve maçlara gelmemelerinden takımdan ellerini çektiklerinde olacak
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
gel teskere gel...
ben bir daha unutabileceğimi sanmıyorum
EĞİTİM ŞART!!!
Hangi hesaba göre? Tff kongre tarihine göre mi yoksa bizimkine göre mi ?
içimden Çok kötü şeyler Geçiyor,İnşallah Şafak +720 falan Olmaz![]()
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Tekrar ertelemeye çalışıyormuş o kanı bozuk !
Trabzonspor'um senin için ölürüm!..
gittikleri gün büyük bir KOLBASTI PARTİSİ düzenleyelim
ozaman utanırlar harbidiyorumacayip zevkli olur du he
EĞİTİM ŞART!!!
gittikleri gün Trabzonsporluluğum tavana vuracak![]()
7-7-7-7-7-7-7
inşallahhhhhhh bir kurtulalım ne sevinecem
eee allah bizi böyle cezalandirdi. sen 96 dan sonra senol günesi basarisiz diye gönder, atay aktuga demedigini birakma olacagi bu...
neyse allah bidaha böyle günler yasatmasin bizlere
Bu takıma transfer yapılsın nuri ve saz ekibi bu takımdan gitsin bende kolbastı ögrenip oyanacağım
BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
Lazanat' lı
Fredinin kabusu gibi çöktüler başımıza.......
yönetim geleli beri en kanlı gerilim korku filmleri bile fıstık çerez oldu bizlere....
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yeni gelecek olanlar içinde aynı şeyleri söylemek zorunda kalmayız umarım.Yoksa nurinin gitmesininde bi anlamı kalmaz
Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Kongre takımın üzerindeki belirsizliği kaldıracaktır. Yoksa gelecek olan yönetimin kalan 15 maçta bir şey yapacağını zannetmiyorum. Ama dediğim gibi belirsizlik ortadan kalkacaktır. Transfer sezonu bitti bitecek. Alınması muhtemel oyuncuların uyumu sözkonusu. Yapılacak kongre ile (Nuri Albayrak'ın gelmememsi şartı ile) kapkaranlık olan ortam biraz aydınlanacak. Güneş bulutların arasından çok az ışığını gösterecek.
...
Dün ligtvde Serdar Bali Kongrenin 8-9 şubatta olmayacağını söyledi.
EĞİTİM ŞART!!!
uzun zamandır dua edıyorum ınsallah kurtulacagız aslında trabzonda havai fişek gosterısı yapmak lazım ve bır sey soracagım stadın yapımından nurı albayrak para kazanacakmı kongre tarıhının uzamasının bunla ılgısı varmı arkadaslar
Arkadaşlar facebookta yeni grup açtım. Nuri albayraktan nefret eden 500000 trabzonlu bulurum diye. Girin bağlanın gruba.
066661
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)