Hocam'a Allahtan rahmet diliyorum, basýn ve halkla iliþkilerde gerçekten ismi en önlerde yazýlan insanlardan biriydi, onu bu þeklide kaybetmek bizleri çok üzdü.
Mekaný Cennet olsun...
Atletizmin ve olimpiyatlarýn Türkiyedeki duayeni eski sprinter ve spor adamý gazeteci yazar Cüneyt Koryürek harbiyede caddede karþýdan karþýya geçerken bir aracýn çarpmasý sonucu kaldýrýldýgý hastanede vefat etmiþ.. Kendisine allahtan rahmet ailesine ve türk spor camiasýna sabýrlar diliyorum...
Yani þu trafik terörüne verdigimiz canlarla ikitane devlet kurulurdu yetiþtir en verimli cagýnda kaybet!!
Yeter artýk birileri artýk þu trafik denen illete bir dur desin!!
Konu bordobluex tarafýndan (03.02.2008 Saat 18:12 ) deðiþtirilmiþtir.
Profesyonelleþemeyen Kurumsallaþamayan hiç bir kurumun baþarýlý olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Hocam'a Allahtan rahmet diliyorum, basýn ve halkla iliþkilerde gerçekten ismi en önlerde yazýlan insanlardan biriydi, onu bu þeklide kaybetmek bizleri çok üzdü.
Mekaný Cennet olsun...
Trabzonspor kültürünü yaþa, yaþat, öðret...
Ýþte BMN!*
Allah rahmet eylesin...![]()
- “Vatan savunmasýnda gereðinden fazla merhamet, vatana ihanettir . . .”
Mustafa Kemal Atatürk
- Forum Kurallarýna aykýrý her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayýnýz.
Allah rahmet eylesin , mekaný cennet olsun.
Türkçe, Turkche olmasýn! Dilimizi koruyalým! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde þapkam, dünyanýn dört bir yanýný geziyor ve stadyumlarda yalvarýyorum:
“Tanrý rýzasý için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"Ýhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Allah rahmet eylesin.
TSira- Þükran
"Ne mutlu "insaným" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karþýlýk verene."
Allah rahmet eylesin kendisine. Maalesef, trafik canavarý demiyorum, trafik magandalarý bir deðeri daha aramýzdan aldý.![]()
Allah rahmet eylesin
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Allah rahmet eylesin mekaný cennet olsun
Allah rahmet eylesin. Mekaný cennet olsun.
![]()
“Her kim kendini kýymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Allah rahmet eylesin....harbiye gibi bir yerde adama nasýl araba çarpar anlayamýyorum....
Allah rahmet eylesin. Deðerli bir insandý
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çýkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor þükretmedikçe þampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalýr, üretirsen çoðalýr--------------------------------------ÝÇÝN
Arslanýn sýrtlaný çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Allah rahmet eylesin, mekaný cennet olsun![]()
Fanatik Pacci
Ntv de yayýnlanan Golden Lig yarýþlarýný izler, Cüneyt Koryürek, Kenan Onuk gibi iki atletizim severlerden yarýþmalarý dinlerdik. Atletizm de tüm ünlü sporcularý bilir bizlere anlatýrlardý. Olimpiyat oyunlarýndaki atletizm yarýþlarýný da onlarýn yorumlarýyla izlemek hep vazgeçilmez olmuþtu. Þimdi görüyoruz ki ikisi de yok. Ýkisi de Türk atletizm sporunu suskun býraktýlar.
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin![]()
-1461 TRABZON-
Türk basýnýnýn acý kaybý
20 Ocak 2008 Pazar 00:10
Gazeteci Cüneyt Koryürek, geçirdiði trafik kazasý sonucu yaþamýný yitirdi
Gazeteci Cüneyt Koryürek, Þiþli'de geçirdiði trafik kazasýndan sonra kaldýrýldýðý hastanede hayatýný kaybetti. Kaza sonrasý otomobil sürücüsü gözaltýna alýnýrken, kazayla ilgili soruþturma baþlatýldý.
Edinilen bilgiye göre, Harbiye'de yolun karþýsýna geçmeye çalýþan Gazeteci Cüneyt Koryürek'e saat 17.30 sýralarýnda sürücüsünün kimliði henüz açýklanmayan BMW marka bir araç çarptý.
Kazanýn ardýndan ambulansla Taksim Eðitim ve Araþtýrma Hastanesi'ne kaldýrýlan Koryürek'in kafatasýnda çatlaklar meydana geldiði; göðüs kafesinde çatlak olduðu ve vücudunun birçok yerinde kýrýklar oluþtuðu tespit edildi.
Hastanenin yoðun bakým ünitesinde yaklaþýk 4,5 saat yaþam mücadelesi veren ve bir kez kalbi duran Koryürek için doktorlar seferber oldu. Fakat tedavilere karþýlýk vermeyen Koryürek, saat 22.00 sýralarýnda beyin kanamasý sonucu hayatýný kaybetti.
Basýn mensuplarýnýn sorularýný yanýtlayan Cüneyt Koryürek'in oðlu Mehmet Koryürek, babasýnýn beyin tramvasý sonucu hayata gözlerini yumduðunu ifade etti.
Otomobil sürücüsünün gözaltýna alýndýðý ve kazayla ilgili soruþturmanýn sürdürüldüðü bildirildi.
CÜNEYT KORYÜREK KÝMDÝR?
Cüneyt Koryürek, 1931'de Ankara'da doðdu. Liseyi Ankara Koleji'nde, üniversiteyi Kaliforniya'da tamamladý. Askerliðini Genelkurmay Baþkanlýðý'nda yedek subay olarak yaptý, burada General Cevdet Sunay'ýn tercümaný olarak çalýþtý.
Çalýþma hayatýna serbest muhabir ve basýn danýþmaný olarak baþlayan Cüneyt Koryürek, Ankara'da Daily News'da Yazý Ýþleri Müdürü olarak çalýþtý. 1962'de Ankara'da, sahibi ve yöneticisi olduðu Delta Ajansý'ný kurdu.
Cumhurbaþkaný Cevdet Sunay'ýn Basýn Müþavirliði'ni de yapan Koryürek, Halkla Ýliþkiler Derneði'nin kurucularý arasýnda yer aldý. Avrasya Kýtalararasý Maratonu'nun yarýþ ve organizasyon direktörlüðünü yapan tecrübeli gazeteci yedi olimpiyatta gazeteci olarak çalýþtý.
Olimpiyat oyunlarýný TRT'de yorumlayan Koryürek, bu konuda yayýnlanan iki kitabýna ek olarak Ýstanbul Olimpiyat Hazýrlama ve Düzenleme Kurulu için de bir kitap yazdý. Ayrýca 'Lider ve Liderlik' ve 'Harf Ýnkýlabý' adlý kitaplarý bulunan Koryürek'in Türkiye'de çalýþtýðý bazý atletler, Türkiye ve Balkan rekoru kýrdý.
Koryürek'in, Amerikan Atletizm Yazarlarý Derneði, Uluslararasý Olimpiyat Tarihçiler Birliði ve Atletizm Ýstatistikçileri Birliði üyeliði bulunuyordu. Çeþitli yýllarda Atletizm Federasyonu'nda, genel sekreter, asbaþkan ve baþkan olarak görev yapan Cüneyt Koryürek, son olarak NTV'de yayýnlanan Atletizm Aktüel programýnda yorumcu olarak görev yapýyordu. Cüneyt Koryürek, ayrýca, Cumhuriyet, Hürriyet, Yeni Yüzyýl, Radikal ve Sabah gazetelerinde atletizm, olimpiyat ve genel konular üzerinde yazýlar yazdý.
Sen aðlat biz severiz seni...
Aþkýn rengi:BORDO-MAVÝ
ts_mania
Allah rahmet eylesin..
Güçlülerin Ýktidarýna Karþý; Trabzonspor!
Allah rahmet eylesin, mekâný cennet olsun.
Ne yazýk ki çok eskilerden 1-2 maç yapmýþýz diye biliyorum...þimdi o zaman yanlýþlara imza atan kiþiler yüzünden biz de þikeci mi oluyoruz ? Bu iþi gelenek haline getiren 1-2 kulüp haricinde kuluplere sürekli þikeci unvaný vermek ne derece doðru?
Cengiz Çubukçu
Allah Rahmet eylesin.
bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
ALLAh rahmet eylesin mekaný cennet olsun
''ÞAMPÝYONLUK YAKIÞACAK ÞEHRÝME''
Ülkemizde trafiðe verilen kurban sayýsý kaç oldu bilmiyorum ama terörden de daha çok öneme sahip bir konu bu. Allah rahmet eylesin
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Allah rahmet eylesin
Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak
Allah rahmet eylesin.
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
dün kazým kanat ntv'de ''biz millet olarak hiçbirþeyi çözmeyiz mesela ne toplu yerlerde sigara içmemeyi ne de trafik sorununu halledemeyiz çünkü birbirimize saygýmýz yok ''dedi. adama da ilk defa hak verdim...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)