"UFO gören masum köylü, koçum benim"
Şaka bir yana bu konuda enterasan görüntüler var. BU UFO'ların tam olarak ne olduğu bilinmiyor, Uzaylılar mı, Cİnler mi veya başka bir şey mi orası soru işareti. Ama böyle şeyler var kabul etmek lazım.
Kumburgaz'da UFO heyecanı
Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan, Kumburgaz'da bir site bekçisi tarafından çekilen görüntülerin dünyada büyük yankı uyandıracağını ve dünya UFO literatürüne ''en önemli ufo görüntüleri'' olarak geçeceğini söyledi.
Akdoğan, görüntüleri çeken Kumburgaz'daki Yeni Kent Sitesi bekçisi Yalçın Yalman ve Sirius Bilim Kurulu Üyesi Dr. Seçkiner Görgün ile Dedeman Oteli'nde basın toplantısı düzenledi.
Toplantıda, bekçi Yalman'ın 2007'nin Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında sabaha karşı çektiği ve UFO olduğu iddia edilen görüntüler basına gösterildi.
Yalman, bu konuya meraklı olduğunu, azim ve hırsla gelmelerini beklediğini ifade ederek, "Geleceklerini hissedebiliyorum. Bu işi sabır ve inançla yaparsak görebiliriz" dedi.
Çekim yaptığı ikinci el kamerasını gazetecilere gösteren Yalman, sitede kasım ayına kadar devamlı bekçilik yaptığını, sonrasında da babasının ölümü ve annesinin rahatsızlanması nedeniyle görüntülerin Sirius'a ulaştırılmasının geciktiğini anlattı.
Haktan Akdoğan da bunların Türkiye ve dünyadaki en önemli görüntüler olduğunu savunarak, "Görüntülerde sadece bir UFO değil, iki varlığın da kafasını görüyoruz. Bu dünyada ilk" diye konuştu.
Görüntüleri site sakinlerinin de gördüğünü ifade eden Akdoğan, "Bu görüntüler dünyada büyük yankı uyandıracak ve dünya UFO literatürüne 'en önemli UFO görüntüleri' olarak geçecek. Bu olağanüstü görüntülerle UFO'ların fiziksel formları, ay ışığından yansıyan metalik parlak yüzeyleri ve maddesel yapıları çok net bir biçimde görülmektedir" diye konuştu.
"Görüntüler mizansen değil"
Türkiye'de zaman zaman sivil halk, sivil veya askeri pilotlar tarafından UFO'ların görüldüğünü kaydeden Akdoğan, gelecek ay ABD'deki Uluslararası UFO Kongresi'nde bu görüntüleri dünyaya aktaracağını söyledi.
Akdoğan, Yalman'ın çektiği görüntülerin "www.youtube.com" paylaşım sitesi ve kendi internet sitelerinde yayımlanacağını bildirdi.
Görüntülenen cisimlerin 10-15 metre çapında, 1-2 mürettebatlı öncü, keşif gemisi olduğunu iddia eden Akdoğan, görüntüleri incelediklerini ve mizansen ya da maket olmadığına karar verdiklerini anlattı.
Akdoğan, "Ben 22 senedir bu konuyu araştırıyorum. Çok kayda değer bir görüntü. Bundan iyi görüntü literatürde yok" dedi.
Bir gazetecinin, "Yaratıkların kafası ile aracın büyüklüğü tezat oluşturmuyor mu?" sorusunu Akdoğan, "Tüm bunları biz de araştırdık, gemi ile kafaların büyüklüğü orantılı" diye yanıtladı."UFO'lar yeraltı zenginlikleriyle ilgileniyorlar"
"UFO'lar yüzyıllardır sadece görülüyor, sizce ne yapmaya geliyorlar?" sorusu üzerine Akdoğan, "Dünyanın her ülkesinde, bölgesinde görülüyorlar. Değişik amaçlarla olabilir. Kimisi belki bor, altın gibiyer altı zenginlikleriyle ilgili olabilir. Kumburgaz, geçtikleri bir rota olabilir veya orada ilgilendikleri bir şey olabilir. Bir enerji olabilir, bunu kullanıyor olabilirler. Ama bunlar spekülatif şeyler" diye konuştu.
Akdoğan, bu varlıkların genelde yeraltı zenginliği olan bölgelerde, volkanik alanlarda ve tarihi yerlerde görüldüğünü ifade ederek, "Nükleer denemelerden sonra daha sıklıkla gelmeye başladılar. Belki açığa çıkan radyasyon kozmik komşulara da zarar veriyor, dengeyi bozuyoruz evrende. Belki de bu tehlikeli süreci gözlemliyorlar" dedi.
Bir gazetecinin, "Uzaylılar milattan önceki dönemlerden beri geliyorlar, ama bir icraat yok" demesi üzerine Akdoğan, "Telepatik olarak bizi yönlendiriyor olabilirler" dedi.
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
"UFO gören masum köylü, koçum benim"
Şaka bir yana bu konuda enterasan görüntüler var. BU UFO'ların tam olarak ne olduğu bilinmiyor, Uzaylılar mı, Cİnler mi veya başka bir şey mi orası soru işareti. Ama böyle şeyler var kabul etmek lazım.
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Bana kalırsa insan Yattara'nın 2 adamı geçmesine bile daha samimi, coşkulu tepkiler verir. Bu sanki sallama... "Salih, bak uzaylı!" Bu adam uzaylı görünce bu kadar sakin kalabiliyorsa stopere alalım hemen.
Harika,mükemmel, olağanüstü..Bu adam uzaylı görünce bu kadar sakin kalabiliyorsa stopere alalım hemen.
teknoloji o kadar ilerledi ki bazı insanlar nasıl kolay yoldan ufo yapılacağını gösterir oldu tv.lerde bunun dışında bilmem ne çizgileri vardı ya onların da nasıl yapıldığını netgeo'da göstermişlerdi.
ancak inkaların güney amerikadaki o geçmiş yüzyıllardaki kocaman çizgileri ile havaalanı gibi düz bir yol yapmaları şaşırtıcı. bunun yanı sıra dünyanın çeşitli yerlerinde aynı dönemlere rast gelen çoğu büyük binanın piramite benzemesi de şaşırtıcı (mısır-çin-güney amerika..)
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Oooo Salih, ışığı açtı.
Yavaş gidiyo.
Ağır gidiyo.
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
tamamiyle saçmalık.
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara tıklayalım.
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Salih bize sellektör yaptılar farkettin mi
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Böyle bir olay (Dünya'dan başka bir alemde yaşam olması) dinimize aykırı. Dolayısıyla ben kesinlikle inanmıyorum..
Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
Ayrıca videodaki konuşmalar da bana çok yapmacık geldi.. Canınız sıkkınken izleyin muhakkak, gülme garantili
Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
Muhabbet çok komik. Ufo falan yok bence.Ben inanmıyorum.Saçma geliyor bana.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Ufoyu bilmem ama Uzayda hayat olması mümkündür Samanyolunda , sadece Ay'da hayat olmaz atmosfer olmadığı için Mesela Satürnde büyük ölçüde Hidrojen ve Helyumdan oluşur Satürnde hayat olma ihtimali olduğunu gösterebilir. Bir başka gezengende Mars İnce bir atmosferi olan karasal gezegen Marsın yüzey şekilleri Aydaki kraterlerle ve Dünyadaki volkanlar vadiler ve çöller ve kutuplarla benzerlik gösterir. Tam olarak uzayda hayat olup olmadığını bilemeyiz ama bazı özellikler benzerlikler gösteriyor Neden Olmasın Tabi bunun birde Dinsel boyutu var..
Kazimişi gzas vorert
Uğraşmayın şu masum canlılarla, yıllardır gelirler bi zararını gördünüz mü?
Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yahu bu tip görüntüler kaç kere gündeme geldi ama her bir tip ufocuk sadece tek bir kamera ile çekildi. Ola zaten tepede duruyor. Hiç mi başka bir insanoğlunun buldunduğu bölgeden çekilmez. Aynı ufoyu 2-3 farklı bölgenden çekilmiş kamera ile görmeden inanmam.
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Küçüktüm.
13-14 yaşında falan...
Eski evimizdeydik o zaman, 500 Evlerde.
Bir akşam balkona çıktım, hava güzel, yaz...
Başımı sola çevirmemle ötelerde, uzaklarda bir yerde kırmızı bir ışık kümesinin hareket ettiğini görmem bir oldu.
Kardeşimi çağırdım, o zamanlar 11-12 yaşında...
Öylece baktık akıp gidişine o garip ışığın.
Bir uçak mıydı?
Bilmem, benzetememiştik.
Bir zeplin?
Hayır.
Ya da bir UFO?
Evet, öyle olmalıydı!
Çocuktuk ve öyle olmasını umuyorduk.
Bugün mü?
Yok canııımmm...
Kedidir kedi...
Yaşanmıştır.
Bu YouTube ye erişim yine engellenmiş.
Videoya gülüyorum sadece, ondan ziyade yazilan yorumlar hosuma gitti..
Ufolarla mac filan, bir zararlarini görmememiz, sellektör vs. Havadan bakip kacmayin abi
Bizim ufolarimiz bize yeter, bir de bunlarla ugrasmayalim
Bi yaşanmışlıkta benden...
Daha 6 yaşında falanım. Ana okuluna gidiyorum. O zamanlar Kırıkkalede oturuyoruz. Evimiz apt. en üst katında, şehrin olmayan manzarasınıda tamamen görebiliyoruz. Karşımızda yüksek tepe dag karışımı bir çıkıntı var. Uzaktan renkli ışık süzmeleri geliyor. Mahallenin hanım teyzeleri bizim eve gelip her akşam aynı saatte görünen bu cismi takip ediyorlar. Bİr iki derken bu böyle on gün falan sürdü. Biz balkonda bunun eğlencesini yapıyoruz, daha dogrusu teyzecikler yapıyor bizde küçük olarak her zamanki gibi işe limon sıkıyoruz. Bir gece bunlar gene izlediler bak şöyle, bak böyle derken ışık gitti. Dediler kesin birşey oldu. Tabii ilk yorumlar kesin ufo, bunlar bişey getirdiler, bişey götürecekler...
Ertesi gün okula gittim fakat okul tatil edilmişti. Sebep okulun yan kısmında bulunan binaya helikopterin çakılmasıydı.
Maceracı pilot arkadaşımız eğitim aldığı helikopter ile sevgilisinin binasına kadar yakınlaşmış fakat pervaneyi hesaba katmamış, önce pervane kırılmış sonra bir alt komsunun camından içeri girmiş...
Bizimkilerin ufu macerasıda böylece son bulmuş...
Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)