Evet çok ciddiyim.
Bu görevi bu birleþtirici görevi sadece ve sadece ona yakýþtýrabiliyorum.
Olcay
Evet çok ciddiyim.
Bu görevi bu birleþtirici görevi sadece ve sadece ona yakýþtýrabiliyorum.
Olcay
al benden de o kadar....
....þenol güneþ ismi altýnda birleþmeyecek olanýn aklýna þaþarým...
deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
tebrikler bu baþlýda açtýnýzya helal olsun
GÖZLERÝNDEKÝ KARADENÝZDE BOGULMAK ÝSTÝYODUM AMA OLMADI BÝZE DÜÞEN GÖZLERÝNDE DEGÝL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIÞ
Cyzio Hoca duymasýn...
Kalp krizi geçirebilir...
Aman ha..
Bu arada Baþkanlýkda önemli þartlardan bir tanesi birleþtiricilik olmalý amenna...
Lakin
Þenol Güneþ bunu ne kadar becerebilir?
Veyahut...
Yönetim için donaným kriteri,
Yöneticilik kriteri nerde?
faruk özak ,özkan sümer ,atay aktuð'dan sonra 4.futbolculuk ve kaptanlýk yapmýþ baþkanýmýz olur þenol güneþ bu bizim için yeni birþey deðil ama þuan erken benim düþüncem.
Hayat bir gündür o da bugündür.
deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
konu kapatýlsýn bence
GÖZLERÝNDEKÝ KARADENÝZDE BOGULMAK ÝSTÝYODUM AMA OLMADI BÝZE DÜÞEN GÖZLERÝNDE DEGÝL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIÞ
Hani müthiþ kurumsallaþmýþsýn,takýr takýr da sistemin iþliyor ya,
Birtek ona yakýþtýramadýnýz ya,pes ettim ben pes.
Acilen birleþtirici bir isime ihtiyaç var.Ondan sonrasý kadro,kadrolaþma.
Herkese yöneticiliði yakýþtýrýrda bu camia,enternasyonel bir tane adam yetiþtirmiþ,yapmadðý pozitif iþ kalmamýþ trabzonun gerçek ve bilge yüzü Þenol Hocama yakýþtýramaz.
Böyle fikirleri okuyunca ,bu tip fikirleri ortaya atýp,eteklerdeki taþlarýda dökmektir niyetim.
Kimlerle dans ediyoruz bilmektir.
Bir kiþide kalýnsa mücadele devam edecek.
Bu camiaya müteahhit,babadan esnaf,göbekli bir baþkan lazým.
Layýk olduðumuz gibi yönetilmeye devammm.
Bence sacma,geregide yok ayrica..Tekrar teknik direktor falan deseniz bi nebze hadi yine istemem ama Baskanlik icin adi geciyorsa Senol Hocanin ee pess yani..
Teþekkürler ADMIN!!!
Herkes baþkanlýk için biraz piþmesi lazým piþmeyen kafadan gelen insanlarý gördüþ yaþýyoruz bakýn ne hallerdeyiz bence þuan þenol güneþ için erken diyebilirim
hem teknik direktor hemde baskan olsun olmazsa
Teknik direktörlüðü býrakýp baþkanlýða geçeceðini hiç sanmýyorum...Ama baþkan olursa tabii iyi olur...
![]()
Herkesin belli baþlý özellikleri var. Bu bakýmdan Þenol Güneþ baþkanlýða uygun biri deðil bence.
Konu Kaya tarafýndan (16.01.2008 Saat 15:35 ) deðiþtirilmiþtir.
“Her kim kendini kýymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Arkadaþlar konunun kapatýlmasýyla ile ilgili yetkili arkadaþlar zaten mevcut..Ýkidebir Tekrarlamanýn bir mantýðý yok.
Ben Baþkan olarak Þenol Hocanýn doðru bir tercih olacaðýný düþünmüyorum en azýndan þu an için deðil.
Konu LazanisT tarafýndan (16.01.2008 Saat 15:20 ) deðiþtirilmiþtir.
Þenol Güneþ'i anlayacak seviyede deðil camiamýz henüz. Ýlerde bir gün, onu gibi ilkeli, akýllý ve dürüst birinin baþkan olmasýný isterim.
Umarým ben de onun yönetim kurulunda olurum.![]()
Taraftarin iyisi
Eski kullanýcý adý : Tslidrist
Bence hakeden biri varsa þuanki adaylar kat ve kat fazla hakeder.. Ben kulübün içerisinden birinin baþkan olmasýndan haz alýyorum.. Faruz N. Özak, Özkan Sümer, Atay Aktuð gibi... Neden olmasýn ki? Albayrak olabildikten, Hacýosmanoðlu ve Hacý Yýldýz aday olabildikten sonra.. Neden olmasýn?
Oyumu düþünmeden veririm... Kötü dahi yönetse niyetinden þüphe etmem.. Zaten baþarýsýz olunca en azýndan býrakma erdemine sahiptir!
Bir Gün Mutlaka Aslýna Döneceksin. Dönmek Zorundasýn. Bu Senin Genlerinde var...
Senol Gunes korede cokmu cok rahat, ben rahatimi bozupda bu sartlarda hic bir yere gitmezdim.
Hele hele Trabzonspor taraftarida benim milli takim hocaligim zamaninda bana" bu koylunun milli takim basinda ne isi var" demesine ne demeli, evet Senol Gunes henuz baskanlik icin pismesi lazim cunki icimizdeki kin nevreti atmadan Senolun yeri degil Trabzonspor baskanligi hocaliginda yedik bitirdik Adam Gibi Adami birakin baskanliginda neler yapariz ona!!! onun icin senol hocam sen isine bak bizler icimizdeki sorunlari cozmeye gayret gosterelim sonra birlik beraberlik oldukdan sonra sana bu birlik beraberlik icinde cagrimizi yapariz.
Daha erken oldugunu düþünüyorum!!Ama ileride yani bir 10 sene veya 15 sene sonra olabilir!!
Profesyonelleþemeyen Kurumsallaþamayan hiç bir kurumun baþarýlý olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Biz kendisini uygun görsek bile o kendini uygun görüyormu ki?
[QUOTE=LazanisT;1090636] Arkadaþlar konunun kapatýlmasýyla ile ilgili yetkili arkadaþlar zaten mevcut..Tekrarlamanýn bir mantýðý yok.[QUOTE]
Katiliyorum. Gorusunu ve fikrini belirtmek isteyenlerin acmis oldugu basliklara cogu uye konuyla alakali yorum yerine konunun kapatilmasi yonunde yazi yaziyor. Basligi acani kirmaktan ve sinirlendirmekten oteye gitmiyor bu hareket. Konunun kapatilip kapatilmamasi konusunda gorevli arkadaslarimiz mevcut zaten.
Basliga gelince de ; Senol Gunes ismi olarak buyuk olsa da, yapisi olarak Trabzonspor baskanligini becerebilecegini sanmiyorum.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)