0-3
Durmak Yok Yola Devam !!
KÜmede Kalma Adina BÜyÜk Önem TaŞiyor,İnŞallaha Yenerİz
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
0-3
Durmak Yok Yola Devam !!
Kazimişi gzas vorert
Yensek n'olur, yenilsek n'olur... İçimde bir gram heyecan kalmadı.![]()
bi ilk yapalim baslik acmayalim bi mac icin belki ters teper..
İnsan ol evlat!
tad tuz bırakmadılar insanda futboldan soğuduk yav öylesine bi maç işte diyecem onu bile diyemiyorum çünkü malesef bunu söylemek hiç hoşuma gitmesede küme düşme potasından uzak durmamız adına kazanmamız gereken bi maç nerlerden nerelere geldik bu takım küme düşmez bundan zerre kuşkum yok ama konuşuyor olmamız bile yaralıyor beni,nediyiyim inşallah yeneriz bir dileğimde bu maça kadar bikaç kazma daha gönderilir inşallah takımdan.
KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl Kısakürek
en iyi skor 0-0 normal skor 0-2 kötü skor 0-3 farklı skor 0-5
gol atamaycağız iddada banko 02 oynamak yararlı
artık iddia takımı olduk
büyüklük falan hikaye küçük sıradan kümeye oynayan andaolu takımı rize gibi bişeyiz
Kesin galibiyet. Kesin hemde...
FxY
Rahat bir galibiyet alacağız. Ama bir galibiyetle bahar gelmeyeceği için pek konuşulmayacak.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Zor maç...Oftaş çok koşuyor.Takım oyununu da iyi oynuyorlar.Yardımlaşmaları çok güzel...
En son en büyük eksiklikleri forvetleri olmayışı idi.Ara transferde ne oldu ne bitti bilmiyorum.Eğer bir forvet almışsalar maç %60 oftaş %40 TS olur...
İddiaa için ise ALT olur.
Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Valla Açıkcası Bunda Sonra Büyük Konuşmak İstemiyorum istememde Hayırlısı Olsun Derim ......
Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Her türlü sonuca alıştık artık.Bakalım bu maç ne olacak?
-1461 TRABZON-
bu seneki rakiplerimizden olacak o yüzden kümede 2li averaj önemli olcak bu maçtan en az 1 puan almamız şart
vayy anasına küme de kalma adına
Trabzonsporumuz ne hallere geldi
Yensek ne olur yenmesek ne olur. Artık hiçbir önemi kalmadı kongreye kadar.Umut efendi gol atacakda biz 3 puan hanemize yazacağız da.görürsem Söylerim.
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
izlemem heralde bu macı... ama barış için izlerim![]()
Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61
yensek ne olur yenilsek ne olur artık umursamıyorum sonuçları yaşadoğımız bunca rezillikten sonra
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)