0-3
Durmak Yok Yola Devam !!
KÜmede Kalma Adina BÜyÜk Önem TaÞiyor,ÝnÞallaha YenerÝz
Ne Olmuþ Þampiyon Olamadýysak,,,
Hayallerimizi Satmadýk'ya,,,
0-3
Durmak Yok Yola Devam !!
Kazimiþi gzas vorert
Yensek n'olur, yenilsek n'olur... Ýçimde bir gram heyecan kalmadý.![]()
bi ilk yapalim baslik acmayalim bi mac icin belki ters teper..
Ýnsan ol evlat!
tad tuz býrakmadýlar insanda futboldan soðuduk yav öylesine bi maç iþte diyecem onu bile diyemiyorum çünkü malesef bunu söylemek hiç hoþuma gitmesede küme düþme potasýndan uzak durmamýz adýna kazanmamýz gereken bi maç nerlerden nerelere geldik bu takým küme düþmez bundan zerre kuþkum yok ama konuþuyor olmamýz bile yaralýyor beni,nediyiyim inþallah yeneriz bir dileðimde bu maça kadar bikaç kazma daha gönderilir inþallah takýmdan.
KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazýl Kýsakürek
en iyi skor 0-0 normal skor 0-2 kötü skor 0-3 farklý skor 0-5
gol atamaycaðýz iddada banko 02 oynamak yararlý
artýk iddia takýmý olduk
büyüklük falan hikaye küçük sýradan kümeye oynayan andaolu takýmý rize gibi biþeyiz
Kesin galibiyet. Kesin hemde...
FxY
Rahat bir galibiyet alacaðýz. Ama bir galibiyetle bahar gelmeyeceði için pek konuþulmayacak.
Türkçe, Turkche olmasýn! Dilimizi koruyalým! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde þapkam, dünyanýn dört bir yanýný geziyor ve stadyumlarda yalvarýyorum:
“Tanrý rýzasý için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"Ýhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Zor maç...Oftaþ çok koþuyor.Takým oyununu da iyi oynuyorlar.Yardýmlaþmalarý çok güzel...
En son en büyük eksiklikleri forvetleri olmayýþý idi.Ara transferde ne oldu ne bitti bilmiyorum.Eðer bir forvet almýþsalar maç %60 oftaþ %40 TS olur...
Ýddiaa için ise ALT olur.
Kendini geliþtirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün deðildir(!). Yeniden yapýlanalým(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattýk(!).
Valla Açýkcasý Bunda Sonra Büyük Konuþmak Ýstemiyorum istememde Hayýrlýsý Olsun Derim ......
Diyrým Diyrým Demiyrým Niyeda Diyecuðum ...
Bir þehir takýmýndan fazlasý...
Her türlü sonuca alýþtýk artýk.Bakalým bu maç ne olacak?
-1461 TRABZON-
bu seneki rakiplerimizden olacak o yüzden kümede 2li averaj önemli olcak bu maçtan en az 1 puan almamýz þart
vayy anasýna küme de kalma adýna
Trabzonsporumuz ne hallere geldi
Yensek ne olur yenmesek ne olur. Artýk hiçbir önemi kalmadý kongreye kadar.Umut efendi gol atacakda biz 3 puan hanemize yazacaðýz da.görürsem Söylerim.
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir þeye, bedel neyse onada katlanýr. Yarabbi Kahrýnda hoþ, Lütfunda hoþ dedik… iki saniye sonrasýna garantimiz olmayan bir hayatýmýz için fýrýldak olmaya gerek yok, ben fýrýldaklýk istemem…( M . Y )
izlemem heralde bu macý... ama barýþ için izlerim![]()
Nick'ine sahip çýk kampanyasý byunus = yns61
yensek ne olur yenilsek ne olur artýk umursamýyorum sonuçlarý yaþadoðýmýz bunca rezillikten sonra
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)